1. Hjem
 2.  > 
 3. Spesielle Anledninger
 4.  > 
 5. Ballkjoler
 6.  > 
 7. Kort
Stort utvalg av kjoler korte. Sannsynligvis den største samlingen på Internett. Vi har den største samlingen av kort kjoler på nettet.
Visning 1 til 36 (av 345 produkter)

1  2345678910

 Gå til 

 •   Vise:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Frakt
 • Sorter etter:
 • Vise:

1  2345678910

 Gå til 

Kunde anmeldelser
 1. Shift/ Kolonne Stroppeløs Kort / Mini Ermeløs Organza Kjole

  Bridesire har kveldskjoler som er så flotte at de faktisk tok pusten fra meg i begynnelsen. Jeg hadde det vanskelig å bare bestemme seg for en! I hvert fall er jeg glad jeg faktisk fant dette nettstedet, som ikke er så godt kjent i mitt område.

  Kunde: Tracey

 2. A-linje En Skulder Kort / Mini Ermeløs Chiffon Kjole

  Jeg ville overraske min lille søster med en vakker promkjole. Jeg visste ikke hvor jeg skulle starte før jeg snublet over Bridesire da jeg surfer på nettet. Jeg fant en stor samling og plukket en til søsteren min, hun var så spent jeg har aldri sett min søster så glad.

  Kunde: abbey

 3. Shift/ Kolonne Kvadrat Kort / Mini Ermeløs Stretch Sateng Kjole

  Tre dager til bryllupsdagen ble jeg henvist av brudens jomfru for å plassere en bestillingsskjema Bridesire. Jeg ga dem mine målinger og ble bedt om å få et bedre resultat. Klæren kom faktisk en dag tidligere, og da jeg prøvde det, var målingene ok med ingen endringer som trengs. Takk mye Bridesire for det flotte arbeidet og vil åpenbart henvise noen til å kjøpe fra deg.

  Kunde: Nicole

 4. A-linje Stroppeløs Knelengde Ermeløs Tyll Kjole

  Min mor nekter å ha fine kjoler, så jeg tenkte at jeg ville overraske henne med en kjole fra Bridesire. Nå vil hun faktisk se fint ut når hun går ut!

  Kunde: Angela

 5. Shift/ Kolonne Stroppeløs Kort / Mini Ermeløs Sateng Kjole

  Når forsendelsen av min prom kjolen kom; som jeg hadde bestilt fra Bridesire, var jeg ikke rundt. Datteren min var den tilstedeværende og måtte ringe meg for å fortelle meg at det var en fin en. Da jeg kom hjem, bekreftet jeg faktisk at det var akkurat det jeg drømte om. Jeg kan ikke vente på helgen å nå slik at jeg kan bære den til festen.

  Kunde: Monika

Hvordan være elegant i en kort kjole?

Den korte kjole har en gave å forlenge silhuetten, som antar at den er beregnet for kvinner med liten eller middels størrelse. Vær det som mulig, modellene er så varierte at alle kvinner har råd til å sette på en kort kjole. Men ved hvilken anledning? Og hvor kort? Dette er alle spørsmål som fortjener svar for å unngå et mislykket utseende!

Den korte kjole, for hvilken anledning?

Før du går inn i hjertet av saken, vet at en kort kjole som ønsker å være perfekt, ikke bør forstyrre den personen som bærer den. Å trekke tippene hvert femte minutt, beroliger ikke, enn si et stykke der lengden slutter å spyle seg med baken. Den perfekte korte kjole gir et glimt av knærne og halve lårene.

Under et danseparti avslører den korte cocktailkjole både de vakre bena og kvinnens skudd hvis det er en spaltning. Hvor mange da vil bli overrasket ved synet av en vakker kvinne med en kort kjole. Dette brikket er også innbydende i trendy fester i klubber og diskoteker eller i private fester. Svart kommer vanligvis i forkant for denne typen festlighet. For andre farger er de for det meste dedikert til arrangementer som bryllupet. Brudepiker kledd i korte seremonielle ballkjoler vil være frekke!

Seremoniens kjole: tilbehør for å verdsette det

Å ha en kort kjole er en mulighet til å ta med alle de vakre smykker og tilbehør. Valget av smykker vil være basert på kjolenes hals. Så, favoriser perlekjeden for en bustier. En choker halskjede vil utfylle en V-hals kjole. Noen kvinner foretrekker bare å ha iøynefallende øredobber for å pynte den delen av ansiktet. Og for en selvrespekterende festkjole er armbåndet avgjørende så lenge kjolen ikke har noen ermer. Vi liker den fancy stilen, men ingenting forhindrer deg i å ha på seg et raffinert gullarmbånd. Ta muligheten til å velge en matchende ankletkjede. En stor ring vil bli lagt til finen for å forbedre hånden!

Annet tilbehør kompletterer utseendet, inkludert beltet. Utsmykket med steiner eller bare gull, er beltet en juvel i seg selv som forsterker kurver. Det er foretrukket at fargene stemmer overens med skoene eller kvelden. I dette henseende er posen eller kvelden posen det siste viktige tilbehøret. Det må være bredt og flatt, det er trenden som ønsker det så! Hvis kjole er forenet, sett på en mønster pose.

Min korte kjole og skoene mine!

For å føle seg rolig hele kvelden, trenger du et godt par sko. Men hvilken? Det er åpenbart at æren i løpet av en kveld er høy hæl, men vi må huske at "kveld" rimer med "dans". Med mindre du vet hvordan du skal hoppe med høye hæler som Mariah Carey, selv i løpet av en treningsøkt, må hælens høyde være rimelig.

Sandaler med hæl på 5 til 7 cm vil gå perfekt til en seremoniell kjole, kort og flakket. Pekede pumper med stiletthælene vil forskjøre føttene dine hvis du har en glatt cocktailkjole. Booties sandaler kan også bli lojale venner på en fest. For et glatt utseende, liker vi dem i svart.