Mote sett til våren

Vinteren begynner å forlate oss, de første solstrålene som varme atmosfæren begynner å dukke opp, blir jakker og ullgensere henvist til bakgrunnen for å tvinge inn de lettere klærne. Det er på tide å ta en titt på catwalks og vet hva som vil bli trenden våren 2019 for å være forberedt på den kommende sesongen.

En veldig sterk linje som har vært til stede denne vinteren og er også foreslått av designerne til våren, er Wild West-stilen. Takker, nitter og typiske berøringer av de beste vestlige filmene; plagg inspirert av denne stilen vil gjøre deg til å være den siste denne nye sesongen.

Innenfor denne ideen ser det ut som en liten vill som stamper kantene. Dette elementet gir klærne en poetisk berøring og gjør en forskjell ved å bringe raffinement og glamour. En frynset kjole vil få deg til å skille seg ut i alle tilfeller du møter.

Og hvis du vil være til slutt de dager av våren hvor et lite kappe ikke gjør vondt, satse på lagene. Ja, som du har hørt. Lagene kommer tilbake, re-emerging fra asken, dette plagget som var så fasjonable en stund tilbake for å få fremgang ved å gi det ekstra av raffinement som hvert utseende trenger.

Nostalgi er tilstede i spillerne til designerne for våren. Klær inspirert av de elskede sekstitallene blir en trygg innsats for å følge motetrender. Kjoler og skjørt med trykk inspirert av den tiden, plettede gensere eller kappe med en opprørsk berøring, vil fylle gatene denne nye sesongen.

For de mest glamorøse nettene, kan ikke palestinerne gå glipp av. I løpet av våren blir minidressene henvist til et annet plan for å få fremtredende de lange stykkene og de typiske aper på 80-tallet.

Hvis du er en av dem som føler seg litt av en nonconformist og vil vise det i sin måte å kle seg, har du lykke i år. Hippiestilen blir igjen en viktig stil for å være trendy. Mosaikk av farger, forskjellige teksturer og farger med en viss bohemisk luft vil gi deg det hippie-utseende som alltid har vært så smigrende gjennom årene.

Unearth bunnen av skapet som væske kjole som en gang var så fasjonable. Denne nye sesongen væskekjolen er mest. Kjoler inspirert av de marokkanske soukene, uformelle, dampformede og med jordfarger, gjør at du kan være oppdatert og kle deg komfortabelt uten å forlate den femininiteten og sensualiteten du liker så mye.

Når det gjelder farger, er det en klar vinner for våren 2019. Hvis pastell rosa og lavendel vant kampen på en annen tid på året, for denne neste sesongen er gul hovedpersonen. En munter, stimulerende og levende farge som får deg til å skinne i kjoler, samt i skjørt eller skjorter som har fylt catwalks av hele verden.

Bryllup i høst – Hva skal jeg ha på?

Hvis du forbereder deg på et høstbrud, lurer du sikkert på hva du skal ha på deg, så her er våre bryllupstips om høsten.

Gjester: hva skal jeg ha på?

Høstsesongen nærmer seg og medskyldige kortere dager og ankomsten av den første kalde, er ikke alltid lett å finne riktig antrekk til å delta på et bryllup på dette tidspunktet.

Velg en kjole som er elegant, komfortabel og allsidig å ha med et par décolleté eller høyhælte støvler.

Høsten brudekjoler skiller seg ut for sin rike skinnende nyanser, lange ermer og tunge stoffer, men valget av type dress avhenger veldig mye på bryllupet antrekk. Derfor er et godt forslag til å velge med smak det perfekte antrekk å informere deg om hvilken type arrangement som venter på deg, uansett casual eller formell.

For høst, tenk på fløyel, sateng, silke og glitrende stoffer i fargerike farger som er inspirert av høstens natur. Turkis, mørk fiolett, calendula, beige, olje, burgunder og mørkegrønn kan være for deg.

Vi vet at fallet kan være en vanskelig sesong for å kle seg, spesielt når det gjelder å dekke klær, og hvis du ikke ønsker å kompromittere din fantastiske kjolen iført en klumpete frakk eller en svært uformell genser, kan du holde deg varm uten å ødelegge din klær. For eksempel kan du velge en kort jakke i pels eller skinn som sikkert vil beskytte deg mot kulde, slik at du kan vise frem kjole uansett.

Brud: hva skal jeg ha på høsten?

En av de viktigste faktorene å vurdere når du velger brudekjole til bryllupet i høst er absolutt lengden på ermene.

