Den beste festkjole til jul

Julen er en av de vakreste øyeblikkene i året, men også en av de mest stressende. Og i tillegg til å finne perfekte gaver til alle familie og venner, har vi en rekke arrangementer, både formelle og uformelle, som krever spesielle klær. Hvis du vil holde tritt, men du er i tvil om hvordan du skal kle på denne julen, vær oppmerksom på vår stilguide. Hans råd vil hjelpe deg med å oppnå en femstjerners juleutseende, som du sikkert vil lykkes med.

Forbered deg på å skinne som en stjerne

I år tar overdrift over festskjoler og inviterer oss til å gi frihet til “mer er mer”. Så glem minimalismene og velg metalliske overflater, edelstener, masse blonder og en stor dose av paljetter. Når det gjelder fargespekteret, trender trenderne oss til å forlate vår komfortsone og velge julekjoler som ikke er svarte. I stedet foreslår de oss å satse på mer eksplosive farger som gull, sølv, rød, smaragdgrønn eller fuchsia rosa. En annen stigende trend er festkjoler i fiolett, sennep, champagne, marineblå, aubergine, burgunder og nakenbrød. Uansett hvilken modell du velger, bør du sitte godt og være komfortabel, fordi ferien er vanligvis lang, og du vil ikke passere dem uten å kunne flytte fordi kjole er for kort eller for stram.

Velvet kjoler

Noble, varme, myke og smigrende fløyel er julegavet par excellence og er perfekt både i lange kjoler og korte eller midi modeller. Med et attraktivt barokk utseende, tilbyr fløyel et majestetisk fall, avslørende glamour på alle fire sider, og er mer fasjonabelt enn noensinne.

Sequin kjoler

For å skinne med ditt eget lys denne julen, velg en sequined kjole. Og er det at “paillettes” er smigrende, morsomt og gir en veldig elegant touch til noe festutstyr. For å overraske dine gjester med et helt unikt utseende, velg en sequin kjole type blazer. Du vil rase! I motsetning, for å få en mer edru og diskret stil, velg en kjole med klassiske linjer, rett eller montert, og en lengde over kneet. Hvis du ikke tør med en total lyst utseende, kan du alltid velge små applikasjoner av paljetter på skuldrene eller mansjettene.

Lace kjoler

Få plagg er like feminine og sensuelle som blonderkjole. Enten du velger den i en mini eller maxi-versjon, får du en fest med et fantastisk resultat. Hvis du vil gi en annen berøring til din julestil, unngå monokromatisk og velg en blonderkjole med flerfargete blomstermotiver.

Metalliske effekt kjoler

Metallisk glans er alltid en sikker innsats for å lykkes med festen din. Hvis du vil gå utover det klassiske gullet eller sølvet, velger du en metallisk kjole i grønnblå, lidenskaprød eller smaragdgrønn. Og for å gi et bestemt slag av effekt, velg en asymmetrisk modell justert med skulder til luften. Med det utseendet vil du skinne som en stjerne i julehimmelen, og du vil være den ubestridte dronningen av festen.

Gensere og kvinners jerseys for høstsesongen.

Med høsten av temperaturer ved ankomst av høsten, er det på tide å velge gensere, jerseys og “cardigans” for den nye sesongen. De skal være varme, komfortable og behagelige å ta på, slik at dressing dem er en behagelig opplevelse. Hvis du også vil ta med de nyeste gensere og jerseys, anbefaler vi at du oppdager trenderne som vi foreslår nedenfor. Etter å ha oppdaget dem, velg favorittene dine og tilpass dem til din smak og stil.

En retur til den klassiske: diamanter og eights.

Det er trender som alltid kommer tilbake og som gjentar seg sesong etter sesong. I tilfelle av brotype, returnerer ektene. Det er et veldig klassisk punkt, vi kan finne gensere og gensere i små åtter og i maksimal størrelse. En annen trend som kommer tilbake er diamantmønsteret, og kombinerer forskjellige størrelser og farger.

Stor tid: den oversize trenden.

