Trendy shorts og sandaler for sommeren

Sommeren er endelig kommet, noe som betyr at det er nesten på tide å bytte dine lette gensere med mer luftige klær. Før du begynner å tilberede, men lage en liste over de mest fasjonable antrekk for denne sommersesongen 2018, og hvis, i garderoben mangler shorts og sandaler, er det på tide å rette! Her er noen nyttige tips om hvordan du velger shorts og sandaler til sommerens mote.

1. Sandaler med ankelrem for kvelden

Sandaler med ankel stropp kan ikke være perfekt for dine vanlige jean shorts, men de er definitivt egnet for variantene litt mer uformelle å vise fram under de varme sommerkvelder.

2. Svarte sandaler for et grunge utseende

Føler du en dårlig jente og en liten grunge? Kort shorts, tank, kimono og svarte sandaler vil være det perfekte komplementet til utseendet ditt. Hvis denne typen antrekk virker litt for mye for deg, så tilpass ditt utseende ved å ha på deg denim-shorts, svarte sandaler og noen metalltilbehør.

3. Combact sandaler og tank top på shorts

Combact sandaler – de med et militært utseende og en såle i tanken, så å si – er og vil fortsette å være en stift i hver jentes skoholder. Disse skoene faktisk vet utmerket balansere siden av “guttejente” med mer feminine og romantiske spesielt hvis du bruke shorts og sandaler forbundet med en topp med nakne skuldre.

4. Slavesandaler for en fest

Et utvalg av fottøy utenom det vanlige, men bestemmer seg for å kombinere det med et par shorts er alltid et smart trekk hvis du ønsker å være stjernen av de kuleste sommernetter!

5. Shorts med paljetter og høyhælte sandaler

Er du en av de jentene som elsker skinnende glitter av paljetter? Så bør du prøve den sequined shortsen, hvis du ikke allerede har gjort det! Og hvis shortsen passer til et par elegante høyhælte sandaler, vil du være utrolig stilig uten å gjøre den minste innsatsen.

6. Hvite sko og hvite shorts

Hvite sandaler – med eller uten hæler – er alltid glamorøse, spesielt når de bæres med shorts i samme farge eller med lette denim shorts.

7. Formelle shorts og sandaler

Du drar ut for et offisielt møte, men vil du ha på deg shorts? Det er ikke noe galt fordi det ikke er feil tid til å bære dem! Men hvis du tror du kan utføre i shorts for en lunsj eller et formelt møte, matche antrekket et par lukkede sko, kanskje nude look.

Menn tror at vi er litt ‘gal bekymre så mye av skoene til slitasje, men forstår ikke at det er ikke lett å finne de rette kombinasjonene for å alltid være vakker og feilfri. Vis ham denne artikkelen, og du vil se at han vil begynne å forstå hvorfor du alltid er så trendy!

De hotteste bikiniene for sommeren 2018

Trendene i italiensk sommer 2018-mote kommer fra moteugen i New York, London, Paris og Milano. Hvis du vil vite hva som vil være de hotteste bikiniene for sommeren 2018, les vår topp ti og velg din favoritt!

1. Bikini med fremre strenger

Bikinier med fremre snøring er vanligvis bikini med snorer, men de kan også være en del av tankini og monokini. En av de beste og mest interessante eksemplene på bikinier med fremre snøring er den frillede toppen som fester og knuter på forsiden, klokt designet for ikke å ta av seg den lette frill av kostymen.

2. En-skulder bikini

En-skulder badedrakter er ikke helt nye som et konsept, selv om, som for alt som syklisk fremstår som en trend, er konseptet revidert og “korrigert”.

3. Heklet bikini

En av de mest underholdende og fengslende ser etter strandklær fra 2018 er heklet bikini, også tilgjengelig i tankini med V-halsfest, ledsaget av dusker frynser på bunnen.

