Siste: 05/08-05/15
 1. Hjem
 2.  > 
 3. Bryllupsfest Kjoler
 4.  > 
 5. Kjoler til brudens mor
 6.  > 
 7. A-linje V-hals Sweep slep Ermeløs Chiffon kjole til brudens mor

Dette ferdig kjole var skreddersydd og fotografert av Bridesire.no. Alle rettigheter reservert. Uautorisert kopiering / reproduksjon dette bildet er strengt forbudt.

A-linje V-hals Sweep slep Ermeløs Chiffon kjole til brudens mor

  Farge Tabeller
  Størrelse Tabeller
  • EU 32
  • EU 34
  • EU 36
  • EU 38
  • EU 40
  • EU 42
  • EU 44
  • EU 46
  • EU 46+
  • EU 48
  • EU 50
  • EU 52
  • EU 54
  • EU 56
  • Egendefinerte målinger
  Egendefinerte målinger (cm):
  Leter du etter den perfekte passformen? Våre skreddere vil bruke dine nøyaktige målinger for å lage en skreddersydd kjole for deg. Denne ekstra tjenesten er gratis frem til 05/15/2021
  • cm
  • inch
  (US$ 0.00)
  Mengde:Alle kjolene er skreddersydd.
For å garantere perfekt passform og komfort, oppfordrer vi deg til å bruke "Egendefinerte målinger" alternativet.

Oppmerksomhet:
Bridesire er verdens ledende bryllup klær leverandør, levere høykvalitets produkter med god service og best pris. Vi legger merke til at noen nettsteder gjør de lave kvalitetsprodukter under vårt navn. Vær forsiktig med å kjøpe fra disse nettstedene som kvalitet ikke kan garanteres. Klikk her for å se sammenligning kvalitet.

Beskrivelse:

Silhuett:A-linje
Utringing:V-hals
Fald/Slep:Sweep slep
Ermelengde:Ermeløs
Utsmykning:Kruser, Ruched
Bakside Detaljer:Blonde-up
Fullt Foret:Ja
Stoff:Chiffon
Vist Farge:Vannmelon (Farge & Stil representasjon kan variere fra skjerm.)Skreddersøm og frakttid
Ordren behandlingstid er lik kle skreddersy tid + frakttid. Se detaljer >>
Stoff & Farge
Det er mer enn 25 fargealternativer for våre produkter. For detaljer, vennligst se vår Farge Tabeller >>
Størrelse Tabeller
Du kan velge enten standard størrelse eller egendefinerte målinger. Sjekk vår Størrelse Tabeller >>
Hvordan måle
Nøyaktig måling er avgjørende for å garantere anfall av valget ditt. Se hvordan >>
Ofte Stilte Spørsmål
Har du spørsmål? Besøk vårt Ofte Stilte Spørsmål >>
Hvorfor folk liker Bridesire?
Våre kunder elsker Bridesire av mange grunner. Se selv >>

Produktomtaler: Skriv en anmeldelse

   2018/03/08 05:36:00
  Debrae
  Min erfaring med bridesire er intet mindre enn fantastisk. Jeg var i en panikkmodus for å finne de perfekte cocktailkjoler i forrige måned da jeg kom inn på nettsiden ved en tilfeldighet. Stedet var veldig brukervennlig og alle kjoler var virkelig nydelige. Jeg fikk øye på en perle rosa asymmetrisk kjære knelengde cocktail kjole. Det var veldig nydelig og det faktum at stoffet var chiffong gir meg en forsikring om at jeg ikke ville bekymre meg med mine uønskede små bulger i midseksjonen. Jeg bestilte bestillingen min umiddelbart, og den representanten som fikk min samtale, underholdt meg veldig bra, bygde rapport underveis. Når kjole ankom, er bodice ganske stramt, så jeg måtte sende den tilbake. Selskapet sendte det perfekte produktet til meg om fire dager, og det var veldig nydelig, og det fikk meg til å føle meg veldig glad for at jeg måtte anbefale bridesire til vennene mine og slektninger.

   2018/02/28 05:48:05
  Matthew
  Blant mine venner kan jeg forlegenhet si at jeg var den verste kledde. Min venn organisert en high-end cocktail event og insisterte på at jeg måtte se delen. Jeg elsker henne helt for å introdusere meg til Bridesire. Jeg kan trygt si at hvis det var priser for det beste kledd på arbeidsplassen min eller i mine sosiale kretser, ville jeg stolt gå bort med gullprisen.

   2018/02/21 06:30:42
  Peeta
  Jeg dro til Bridesire for å finne brude tilbehør å gå med min brudekjole. Jeg hadde en kjole lånt til meg av en annen butikk, og jeg likte det på en eller annen måte. Så Bridesire ønsket meg velkommen og hjalp med å se etter det tilbehør som ville passe med kjolen min. Mens jeg var der, anbefalte selgeren at jeg ser på noen kjoler for en fantastisk brudeopplevelse; som du kan forestille dette var mitt øyeblikk. Siden jeg ikke hadde planlagt å kjøpe en kjole økonomisk, så jeg bare på kjoler som var rundt $ 99. Det er denne vakre kjole jeg prøvde, og til min overraskelse var det så utrolig at jeg begynte å gråte. Det var den perfekte kjole og den perfekte passformen, og det gjorde meg så vakker at jeg ikke kunne motstå å kjøpe den. Hva kan gjøre meg lykkeligere! Jeg har min egen drømmekjole, som ikke brøt banken min. Takk Bridesire Bridal for å la min drøm bryllup bli oppfylt!

Skriv en anmeldelse for A-linje V-hals Sweep slep Ermeløs Chiffon kjole til brudens mor:

La oss få vite hva du synes om dette elementet, eller dele inn anmeldelsen din med andre kunder. Vennligst gjør dine kommentarer fokusere på bare dette elementet. Vær oppmerksom på at upassende anmeldelser vil bli slettet og lagt ut.

Har noen spørsmål eller forespørsel for denne varen? Ta kontakt med Kundeservice. (Vår kunde representant vil komme tilbake til deg innen 24 timer.)

  Indikerer påkrevde felter*
  Rangeringen:
  Ditt navn: *
  Din e-post: *