Vi har sett den oversize trenden på skjorter sammen med “kjæresten” jeans. Det handler bare om T-skjorter, eller i dette tilfellet jerseys av en størrelse som er meget overlegen til størrelsen som vi burde bære. Jerseys og overdimensjonerte “cardingas” er veldig komfortable og perfekte for de kaldeste dagene, de gir følelsen som omgir oss. Vi anbefaler at du kombinerer dem med et kort skjørt eller skinny jeans eller en annen type tettsittende bukser.

Rund hals og høy nakke.

Det er på tide å glemme topphalsen, og velg den runde halsen rundt kragebenet eller den høye nakke eller svanehalsen. Disse to typer nakke er en grunnleggende i bunnen av garderoben, så å velge dem i forskjellige farger vil gi deg det utseende du leter etter dag til dag.

Absolutt frihet i farger.

Det er ingen forhåndsbestemt farge som vil bli brukt denne høstsesongen, så vi kan velge våre favorittfarger. I fysiske butikker og nettbutikker hvis vi lett kan finne jerseys, gensere og “cardingas” av kalde farger som lilla, og også fluorfarger: gul, grønn eller rosa.

En annen touch for din jersey: paljetter.

Sekvensene er kombinert med sømmen av disse plaggene i forskjellige former. Spred gjennom hele jerseyen eller danner naturlige stiltekk som roser, blader eller sommerfugler. Når det gjelder størrelsen på paljetter, har de en tendens til å være den minste og også litt større enn en centimeter i diameter. Et sterkt anbefalt alternativ for sin allsidighet er en genser eller svart genser med hvite eller sølv paljetter.

Før du er ferdig, vil vi gi deg et siste stykke råd. Det er viktig å se på hvilken type vask som denne typen plagg krever, spesielt de med paljetter, rhinestones og andre broderier, slik at de forblir i perfekt stand, vaskes etter vask.

Trender å kle på høsten netter 2018

I denne artikkelen vil vi tilby nøklene for å se ut på høstnettene. Fem trender som vil kle deg så mye i de mest formelle avtalene som i de mest uformelle, med venner og for en fest, tilpasses enhver situasjon. Tar vi notat? Da har du det viktigste for dette høsten 2018.

1. Bardot neckline.

Bardot-halsen er halsen som forlater skuldrene utsatt. Det har vært en trend i løpet av sommeren og vil fortsette å være i de kommende årstidene. Topper eller ballkjoler med denne halsen er en forpliktelse til femininitet med en suggestiv berøring uten å være for dristig eskorte. I henhold til planen har du, kan du kombinere den med jeans eller et midjekjørt, hvis du leter etter et mer romantisk utseende.

2. Animal print.

Dyretrykk eller dyreutskrift er en klar trend som går og returnerer gjennom årene, og denne gangen ser det ut til at den er her for å bli. Vår anbefaling er at du får en grunnleggende dyrehester, tiger eller slange, for eksempel en bluse eller en mini kjørt eller midi, for å kombinere med andre plagg med lettere eller mørkere nyanser. Perfekt i bare to stykker. Et annet godt alternativ er skjorte kjoler med dette mønsteret.

3. MC-jakker.

Biker jakker er svært allsidig og en god investering som en garderobebunn. De kan brukes i løpet av dagen, for uformelt utseende, eller for å gjøre seg klar om natten for en spesiell avtale eller utflukt. Trendbiker jakker som kombinerer ulike stoffer, som den perfekte duoen hud effekt på utsiden og hår effekt på innsiden som vises av nakke og håndledd. Ønsker du å treffe? Velg din biker i svart eller kamel farge.

4. Bred hæl og spiss overflate.

Denne høstsesongen 2018 er forpliktet til stil og komfort i fottøy. Ankel støvler og bretthælede sko, med dyrehage eller monokrom i sort eller bringebærfarger er et godt alternativ. Hvis du er ute etter et mye mer elegant utseende, bytt den brede hælen til den fine hælen og den spisse finishen.