4. Bikini med dusker

Kvastene faktisk gjorde sin store boom i fjor, men konseptet har vokst jevnt og har konsolidert til en umiskjennelig sommertrend i 2018. Typen og størrelsen på kvastene varierer fra modell til modell, men alle bikiniene av denne typen er morsomme og kreative.

5. Bikini med en dyp hals

Et stykke er fint, men når du vil legge til et snev av eleganse til din bikini, tenk på de dype nakkelinjene, noe som er en av de beste badedraktstrendene for sommeren 2018!

6. Strappy Monokini

Monokini representerer en tidløs sjømote, og igjen i år kom de tilbake til rampelyset. De kalles “strappy” på grunn av innsatsene på forsiden, krysset eller bare på den ene siden av kostymen.

7. Ultra Sexy Bikini

Sommeren 2018 blir enda varmere takket være de super sexy modellene som viser svært små tiltak, spesielt egnet for tørrfysikere, men med sensasjonelle kurver.

8. Activewear Bikini

Activewear bikinier inkluderer faktisk mange alternativer. De fleste av disse sportstilene bralettes med morsomme referanser til fasjonable surfe. Selv toppene med åpne skuldre ser ikke ut til å være tilbakegang, og løsningene med glidelås kan perfekt tilfredsstille kravene til den varme bikini.

9. Shimmer og skinn bikini

Alt reflektert på en badedrakt kan være en stor hit eller et rungende mareritt! De nyeste trendene i strandtøy for 2018 viser i stedet virkelig ekstraordinære stykker, som kan forbedre femininiteten og gjøre solbrentet.

Etter å ha tatt en titt på vår personlige rangering, må du bare velge den mest passende bikini for deg og din stil, fylle din maxi-bagasje på stranden og dykk inn i bølgene!

Bryllup frisyrer som gjør at du ser vakker ut på din store dag

Dagen til bryllupet ditt nærmer deg, det spesielle øyeblikket hvor du vil være midtpunktet for alle øyne, det øyeblikk av livet ditt som ikke vil gjenta seg selv hvor din skjønnhet vil bli husket når den dagen er fremkalt. Slik at alt er perfekt, har du planlagt alt, du har tenkt på hver detalj, du vet hvor hver person vil sitte og hvilken gave du vil gi til dine gjester på slutten av feiringen, men har du allerede tenkt på hvilken frisyre du vil ha på deg?

Hvis det er ett element som er motoren til ethvert bryllup, er brudekjole. Alle gjestene ser på ham, kommenterer ham og på en måte misunner ham. Men hvert av tilbehørene som bruden ser på sin store dag, kan bidra til å øke skjønnheten i den kjole eller slå den av på en bestemt måte. Det er viktig å ta hensyn til en rekke faktorer før du velger frisyre som vil utfylle brudenes utseende:

Du må være realistisk med den typen hår du har. Ikke alle ser det samme ut. Det er folk som har mye tykkere hår og kan se bølgete eller i enkelte samlinger at andre med det fineste håret ikke er smigrende. Rådgivning med erfarne fagfolk i frisør og brude styling anbefales på det sterkeste å unngå å falle inn i emnet som ønsker å etterligne «den skuespillerinnen som nylig ble gift og kom ut i magasiner».

Frisuren bør ikke være sentrum av oppmerksomheten. Frisuren, som buketten eller sminken til bruden, er et annet element som bidrar til å forbedre sin skjønnhet den flotte dagen. Men det må tas i betraktning at senterets utseende ikke kan være frisyren. En altfor prangende samling kan slå av skinnet av den spesielle kjole som skinner den dagen.

Det er mange alternativer som eksisterer for den flotte dagen. Å ta den riktige avgjørelsen avhenger av det utseendet du vil oppnå og lengden på brudenes hår. Noen eksempler som kan være svært gunstige er:

En plukket opp i nakken. Det er en frisyre som består av å strekke hele håret mot nakken, foldes lange tufter i underdelen. Du får et veldig mykt og søtt resultat som er nydelig hvis du ledsager noen naturlige blomster.

