Siste: 05/18-05/25
 1. Hjem
 2.  > 
 3. Spesielle Anledninger
 4.  > 
 5. Aftenkjoler
 6.  > 
 7. Lang
 8.  > 
 9. A-linje V-hals Gulvlengde Kort Erme Chiffon Sateng Kjole

Dette ferdig kjole var skreddersydd og fotografert av Bridesire.no. Alle rettigheter reservert. Uautorisert kopiering / reproduksjon dette bildet er strengt forbudt.

A-linje V-hals Gulvlengde Kort Erme Chiffon Sateng Kjole

    
  Mengde:Alle kjolene er skreddersydd. Se hvor lang tid det tar å fullføre kjolen din.
For å garantere perfekt passform og komfort, oppfordrer vi deg til å bruke "Egendefinerte målinger" alternativet.

Vi leverer til over 200 land over hele verden.

Skreddersyning: 7-15 virkedager. Se detaljer >>

Frakttid: 3-5 virkedager. Se detaljer >>


Oppmerksomhet:
Bridesire er verdens ledende bryllup klær leverandør, levere høykvalitets produkter med god service og best pris. Vi legger merke til at noen nettsteder gjør de lave kvalitetsprodukter under vårt navn. Vær forsiktig med å kjøpe fra disse nettstedene som kvalitet ikke kan garanteres. Klikk her for å se sammenligning kvalitet.

Beskrivelse:

Silhuett:A-linje
Utringing:V-hals
Fald/Slep:Gulvlengde
Ermelengde:Kort Erme
Utsmykning:Skerfer / Bånd, Krystall-detaljer, Ruched
Bakside Detaljer:Glidelås
Fullt Foret:Ja
Stoff:Chiffon, Sateng
Vist Farge:Rød (Farge & Stil representasjon kan variere fra skjerm.)Skreddersøm og frakttid
Ordren behandlingstid er lik kle skreddersy tid + frakttid. Se detaljer >>
Stoff & Farge
Det er mer enn 25 fargealternativer for våre produkter. For detaljer, vennligst se vår Farge Tabeller >>
Størrelse Tabeller
Du kan velge enten standard størrelse eller egendefinerte målinger. Sjekk vår Størrelse Tabeller >>
Hvordan måle
Nøyaktig måling er avgjørende for å garantere anfall av valget ditt. Se hvordan >>
Ofte Stilte Spørsmål
Har du spørsmål? Besøk vårt Ofte Stilte Spørsmål >>
Hvorfor folk liker Bridesire?
Våre kunder elsker Bridesire av mange grunner. Se selv >>

Produktomtaler: Skriv en anmeldelse

    2018/01/29 15:48:24
  George
  Fordi jeg allerede har hatt en dårlig opplevelse i nettbutikk, var det å kjøpe noe fra bridesire det siste i tankene da jeg allerede var frenet på jakt etter den rette brudepike. Min beste venn fikk meg som hennes brudepike i hennes kommende bryllup denne måneden i Brasil. Jeg var allerede på jakt etter vakre kjoler siden februar, men jeg kunne ikke bare finne den som gjør meg til å føle meg trygg og pen. Det var da jeg begynte å handle på nettet da jeg så denne aline asymmetriske kjolen i rødme rosa. Det var kjærlighet ved første øyekast for meg! Uten andre tanker tok jeg straks telefonen og ringte bridesire. Jeg følte meg komfortabel fordi repen var veldig profesjonell i å håndtere min samtale. Fordi det var en tilpasset tilpasset kjole, tok samtalen omtrent en halv time, men alt gikk greit. Kjoleen kom på datoen som ble avtalt, og jeg forventer ikke at det skulle være veldig stilig og elegant utseende. Siden draperier, detaljene, og den asymmetriske gjort det ser flott ut fabelaktig. Bridesire, du ga meg en grunn til å stole på online shopping igjen, men jeg skal bare gjøre det med deg. Ja, jeg vil definitivt kjøpe mer fra deg i fremtiden.
    2018/02/19 03:51:13
  Cornelia
  Takk Bridesire for å hjelpe meg med å finne den beste homecoming kjole. Dine forslag er veldig flotte, og jeg må se virkelig nydelig i den sexy champagne-sexet kjole du foreslo fordi mange av videregående venner fortalte meg at jeg så varmt under festen.
    2018/03/13 17:04:21
  eweqw
  Sikkert, jeg hadde tvil på Bridesire, men til min overraskelse kom du forbi utrolig. Takk til dere, jeg fant min beste kveldsdagskjole til dags dato. Ved ankomst kunne jeg ikke tro at bestillingen jeg hadde plassert på en rosa kjole, faktisk var min. Tidligere hadde jeg problemer med å velge en kjole som passer til kroppen min på nettet. Ofte var postene som ble sendt, ikke bra på meg. Jeg måtte bare gjøre flere endringer for å passe perfekt. Men bruk av nettstedet ditt er brukervennlig gjør det enkelt å optimalisere en ideell kjole. Jeg kunne ikke bare slutte å undre seg på kjolen min. Faktisk stirrer jeg på akkurat nå.

Skriv en anmeldelse for A-linje V-hals Gulvlengde Kort Erme Chiffon Sateng Kjole:

La oss få vite hva du synes om dette elementet, eller dele inn anmeldelsen din med andre kunder. Vennligst gjør dine kommentarer fokusere på bare dette elementet. Vær oppmerksom på at upassende anmeldelser vil bli slettet og lagt ut.

Har noen spørsmål eller forespørsel for denne varen? Ta kontakt med Kundeservice. (Vår kunde representant vil komme tilbake til deg innen 24 timer.)

  Indikerer påkrevde felter*
  Rangeringen:
  Ditt navn: *
  Din e-post: *