5. Skulderposer eller finny-pakker.

Selv om ideen om at vi vanligvis har i tankene om bandolier eller finny-pakker, er ikke akkurat det vi ville velge å gå ut en natt, de nye forslagene gjør dem til et godt alternativ. Lær, i svart, rød eller kamel, kombinert med applikasjoner i sølv, av liten størrelse og med design av rene linjer og stiv struktur. Hvis vi ser etter en pose med større størrelse, kan vi velge en modell type sac. En mer elegant middag? Vi anbefaler bandolierne med broderi og rhinestones.

Nå er det bare å kombinere disse trendene til din smak og tilpasse dem til stilen din.

Bryllup i høst – Hva skal jeg ha på?

Hvis du forbereder deg på et høstbrud, lurer du sikkert på hva du skal ha på deg, så her er våre bryllupstips om høsten.

Gjester: hva skal jeg ha på?

Høstsesongen nærmer seg og medskyldige kortere dager og ankomsten av den første kalde, er ikke alltid lett å finne riktig antrekk til å delta på et bryllup på dette tidspunktet.

Velg en kjole som er elegant, komfortabel og allsidig å ha med et par décolleté eller høyhælte støvler.

Høsten brudekjoler skiller seg ut for sin rike skinnende nyanser, lange ermer og tunge stoffer, men valget av type dress avhenger veldig mye på bryllupet antrekk. Derfor er et godt forslag til å velge med smak det perfekte antrekk å informere deg om hvilken type arrangement som venter på deg, uansett casual eller formell.

For høst, tenk på fløyel, sateng, silke og glitrende stoffer i fargerike farger som er inspirert av høstens natur. Turkis, mørk fiolett, calendula, beige, olje, burgunder og mørkegrønn kan være for deg.

Vi vet at fallet kan være en vanskelig sesong for å kle seg, spesielt når det gjelder å dekke klær, og hvis du ikke ønsker å kompromittere din fantastiske kjolen iført en klumpete frakk eller en svært uformell genser, kan du holde deg varm uten å ødelegge din klær. For eksempel kan du velge en kort jakke i pels eller skinn som sikkert vil beskytte deg mot kulde, slik at du kan vise frem kjole uansett.

Brud: hva skal jeg ha på høsten?

En av de viktigste faktorene å vurdere når du velger brudekjole til bryllupet i høst er absolutt lengden på ermene.

Mye vil avhenge av hvor du bestemte deg for å bli gift. I Nord-Italia er høstluften ganske skarp, og det er derfor bedre å bestemme seg for en tre fjerdedeler ermet eller en halv ermet, eller til og med en lang ermet. I sør, tvert imot, har høsten vanligvis en tendens til å ha behagelige temperaturer, slik at du fortsatt kan våge med en veldig kort ermet eller et modig antrekk.

I alle fall er den sleeveless bodice strengt forbudt: det er bedre å fokusere på noe stratifisert og sammensatt, fordi kjøligheten på sen ettermiddag og kveld kunne spille mot deg.

Hvis du er usikker, ville sistnevnte løsningen for deg: kombinert med en stjal ermeløs vest eller blazer, og du vil være elegant, men i varmen!

Med tanke på sesongen ennå ikke veldig kaldt, men utvilsomt frisk, snakke med tykke materialer, som er i stand til å holde deg varm uten å ofre eleganse. Det er så mange og noen ganger er de som ikke er veldig kjent med mote, ikke engang kjent med dem, så det er bedre å bli informert. Kan vi foreslå for eksempel satin eller Mikado, kombinert kanskje med en underskirt eller spilt av slør av lys organza, tyll eller taft å skape litt ‘bevegelse som passer.

Hvis du elsker tradisjon i stedet, velg den klassiske brokade, mens for en lys og mangfoldig effekt blir silke dupioni varmere og tykkere enn shantung.

Passer tilbake til skolen

Tilbake til skolen, foruten å være en av de beste muligheter til å sette nye mål faglig, det kan også bli presentert som en perfekt mulighet til å fornye mange ting vi bruker på daglig basis, inkludert klær vi bære daglig.