Høy chignon Dette utseendet er veldig smigrende, spesielt for bruder som har en lang mane. Det er en uformell bun på toppen av hodet som er utsmykket med en flett, noe som gir et unikt utseende.

Volum øverst og krøller på bunnen. Denne frisyren bringer eleganse og glans til brudens utseende. Det er veldig smigrende og gir et snev av raffinement som er svært egnet for utførlige brudekjoler. Den er ideell kombinert med hodeplagg med perler eller perler.

Samlet, semi-plukket, boller eller løs hår, alle valgene er gyldige, så lenge de hjelper bruden til å være den lyseste stjernen på den spesielle dagen.

Hvordan finne de beste draktene på brudgommen på bryllupsdagen?

Bryllupsdagen er et spesielt øyeblikk i to menneskers liv, det er måten de må fortelle verden at de har bestemt seg for å starte et fellesliv, og at fra det øyeblikket blir de bare en for alt. Å dele den dagen med kjære er den beste måten å feire den personen eksisterte, og som vi endelig har funnet. Alt må være perfekt, og når det er sagt, er alt alt. Hver liten detalj teller, hvert element er grunnleggende, slik at det endelige resultatet er det som er søkt. Mens det er sant at bruden har en spesiell rolle den dagen, er brudgommen også midtpunktet for alle øynene. Selv om det er mindre slående enn brudekjole, er Prince Charming’s dress av den fantastiske dagen noe som spesiell oppmerksomhet bør betales for. På slutten av dagen er han også en grunnleggende del av den hendelsen, og han fortjener å skinne med sitt eget lys.

Å velge brudgommen er en komplisert oppgave. Det finnes et bredt utvalg av modeller, merker, designere, stiler og farger og finne den som passer best til preferanser, smaker og krav til koblingen kan ikke være en enkel oppgave. For å gjøre beslutningen litt enklere, er det noen tips som bør tas i betraktning på dette avgjørende tidspunkt:

Du bør aldri miste synet av den gylne regelen, brudgommen skal passe til bryllupetiketten. Når du planlegger et bryllup, bestemmer bruden og brudgommen nivået på etiketten de vil ha sine gjester til å ha på seg. Den etiketten må opprettholdes når brudgommen er valgt. For eksempel, hvis du velger en streng etikett bryllup, må brudgommen være den første til å ha en morgen kappe. Hvis det er besluttet å holde et bryllup på stranden, er det ikke veldig passende for brudgommen å kle seg på en overdreven formell måte.

Fargen og stoffet som brukes i brudgommen, avhenger av stilen til bryllupet som skal feire. Således er en hvit linnedrakt et godt valg for bryllup holdt på stranden. Hvis bryllupet holdes på et åpent sted som en hage, er det sikkert en beige. Navyblåen er ganske vellykket for daglige bryllup på både åpne og lukkede steder. Hvis bryllupet finner sted om natten og er av streng etikett, er det en suksess å velge den svarte for drakten til brudgommen.

Du kan blande stiler. Det er et levedyktig alternativ, men du må være forsiktig. Blandingen av stoffer og farger kan være litt risikabelt, så det anbefales å få råd fra profesjonelle skreddere for å unngå å ta feil beslutninger.

En strålende brud, en vakker seremoni, en morsom og uforglemmelig feiring og fremfor alt en elegant brudgom, kledd i henhold til situasjonen og øyeblikket, gjør bryllupsdagen et magisk øyeblikk å huske.

De beste ideene til bryllupsgaver

Hva er det som blir bedt om en god bryllupsgave? Vel, flere ting. Det er nyttig for personen eller for paret som mottar det, som identifiserer med smaken av det nye ekteskapet, men fremfor alt at det er originalt. Kan gaven bli minneverdig. Uten utmattende alle mulige alternativer, er dette en liste over 11 bryllupsgaver å huske:

Servise for Old Havana. De er stykker av god kvalitet, som tilbyr dekorasjoner av kolonialstil og er hovedsakelig av kvalitet. Motstår virkningen av mikrobølger og oppvaskmaskiner.

