Siste: 05/08-05/15
 1. Hjem
 2.  > 
 3. Bryllupsfest Kjoler
 4.  > 
 5. Kjoler til brudens mor
 6.  > 
 7. A-linje Stropper Gulvlengde Ermeløs Chiffon kjole til brudens mor

Dette ferdig kjole var skreddersydd og fotografert av Bridesire.no. Alle rettigheter reservert. Uautorisert kopiering / reproduksjon dette bildet er strengt forbudt.

A-linje Stropper Gulvlengde Ermeløs Chiffon kjole til brudens mor

  Farge Tabeller
  Størrelse Tabeller
  • EU 32
  • EU 34
  • EU 36
  • EU 38
  • EU 40
  • EU 42
  • EU 44
  • EU 46
  • EU 46+
  • EU 48
  • EU 50
  • EU 52
  • EU 54
  • EU 56
  • Egendefinerte målinger
  Egendefinerte målinger (cm):
  Leter du etter den perfekte passformen? Våre skreddere vil bruke dine nøyaktige målinger for å lage en skreddersydd kjole for deg. Denne ekstra tjenesten er gratis frem til 05/15/2021
  • cm
  • inch
  (US$ 0.00)
  Mengde:Alle kjolene er skreddersydd.
For å garantere perfekt passform og komfort, oppfordrer vi deg til å bruke "Egendefinerte målinger" alternativet.

Oppmerksomhet:
Bridesire er verdens ledende bryllup klær leverandør, levere høykvalitets produkter med god service og best pris. Vi legger merke til at noen nettsteder gjør de lave kvalitetsprodukter under vårt navn. Vær forsiktig med å kjøpe fra disse nettstedene som kvalitet ikke kan garanteres. Klikk her for å se sammenligning kvalitet.

Beskrivelse:

Denne vakre mors kjolen er perfekt for alle typer bryllup. Den har en vakkert utformet ruching bodice pyntet med krystall linning, firkantet utringning og rygg, chiffon stoff, og en A-linje gulvlengde skjørt. Det er et godt valg for deg hvis du leter etter en kjole som får deg til å se beskjeden og stilig ut.
Silhuett:A-linje
Utringing:Stropper
Fald/Slep:Gulvlengde
Ermelengde:Ermeløs
Utsmykning:Kruser, Paljetter, Krystall-detaljer
Bakside Detaljer:Glidelås
Fullt Foret:Ja
Stoff:Chiffon
Vist Farge:Mørk Navy (Farge & Stil representasjon kan variere fra skjerm.)Skreddersøm og frakttid
Ordren behandlingstid er lik kle skreddersy tid + frakttid. Se detaljer >>
Stoff & Farge
Det er mer enn 25 fargealternativer for våre produkter. For detaljer, vennligst se vår Farge Tabeller >>
Størrelse Tabeller
Du kan velge enten standard størrelse eller egendefinerte målinger. Sjekk vår Størrelse Tabeller >>
Hvordan måle
Nøyaktig måling er avgjørende for å garantere anfall av valget ditt. Se hvordan >>
Ofte Stilte Spørsmål
Har du spørsmål? Besøk vårt Ofte Stilte Spørsmål >>
Hvorfor folk liker Bridesire?
Våre kunder elsker Bridesire av mange grunner. Se selv >>

Produktomtaler: Skriv en anmeldelse

   2018/01/26 01:24:54
  bunny
  Det var igjen to uker før søsterens bryllup, og vi ble strandet av hvor vi ville få en perfekt brudekjole. Det var da den beste hushjelpen henviste oss til Bridesire. Siden vi aldri hadde kjøpt noe på nettet, var vi redde for sluttresultatet. Men jeg må si at kjolen kom i tide; mindre enn tre dager, og fremfor alt var det akkurat det vi lette etter. Målingene var gode, og kvaliteten var et femstjerners. Jeg må bekjenne at Bridesire er fagfolk. Tommelen opp for kvalitetsarbeidet!

   2017/12/30 11:49:18
  Tobias
  Jeg vil bare si at min brudekjole kom i dag, og jeg ønsket å si takk for at du hjalp meg med bestillingen min fra dag 1. Du har virkelig laget en stressfri brud og på grunn av den perfekte kjole jeg fikk fra deg, jeg vil anbefale deg til mine venner og kolleger. Det er en av de beste kjolen jeg har sett for bare en brøkdel av kostnaden. Tusen takk.

   2017/12/19 00:38:46
  Peggy
  For to måneder siden bestilte jeg noen trykkmønstret skiftkjoler til våren, og jeg likte det jeg så. Disse kjolene er akkurat for kroppen min og designene på disse kjolene var ungdommelige, men ikke så barnslige. Jeg bestilte også noen kilesko og de tilbød dem i størrelse 10, en størrelse som er vanskelig for meg å finne på de fleste skoforretninger. Dette er en av de beste nettstedene jeg har sett på vår- og sommerklær, og jeg anbefalte allerede nettstedet ditt til venner. Jeg kjøper for tiden bryllupsfavør for en fetters bryllup, og favoriserer på nettstedet ditt ser flott ut! Mine favoritter er elefantharpiks-kortholdere, bambus-håndvifter, fuglhytte-saltskakere og rustfritt stål manikyrsett. Det er en raffinement om elementene på Bridesires nettsted, og det er derfor det har blitt et av mine favorittsteder for å handle i disse dager.

Skriv en anmeldelse for A-linje Stropper Gulvlengde Ermeløs Chiffon kjole til brudens mor:

La oss få vite hva du synes om dette elementet, eller dele inn anmeldelsen din med andre kunder. Vennligst gjør dine kommentarer fokusere på bare dette elementet. Vær oppmerksom på at upassende anmeldelser vil bli slettet og lagt ut.

Har noen spørsmål eller forespørsel for denne varen? Ta kontakt med Kundeservice. (Vår kunde representant vil komme tilbake til deg innen 24 timer.)

  Indikerer påkrevde felter*
  Rangeringen:
  Ditt navn: *
  Din e-post: *