Først av alt, er det viktig å vite at dette problemet ikke bør være en årsak til stress for noen, til tross for alt det sosiale presset som vi sender unødvendig å prøve å passe innenfor visse standarder og prototyper. Derfor velger antrekk for tilbake til skolen bør ta hensyn til flere hensyn: Det første du må huske er at jo mer enkel og praktisk enn utseendet, jo bedre (uten å nå grensen for en rufsete og uflidd). For det andre er det viktig å skrive ut vår egen stil og personlighet til det utseendet vi har på, for å føle oss mer komfortable og trygge når vi pakker ut i vårt miljø. Og til slutt er det nødvendig å finne en balanse mellom de to foregående punktene, slik at antrekket ikke ser ut av sted eller overbelastet.

Nøkkelen til å treffe et passende utseende for å gå til klasser er å styre en balanse mellom dagens og uformelle, noe som gir opphav til det perfekte antrekket for hver student. Blant de viktigste hovedpersonene som hjelper til med å oppnå en spenningsvibe uten mye innsats, har vi gensere, ofte kjent som flanneller. Vanligvis er disse trykt med svært interessante design som passer til enhver smak, og det går bra med tettsittende jeans og et par tennissko, som overfører et enkelt, men fasjonabelt utseende.

Hvis været blir kaldt, har koselige gensere nesten samme effekt som gensere, kombinere praktisk talt med alt og viser seg å være ekstremt fin i lave temperaturer. På den annen side, skinnjakker er også en viktig komponent i enhver garderobe, pluss de se oppsiktsvekkende og er stor når vintervær, som kombinert med jeans ikke lenger et antrekk cutting edge, men original og enkel å tid. En del av dette, bruk andre ting som støvler, støvler, hatter og til og med hansker, gi et ekstra preg av personlighet til utseendet.

Også, hvis det er noen andres atletisk utseende ikke dårlig som ønsker å vise fram sin sporty utseende i mellomrommene av universitetet, tvert imot, så enkelt feste av en vanntett jakke og leggings trange gir en gymnastikk ferdig det overfører også en tilfeldig og enestående stil.

På den annen side, og med hensyn til å kjøpe nye klær, er det viktig å finne stykker som legger mer verdi til garderobe, kjøpe klær unik og potensielt annerledes fordi det er lite fornuftig å investere i det samme flere ganger. Nå, hvis hensikten er å spare på utgifter, er shopping i salgssesongen et glimrende trekk, og det er viktig å kontrollere at stykkene er i god stand og at stoffet er holdbart.

Trendy shorts og sandaler for sommeren

Sommeren er endelig kommet, noe som betyr at det er nesten på tide å bytte dine lette gensere med mer luftige klær. Før du begynner å tilberede, men lage en liste over de mest fasjonable antrekk for denne sommersesongen 2018, og hvis, i garderoben mangler shorts og sandaler, er det på tide å rette! Her er noen nyttige tips om hvordan du velger shorts og sandaler til sommerens mote.

1. Sandaler med ankelrem for kvelden

Sandaler med ankel stropp kan ikke være perfekt for dine vanlige jean shorts, men de er definitivt egnet for variantene litt mer uformelle å vise fram under de varme sommerkvelder.

2. Svarte sandaler for et grunge utseende

Føler du en dårlig jente og en liten grunge? Kort shorts, tank, kimono og svarte sandaler vil være det perfekte komplementet til utseendet ditt. Hvis denne typen antrekk virker litt for mye for deg, så tilpass ditt utseende ved å ha på deg denim-shorts, svarte sandaler og noen metalltilbehør.

3. Combact sandaler og tank top på shorts

Combact sandaler – de med et militært utseende og en såle i tanken, så å si – er og vil fortsette å være en stift i hver jentes skoholder. Disse skoene faktisk vet utmerket balansere siden av “guttejente” med mer feminine og romantiske spesielt hvis du bruke shorts og sandaler forbundet med en topp med nakne skuldre.

4. Slavesandaler for en fest

Et utvalg av fottøy utenom det vanlige, men bestemmer seg for å kombinere det med et par shorts er alltid et smart trekk hvis du ønsker å være stjernen av de kuleste sommernetter!