Komplett sett med reise kofferter. Hvis gifteparet er avhengig av å reise, velger du kvalitetsbagasje for å vare livet og kombinert med de fargene de liker kan være en god bryllupsgave.

En bok med matlagingrecept. Men ikke bare noen, det handler om å velge typen eller stilen av retter som paret liker mest. Bedre hvis det er en bok med oppskrifter av flott format, som kan nytes som en visuell guide.

Et abonnement på friske blomster. Tanken er å gi blomster hjemme for en tid, på bestemte datoer, sammenfallende for eksempel med fødselsdager eller bryllupsdagen. Miljøet i det nye hjemmet kommer til å vinne.

Kvalitet sengetøy sett. Vi snakker om koselige laken og dyner, for eksempel av 100% bomull, alt i naturlige fibre. Å takke den beste god natt.

Kit for å lage brød hjemme. Med ham kan paret tilberede hjemme det brød av alt liv som vi husker for alltid. En oppgave å gjøre sammen i løpet av for eksempel helgen.

Elektrisk korkskrue Hvis paret elsker viner, hva bedre ide enn å modernisere sin hobby med en elektrisk korketrekker. Et system som garanterer å fjerne pluggene med en enkelt bevegelse og automatisk.

En spa dag for paret. Det er en måte å gi helse og en invitasjon til å gjenopprette, spesielt hvis du går på jobb eller krevende oppgaver i løpet av uken.

En sovepose for to. Nei, det er ikke sjelden, produsentene av fjell- og fritidsutstyr har tenkt på de parene som vil ha glede av sine øyeblikk sammen. Liker hjemme, men med stjernene som baldakin.

En kajakk for to. Hvis paret liker utendørs sport, kan en tandem kajakk gi en uforglemmelig naturopplevelse.

Marmor sjakk Sjakk er en klassiker av lekestuen, for å gi det et materiale av kvalitet som marmor er å spille på et annet nivå, aldri bedre sagt.

Har noen av disse elleve gaver fanget din oppmerksomhet? Fortsett, la merke til kjærlighet i minnet om det nye paret som gifter seg.

Hvordan planlegger du et enkelt bryllup?

Et bryllupsfester må være uforglemmelig på grunn av koblingen og løfteloven som følger med, og enda bedre hvis vi unngår noen form for komplikasjoner, og vi kan til og med redusere kostnadene. Dette er noen nøkler for å oppnå det:

– Unngå å feste gjestelisten. Innbydende bekjente med lite forhold til gjestelisten til et bryllup er kanskje ikke en god ide. To ting du kanskje setter pris på er tapt: redusere kostnadene og forlat ideen og de gode følelsene som et intimt bryllup kan gi. Med folkene som virkelig betyr noe for deg.

– Be om hjelp til å organisere bryllupet i stedet for gaver. Det er ikke en dårlig ide. Det er sikkert venner og familiemedlemmer til bryllupet ditt som har noe talent. Med en vennlig sanger som gir deg sin stemme og hans opptreden, blir du involvert med folket, det som virkelig betyr noe for deg i tilfelle. Dette gjelder også for oppgaven med å lage videoer og bryllupsfotografier. Alt som også vil hjelpe deg med å inneholde bekostning av budsjettet.

– Utendørs feiring. En ekstra kostnad i et bryllupsfesten er kostnaden ved å leie stedet for godbit. Hvis du gjør det på et offentlig sted der du bare trenger å be om tillatelse, vil du spare deg selv for en utgift og kanskje til og med være et mer morsomt alternativ hvis du velger stedet godt. Vi tenker på et sted som er et naturlig miljø med attraktivitet.

– Hjemmehjelp. Familie og venner kan hjelpe deg med å lage bryllupsservicen selv. Eller, i alle fall, hvis du har tjenestene til en familie restaurant, tror du at dette kan være gaven, mattjenesten. Alt er å snakke det.

