Siste: 05/23-05/30
 1. Hjem
 2.  > 
 3. Bryllupsfest Kjoler
 4.  > 
 5. Kjoler til brudens mor
 6.  > 
 7. A-linje V-hals Stropper Gulvlengde Ermeløs Chiffon kjole til brudens mor

Dette ferdig kjole var skreddersydd og fotografert av Bridesire.no. Alle rettigheter reservert. Uautorisert kopiering / reproduksjon dette bildet er strengt forbudt.

A-linje V-hals Stropper Gulvlengde Ermeløs Chiffon kjole til brudens mor

    
  Mengde:Alle kjolene er skreddersydd. Se hvor lang tid det tar å fullføre kjolen din.
For å garantere perfekt passform og komfort, oppfordrer vi deg til å bruke "Egendefinerte målinger" alternativet.

Vi leverer til over 200 land over hele verden.

Skreddersyning: 7-15 virkedager. Se detaljer >>

Frakttid: 3-5 virkedager. Se detaljer >>


Oppmerksomhet:
Bridesire er verdens ledende bryllup klær leverandør, levere høykvalitets produkter med god service og best pris. Vi legger merke til at noen nettsteder gjør de lave kvalitetsprodukter under vårt navn. Vær forsiktig med å kjøpe fra disse nettstedene som kvalitet ikke kan garanteres. Klikk her for å se sammenligning kvalitet.

Beskrivelse:

Silhuett:A-linje
Utringing:V-hals, Stropper
Fald/Slep:Gulvlengde
Ermelengde:Ermeløs
Utsmykning:Ruched
Bakside Detaljer:Glidelås
Fullt Foret:Ja
Stoff:Chiffon
Vist Farge:As picture (Farge & Stil representasjon kan variere fra skjerm.)Skreddersøm og frakttid
Ordren behandlingstid er lik kle skreddersy tid + frakttid. Se detaljer >>
Stoff & Farge
Det er mer enn 25 fargealternativer for våre produkter. For detaljer, vennligst se vår Farge Tabeller >>
Størrelse Tabeller
Du kan velge enten standard størrelse eller egendefinerte målinger. Sjekk vår Størrelse Tabeller >>
Hvordan måle
Nøyaktig måling er avgjørende for å garantere anfall av valget ditt. Se hvordan >>
Ofte Stilte Spørsmål
Har du spørsmål? Besøk vårt Ofte Stilte Spørsmål >>
Hvorfor folk liker Bridesire?
Våre kunder elsker Bridesire av mange grunner. Se selv >>

Produktomtaler: Skriv en anmeldelse

   2020/01/21 22:01:19
  Ida
  De har en nydelig kjole for alle kroppstyper. Jeg hadde eksepsjonell kundeservice og brukte lite tid da de ga meg det jeg lette etter.

   2019/06/25 14:49:22
  Victoria
  Det var akkurat det jeg forventet. Kjole er behagelig og fantastisk. Selve materialet er kvalitet med et perfekt hem. Jeg anbefaler disse gutta 100%. De gjør en fantastisk jobb.

   2019/06/18 23:28:36
  Taylor
  Jeg var imponert over rabatten du ga oss for løkkjoler. Jeg skal lede mine venner til dere når du handler fra deg, en mann kan virkelig spare noen mynter.

   2019/06/14 06:40:51
  Sandra
  Ordren nådd på tide og kjolen klarte jentene mine perfekt. De var nydelige med vakre farger. Kveldsklærne dine er de beste.

   2019/04/14 03:07:45
  Tammy
  Du solgte meg den beste kjole noensinne Bridesire. Håper du har flere aksjer på samme. Jeg vil bestille litt mer før de er ferdige.

   2018/03/23 06:16:53
  Aude
  Med et bilde av promkjole jeg ønsket, bestilte jeg en fra Bridesire. Jeg må bekjenne at kjolen var super fin og skreddersydd på samme måte som den så på bildet. Leveringstiden var også rask. Kort sagt, Bridesire er det vi kaller fagfolk. Takk så mye, og jeg vil snart kjøpe fra deg igjen!

   2018/02/02 03:27:57
  Stephanie
  Jeg var på utkikk etter en destinasjon brudekjole i forrige måned. Jeg og min forlovede gifter seg i Honolulu, Hawaii i juni, og jeg var på utkikk etter den perfekte stranden klare kjolen. Jeg har aldri opplevd å kjøpe noe fra Bridesire, men jeg har overhørt en offiser si at det er et godt selskap. Jeg prøvde å sjekke nettstedet og jeg ble bedøvet av sitt brede utvalg av destinasjon brudekjole. Jeg fant denne asymmetriske ballkjolen organza kjole med kjære hals og jeg kunne ikke ta øynene av det. Jeg ringte selskapet umiddelbart, og en myk talende representant besvarte mitt anrop. Hun var så høflig og snill, tok meg gjennom transaksjonen med letthet. Jeg ga henne mine behov og preferanser, og hun forsikret meg om at kjolen vil bli levert i en måned. Klokka kom sikkert i en måned, men bodice var litt løs, så jeg sendte den tilbake til dem og ba om at de måtte sende den til meg på mindre enn en uke. Igjen kom kjole på mindre enn en uke, og denne gangen fornøyd de meg fordi det allerede er perfekt, og de ga meg en matchende hanky!

   2017/12/20 02:30:20
  Mauricio
  Å finne en kjole som egentlig passer riktig på kroppen min, er veldig vanskelig. Jeg må shoppe for alltid for å finne noe som fungerer. Med Bridesire fikk jeg en perfekt passform og alt fungerte egentlig for meg!

Skriv en anmeldelse for A-linje V-hals Stropper Gulvlengde Ermeløs Chiffon kjole til brudens mor:

La oss få vite hva du synes om dette elementet, eller dele inn anmeldelsen din med andre kunder. Vennligst gjør dine kommentarer fokusere på bare dette elementet. Vær oppmerksom på at upassende anmeldelser vil bli slettet og lagt ut.

Har noen spørsmål eller forespørsel for denne varen? Ta kontakt med Kundeservice. (Vår kunde representant vil komme tilbake til deg innen 24 timer.)

  Indikerer påkrevde felter*
  Rangeringen:
  Ditt navn: *
  Din e-post: *