5. Shorts med paljetter og høyhælte sandaler

Er du en av de jentene som elsker skinnende glitter av paljetter? Så bør du prøve den sequined shortsen, hvis du ikke allerede har gjort det! Og hvis shortsen passer til et par elegante høyhælte sandaler, vil du være utrolig stilig uten å gjøre den minste innsatsen.

6. Hvite sko og hvite shorts

Hvite sandaler – med eller uten hæler – er alltid glamorøse, spesielt når de bæres med shorts i samme farge eller med lette denim shorts.

7. Formelle shorts og sandaler

Du drar ut for et offisielt møte, men vil du ha på deg shorts? Det er ikke noe galt fordi det ikke er feil tid til å bære dem! Men hvis du tror du kan utføre i shorts for en lunsj eller et formelt møte, matche antrekket et par lukkede sko, kanskje nude look.

Menn tror at vi er litt ‘gal bekymre så mye av skoene til slitasje, men forstår ikke at det er ikke lett å finne de rette kombinasjonene for å alltid være vakker og feilfri. Vis ham denne artikkelen, og du vil se at han vil begynne å forstå hvorfor du alltid er så trendy!

De hotteste bikiniene for sommeren 2018

Trendene i italiensk sommer 2018-mote kommer fra moteugen i New York, London, Paris og Milano. Hvis du vil vite hva som vil være de hotteste bikiniene for sommeren 2018, les vår topp ti og velg din favoritt!

1. Bikini med fremre strenger

Bikinier med fremre snøring er vanligvis bikini med snorer, men de kan også være en del av tankini og monokini. En av de beste og mest interessante eksemplene på bikinier med fremre snøring er den frillede toppen som fester og knuter på forsiden, klokt designet for ikke å ta av seg den lette frill av kostymen.

2. En-skulder bikini

En-skulder badedrakter er ikke helt nye som et konsept, selv om, som for alt som syklisk fremstår som en trend, er konseptet revidert og “korrigert”.

3. Heklet bikini

En av de mest underholdende og fengslende ser etter strandklær fra 2018 er heklet bikini, også tilgjengelig i tankini med V-halsfest, ledsaget av dusker frynser på bunnen.

4. Bikini med dusker

Kvastene faktisk gjorde sin store boom i fjor, men konseptet har vokst jevnt og har konsolidert til en umiskjennelig sommertrend i 2018. Typen og størrelsen på kvastene varierer fra modell til modell, men alle bikiniene av denne typen er morsomme og kreative.

5. Bikini med en dyp hals

Et stykke er fint, men når du vil legge til et snev av eleganse til din bikini, tenk på de dype nakkelinjene, noe som er en av de beste badedraktstrendene for sommeren 2018!

6. Strappy Monokini

Monokini representerer en tidløs sjømote, og igjen i år kom de tilbake til rampelyset. De kalles “strappy” på grunn av innsatsene på forsiden, krysset eller bare på den ene siden av kostymen.

7. Ultra Sexy Bikini

Sommeren 2018 blir enda varmere takket være de super sexy modellene som viser svært små tiltak, spesielt egnet for tørrfysikere, men med sensasjonelle kurver.

8. Activewear Bikini

Activewear bikinier inkluderer faktisk mange alternativer. De fleste av disse sportstilene bralettes med morsomme referanser til fasjonable surfe. Selv toppene med åpne skuldre ser ikke ut til å være tilbakegang, og løsningene med glidelås kan perfekt tilfredsstille kravene til den varme bikini.

9. Shimmer og skinn bikini

Alt reflektert på en badedrakt kan være en stor hit eller et rungende mareritt! De nyeste trendene i strandtøy for 2018 viser i stedet virkelig ekstraordinære stykker, som kan forbedre femininiteten og gjøre solbrentet.

Etter å ha tatt en titt på vår personlige rangering, må du bare velge den mest passende bikini for deg og din stil, fylle din maxi-bagasje på stranden og dykk inn i bølgene!