– Blomster til minimum Hvorfor bruke mye på blomster? Du kan lage deg selv eller noen av damene dine som buketten som ser ut i hendene dine. Det er også mulighet for å kjøpe kunstige blomster som kan brukes senere. Å verdsette.

– Invitasjoner fra egen håndskrift. Ideen om å invitere selv kan også fungere. Det kan til og med være mer autentisk å motta personlige invitasjoner.

– Hjemmemusikkutstyr. Det er heller ikke en dårlig ide når det gjelder å gjøre det lettere å organisere bryllupsfesten ved hjelp av det musikkutstyr vi har eller noen hjemme.

– Drikker til en redusert pris. En av de mest omfattende kostnadene er vanligvis drikkene som serveres på bryllupsfesten. Hvis vi er de som kjører med det kjøpet, vil vi spare. Og forresten, kan du være mer selektiv, velge utvalg av drikkevarer som vi vet at du vil like mest. Så enkelt som det.

– Bryllupsklær til rimelige priser. Kostnaden for partnerskap er en del av de utgiftene du også har råd til å kutte. Se nøye, som til tider kommer til å representere 1% av hele bryllupsbudsjettet. Det finnes originale alternativer – og til og med unike – det kan være mye billigere. Vi tenker på ringer for eksempel av 925 sterling sølv som er mye billigere enn gull, og det er også for livet.

9 nøkler for å gjøre et bryllupsfester enklere

Hvor mye koster et bryllup?

For å svare på det spørsmålet, må vi bryte ned hver av de seksjonene som utgjør hendelsen. Noen er mer dispensable enn andre. Og hvis du vil kutte kostnader, kan det være strategien, fjern den fra listen. Vi går med den sammenbruddet og dens økonomiske verdivurderinger:

– Autonomt fellesskap av feiringen. Om den samlede prisen på den totale prisen på et gjennomsnittlig bryllup for hundre personer, er det en betydelig forskjell når det gjelder priser som håndteres fra ett autonomt samfunn til et annet. I Madrid overgår således i gjennomsnitt 21 000 euro, i Catalonia og Valencia er rundt 20 000 euro, over og under. På Kanariøyene og Extremadura, de to autonome samfunnene “mer økonomiske” i denne typen utgifter er kostnaden mellom 12 000 euro og 13 000 euro.

– Feiringssted. Valget av stedet vil være basert på tre variabler: tilgjengeligheten av stedet for datoene for ekteskap, antall personer som vil delta som gjester og graden av høytid og eksklusivitet som du vil gi arrangementet. Det kan holdes i hagen eller på et eksklusivt hotell. Skalaen er veldig bred, men å leie et sted for femti mennesker i et bysentrum i en stor hovedstad i landet kan være rundt 1000 euro, inkludert forsikring.

– Catering service. Det samme, en dedikert mattjeneste for en feiring som bringer sammen hundre mennesker, kan være mellom 75 euro og 100 euro per dekket. Og det er alltid mulighet for å gjøre det til lave priser hjemme eller i en restaurant av venner som gir oss mat. Å velge en gratis bar kan øke denne prisen med ytterligere 800 euro.

– Fotografisk tjeneste. Fotografier av “før” (forberedelse av arrangementet i parets hus), “under” (loven og feiringen av selve lenken) og “etter” (etter feiringen) kan variere fra 1000 euro til 2.000 euro, avhengig av kvaliteten og omhyggeligheten til fotografen som er ansatt. Det er viktig å vite andre gjerninger av samme profesjonelle for å vurdere på forhånd hvordan bryllupet vårt kan være (etter ettertiden).

– Blomster og eksklusiv bryllupskake. Har friske blomster på bryllupet og en kvalitet brudekake, kan være ca 400-500 euro blomster og ca 250-300 euro kaken med alle sine tillegg. Selvfølgelig er det mye billigere alternativer som går gjennom å gjøre alt selv og det er et spørsmål om verdi. Disse er forbruksbare elementer som vi nevnte i begynnelsen.

– Bryllupskjoler og fottøy. Bruder bruker vanligvis et gjennomsnitt som varierer mellom 525 euro og 1.650 euro i deres brudekjoler og deres fottøy. Utgiftene til paret er vanligvis lavere, mellom 350 euro og 800 euro. Alt avhenger av merkene som er valgt og de eksklusive ferdigstillingene som brukes som tilpassede tillegg.

Små og sorte kjoler hvorfor liker jentene dem så mye?

De små og sorte kjoler har alltid vært der som en del av garderoben bakgrunner av mange kvinner. Dens suksess i populærkulturen adlyser lettforståelige nøkler.

Men la oss gå tilbake i tid, la oss gå til begynnelsen, til sin historie. Det sies at det var designeren Coco Chanel som skapte den lille svarte kjole som en motetrend. Nei, det var ikke slik. Hun oppfant ikke konseptet, men det han gjorde var å popular på 1920-tallet En tegning av Chanel i Vogue i 1926 definerte det som en kinesisk crepe kjole med lange, smale ermer. På den tiden pekte Vogue på det som en enkel og elegant klesstil for kvinner som hadde alle garantier for å bli en mote standard.

Men hvorfor denne suksessen blant jentene i flere generasjoner av små og sorte kjoler, LBD, for sin akronym på engelsk. Vi ser nøklene som er mest åpenbare:

– Fordi de ikke går ut av stil. Fra 1920-tallet til i dag har små sorte kjoler forbli som referanser til stil uansett de dominerende trender. Derfor, i 1960 inkluderte stilen på miniskjørt silhuett i høyden og på 80-tallet og 90-tallet kunne gjøre med necklines og lenge for å velge med ermer eller ermeløs, med fly eller akkurat nok til å fremheve figuren skjørt av kvinnen

– Fordi de forbedrer figuren. Den svarte fargen på disse kjolene virker magien med å fremheve brukerens hud, men også tilbehør til smykker eller lærvarer og til og med sko og frisyrer.

– Fordi de kombinerer med alt. Den svarte tonen har den ypperlige fordelen av transmutasjon i et ekstraordinært nøytral tekstilduk som du kan kombinere alle typer tilbehør med. Svært så, at det er kvinnen selv som tar tynnene på stilen sin når hun legger på siden hennes tilbehøret hun liker eller passer best til henne. En kjole som frigjør den mest kreative siden av kvinner.

– Fordi de representerer en modell av naturlig eleganse. Den svarte, sammen med den tilpassede og uendelig harmoniske detaljer av disse kjoler, bidrar, er et evigvarende eksempel på naturlig eleganse, ikke naturliggjort. Det er ingen tilfeldighet at mange dressmakers har tatt med disse kjolene i sine samlinger. Lagerfeld, Versace, Coco Chanel eller Dior hadde grunnene til å låne formatet.

– Fordi de fremhever kvinner. Kvalifiser for god styling og til og med bevegelser og søt feminin gang. Kjole går inn i bakgrunnen og vedtar en ikke-invasiv tilstedeværelse.

Av alle disse grunner, små og sorte kjoler som jenter så mye.
LBD har fortsatt mye historie å fortelle og mange stilarter å kutte.

Lette midjebukser: Sexy og stilig

Den lave midjebukse lover å bringe tilbake en god dose forførelse og provokasjon i like deler i løpet av 2018. Det som lover å være den mest slående motetrenden i nyere tid, vil ende opp med å gjenopplive vårt utseende på slutten av 90-tallet, da mote overgav seg til disse buksene, fra de store couturiers som Alexander McQueen til de mest kommersielle klærne i utkanten av de store byene.

Buksene på høydenes høyder ble født på 60-tallet, ved hjelp av hippiene og tilhengerne av den psykedeliske steinen, så i løpet av den tiden. Faktisk var i sin lærutgave et av de ikoniske plaggene i den legendariske Jim Morrisons garderobe.