Bryllup frisyrer som gjør at du ser vakker ut på din store dag

Dagen til bryllupet ditt nærmer deg, det spesielle øyeblikket hvor du vil være midtpunktet for alle øyne, det øyeblikk av livet ditt som ikke vil gjenta seg selv hvor din skjønnhet vil bli husket når den dagen er fremkalt. Slik at alt er perfekt, har du planlagt alt, du har tenkt på hver detalj, du vet hvor hver person vil sitte og hvilken gave du vil gi til dine gjester på slutten av feiringen, men har du allerede tenkt på hvilken frisyre du vil ha på deg?

Hvis det er ett element som er motoren til ethvert bryllup, er brudekjole. Alle gjestene ser på ham, kommenterer ham og på en måte misunner ham. Men hvert av tilbehørene som bruden ser på sin store dag, kan bidra til å øke skjønnheten i den kjole eller slå den av på en bestemt måte. Det er viktig å ta hensyn til en rekke faktorer før du velger frisyre som vil utfylle brudenes utseende:

Du må være realistisk med den typen hår du har. Ikke alle ser det samme ut. Det er folk som har mye tykkere hår og kan se bølgete eller i enkelte samlinger at andre med det fineste håret ikke er smigrende. Rådgivning med erfarne fagfolk i frisør og brude styling anbefales på det sterkeste å unngå å falle inn i emnet som ønsker å etterligne «den skuespillerinnen som nylig ble gift og kom ut i magasiner».

Frisuren bør ikke være sentrum av oppmerksomheten. Frisuren, som buketten eller sminken til bruden, er et annet element som bidrar til å forbedre sin skjønnhet den flotte dagen. Men det må tas i betraktning at senterets utseende ikke kan være frisyren. En altfor prangende samling kan slå av skinnet av den spesielle kjole som skinner den dagen.

Det er mange alternativer som eksisterer for den flotte dagen. Å ta den riktige avgjørelsen avhenger av det utseendet du vil oppnå og lengden på brudenes hår. Noen eksempler som kan være svært gunstige er:

En plukket opp i nakken. Det er en frisyre som består av å strekke hele håret mot nakken, foldes lange tufter i underdelen. Du får et veldig mykt og søtt resultat som er nydelig hvis du ledsager noen naturlige blomster.

Høy chignon Dette utseendet er veldig smigrende, spesielt for bruder som har en lang mane. Det er en uformell bun på toppen av hodet som er utsmykket med en flett, noe som gir et unikt utseende.

Volum øverst og krøller på bunnen. Denne frisyren bringer eleganse og glans til brudens utseende. Det er veldig smigrende og gir et snev av raffinement som er svært egnet for utførlige brudekjoler. Den er ideell kombinert med hodeplagg med perler eller perler.

Samlet, semi-plukket, boller eller løs hår, alle valgene er gyldige, så lenge de hjelper bruden til å være den lyseste stjernen på den spesielle dagen.

Hvordan finne de beste draktene på brudgommen på bryllupsdagen?

Bryllupsdagen er et spesielt øyeblikk i to menneskers liv, det er måten de må fortelle verden at de har bestemt seg for å starte et fellesliv, og at fra det øyeblikket blir de bare en for alt. Å dele den dagen med kjære er den beste måten å feire den personen eksisterte, og som vi endelig har funnet. Alt må være perfekt, og når det er sagt, er alt alt. Hver liten detalj teller, hvert element er grunnleggende, slik at det endelige resultatet er det som er søkt. Mens det er sant at bruden har en spesiell rolle den dagen, er brudgommen også midtpunktet for alle øynene. Selv om det er mindre slående enn brudekjole, er Prince Charming’s dress av den fantastiske dagen noe som spesiell oppmerksomhet bør betales for. På slutten av dagen er han også en grunnleggende del av den hendelsen, og han fortjener å skinne med sitt eget lys.

Å velge brudgommen er en komplisert oppgave. Det finnes et bredt utvalg av modeller, merker, designere, stiler og farger og finne den som passer best til preferanser, smaker og krav til koblingen kan ikke være en enkel oppgave. For å gjøre beslutningen litt enklere, er det noen tips som bør tas i betraktning på dette avgjørende tidspunkt:

Du bør aldri miste synet av den gylne regelen, brudgommen skal passe til bryllupetiketten. Når du planlegger et bryllup, bestemmer bruden og brudgommen nivået på etiketten de vil ha sine gjester til å ha på seg. Den etiketten må opprettholdes når brudgommen er valgt. For eksempel, hvis du velger en streng etikett bryllup, må brudgommen være den første til å ha en morgen kappe. Hvis det er besluttet å holde et bryllup på stranden, er det ikke veldig passende for brudgommen å kle seg på en overdreven formell måte.