Mc Queen var den første designer for å tro at mote kan være ren sensualitet. Av denne grunn plukket han opp ideen om at den nedre delen av ryggraden er enda mer sensuell enn skinnene og begynte å lage lave midje couture bukser. Tom Ford, rent sex i de fleste av hans mote kreasjoner, plukket opp vekkingen og begynte å designe sine stilige, lavt buede bukser.
Mange ungdommelige idoler av musikk fulgte på denne måten, til i begynnelsen av det 21. århundre ble de lave midje-jeans de grunnleggende uniformene til de fleste tenåringer.

Som alle modetrender mistet denne typen bukser damp i internasjonale markeder, til i dag. Når jentene i 2017-18 har gjenopprettet dem for deres mer alternative og moderne utseende. I dette tilfellet er hans fetishplagg en blanding av overskuddene fra 2000-tallet med den mer sober street-stilen på 90-tallet. På denne måten får de et sexy og stilig, men moderne utseende og tilpasset den nyeste mote .

Kombinasjonen av disse buksene med de nåværende toppavlinger og cowboy skjorter for øyeblikket lover for de fleste kvinner muligheten til å skape utseende av de mest varierte og egnet for alle slags anledninger. Og best av alt, i alle tilfeller, har disse stilene alltid en sexy og moderne touch som gjør at noen jenter føler seg den mest stilige og sensuelle kvinnen i verden. Å velge mellom bukser med lav midje er ingenting mer enn en god injeksjon av sensualitet for hver kvinne.

Bryllupsmottakelser: hvordan og hvor

Det er ingen uvurderlig bryllup uten god mottakelse. Etter seremonien, om det er en sivil seremoni eller en masse i kirken, går gjestene til feststedet og venter på bruden og brudgommen. Tradisjonelt, etter seremonien, flytter de nygifte til et vakkert sted i omgivelsene, og de lager den berømte fotografiske rapporten som de vil holde som en påminnelse om den spesielle dagen. Det er derfor, i mellomtiden, gjestene nyte en cocktail eller aperitiff som er det vi kaller “bryllupsmottak” mens de venter på ankomsten av paret.

Det er vanlig at disse mottakelsene foregår i en utendørs hage i samme hacienda eller restaurant der den populære “combite” kommer til å bli feiret. Siden sitt eneste oppdrag er at gjestene skal ha en matbit under ventetiden. Servitører går forbi og tilbyr drinker, samt snacks. Også de er vanligvis plassert bodegones som Buffet hvor hver enkelt kan gå serverer litt mat.

Disse tabellene eller stillebenene er en del av samme dekorasjon av bryllupet. Du kan se ekte kunstverk i disse tabellene. Det avhenger av stilen til bryllupet, så vil mottaket være. I flere klassiske eller tradisjonelle bryllup finner vi ostbrett, skinkeklippere som kutter for å møte publikum mens de monterer platene eller bordene med forskjellige typer pates som gjestene serveres til smaken. Men du kan gi et bryllup mye stil og personlighet gjennom resepsjonen. Hvis du vil lage en morsom cocktail, kan du sette en matvarebil der mini-hamburgere og mini-hunder serveres, eller en bar som serverer ulike typer håndverksøl. Du vil oppnå en avslappet og samtidig stilig atmosfære.

I mer elegante feiringer er det vanlig å finne i resepsjonen en annen type aperitiffer, som for eksempel store sushi-bord eller utrolige vinsmagninger som vil tjene som et forspill til den etterfølgende feiringen. I alle fall, ikke glem at mottakelsen av et bryllup er forkledning til feiringen og det øyeblikk som nygifte har muligheten til å hilse på alle familie og venner, så det skal være en avslappet, men elegant atmosfære og at det tjener til å vise gjesten hvilken type bryllup, når det gjelder mat og dekorasjon, at han deltar.