Fargen og stoffet som brukes i brudgommen, avhenger av stilen til bryllupet som skal feire. Således er en hvit linnedrakt et godt valg for bryllup holdt på stranden. Hvis bryllupet holdes på et åpent sted som en hage, er det sikkert en beige. Navyblåen er ganske vellykket for daglige bryllup på både åpne og lukkede steder. Hvis bryllupet finner sted om natten og er av streng etikett, er det en suksess å velge den svarte for drakten til brudgommen.

Du kan blande stiler. Det er et levedyktig alternativ, men du må være forsiktig. Blandingen av stoffer og farger kan være litt risikabelt, så det anbefales å få råd fra profesjonelle skreddere for å unngå å ta feil beslutninger.

En strålende brud, en vakker seremoni, en morsom og uforglemmelig feiring og fremfor alt en elegant brudgom, kledd i henhold til situasjonen og øyeblikket, gjør bryllupsdagen et magisk øyeblikk å huske.

De beste ideene til bryllupsgaver

Hva er det som blir bedt om en god bryllupsgave? Vel, flere ting. Det er nyttig for personen eller for paret som mottar det, som identifiserer med smaken av det nye ekteskapet, men fremfor alt at det er originalt. Kan gaven bli minneverdig. Uten utmattende alle mulige alternativer, er dette en liste over 11 bryllupsgaver å huske:

Servise for Old Havana. De er stykker av god kvalitet, som tilbyr dekorasjoner av kolonialstil og er hovedsakelig av kvalitet. Motstår virkningen av mikrobølger og oppvaskmaskiner.

Komplett sett med reise kofferter. Hvis gifteparet er avhengig av å reise, velger du kvalitetsbagasje for å vare livet og kombinert med de fargene de liker kan være en god bryllupsgave.

En bok med matlagingrecept. Men ikke bare noen, det handler om å velge typen eller stilen av retter som paret liker mest. Bedre hvis det er en bok med oppskrifter av flott format, som kan nytes som en visuell guide.

Et abonnement på friske blomster. Tanken er å gi blomster hjemme for en tid, på bestemte datoer, sammenfallende for eksempel med fødselsdager eller bryllupsdagen. Miljøet i det nye hjemmet kommer til å vinne.

Kvalitet sengetøy sett. Vi snakker om koselige laken og dyner, for eksempel av 100% bomull, alt i naturlige fibre. Å takke den beste god natt.

Kit for å lage brød hjemme. Med ham kan paret tilberede hjemme det brød av alt liv som vi husker for alltid. En oppgave å gjøre sammen i løpet av for eksempel helgen.

Elektrisk korkskrue Hvis paret elsker viner, hva bedre ide enn å modernisere sin hobby med en elektrisk korketrekker. Et system som garanterer å fjerne pluggene med en enkelt bevegelse og automatisk.

En spa dag for paret. Det er en måte å gi helse og en invitasjon til å gjenopprette, spesielt hvis du går på jobb eller krevende oppgaver i løpet av uken.

En sovepose for to. Nei, det er ikke sjelden, produsentene av fjell- og fritidsutstyr har tenkt på de parene som vil ha glede av sine øyeblikk sammen. Liker hjemme, men med stjernene som baldakin.

En kajakk for to. Hvis paret liker utendørs sport, kan en tandem kajakk gi en uforglemmelig naturopplevelse.

Marmor sjakk Sjakk er en klassiker av lekestuen, for å gi det et materiale av kvalitet som marmor er å spille på et annet nivå, aldri bedre sagt.

Har noen av disse elleve gaver fanget din oppmerksomhet? Fortsett, la merke til kjærlighet i minnet om det nye paret som gifter seg.