Mye vil avhenge av hvor du bestemte deg for å bli gift. I Nord-Italia er høstluften ganske skarp, og det er derfor bedre å bestemme seg for en tre fjerdedeler ermet eller en halv ermet, eller til og med en lang ermet. I sør, tvert imot, har høsten vanligvis en tendens til å ha behagelige temperaturer, slik at du fortsatt kan våge med en veldig kort ermet eller et modig antrekk.

I alle fall er den sleeveless bodice strengt forbudt: det er bedre å fokusere på noe stratifisert og sammensatt, fordi kjøligheten på sen ettermiddag og kveld kunne spille mot deg.

Hvis du er usikker, ville sistnevnte løsningen for deg: kombinert med en stjal ermeløs vest eller blazer, og du vil være elegant, men i varmen!

Med tanke på sesongen ennå ikke veldig kaldt, men utvilsomt frisk, snakke med tykke materialer, som er i stand til å holde deg varm uten å ofre eleganse. Det er så mange og noen ganger er de som ikke er veldig kjent med mote, ikke engang kjent med dem, så det er bedre å bli informert. Kan vi foreslå for eksempel satin eller Mikado, kombinert kanskje med en underskirt eller spilt av slør av lys organza, tyll eller taft å skape litt ‘bevegelse som passer.

Hvis du elsker tradisjon i stedet, velg den klassiske brokade, mens for en lys og mangfoldig effekt blir silke dupioni varmere og tykkere enn shantung.

Bryllup frisyrer som gjør at du ser vakker ut på din store dag

Dagen til bryllupet ditt nærmer deg, det spesielle øyeblikket hvor du vil være midtpunktet for alle øyne, det øyeblikk av livet ditt som ikke vil gjenta seg selv hvor din skjønnhet vil bli husket når den dagen er fremkalt. Slik at alt er perfekt, har du planlagt alt, du har tenkt på hver detalj, du vet hvor hver person vil sitte og hvilken gave du vil gi til dine gjester på slutten av feiringen, men har du allerede tenkt på hvilken frisyre du vil ha på deg?

Hvis det er ett element som er motoren til ethvert bryllup, er brudekjole. Alle gjestene ser på ham, kommenterer ham og på en måte misunner ham. Men hvert av tilbehørene som bruden ser på sin store dag, kan bidra til å øke skjønnheten i den kjole eller slå den av på en bestemt måte. Det er viktig å ta hensyn til en rekke faktorer før du velger frisyre som vil utfylle brudenes utseende:

Du må være realistisk med den typen hår du har. Ikke alle ser det samme ut. Det er folk som har mye tykkere hår og kan se bølgete eller i enkelte samlinger at andre med det fineste håret ikke er smigrende. Rådgivning med erfarne fagfolk i frisør og brude styling anbefales på det sterkeste å unngå å falle inn i emnet som ønsker å etterligne «den skuespillerinnen som nylig ble gift og kom ut i magasiner».

Frisuren bør ikke være sentrum av oppmerksomheten. Frisuren, som buketten eller sminken til bruden, er et annet element som bidrar til å forbedre sin skjønnhet den flotte dagen. Men det må tas i betraktning at senterets utseende ikke kan være frisyren. En altfor prangende samling kan slå av skinnet av den spesielle kjole som skinner den dagen.

Det er mange alternativer som eksisterer for den flotte dagen. Å ta den riktige avgjørelsen avhenger av det utseendet du vil oppnå og lengden på brudenes hår. Noen eksempler som kan være svært gunstige er:

En plukket opp i nakken. Det er en frisyre som består av å strekke hele håret mot nakken, foldes lange tufter i underdelen. Du får et veldig mykt og søtt resultat som er nydelig hvis du ledsager noen naturlige blomster.

Høy chignon Dette utseendet er veldig smigrende, spesielt for bruder som har en lang mane. Det er en uformell bun på toppen av hodet som er utsmykket med en flett, noe som gir et unikt utseende.

Volum øverst og krøller på bunnen. Denne frisyren bringer eleganse og glans til brudens utseende. Det er veldig smigrende og gir et snev av raffinement som er svært egnet for utførlige brudekjoler. Den er ideell kombinert med hodeplagg med perler eller perler.

Samlet, semi-plukket, boller eller løs hår, alle valgene er gyldige, så lenge de hjelper bruden til å være den lyseste stjernen på den spesielle dagen.

De beste ideene til bryllupsgaver

Hva er det som blir bedt om en god bryllupsgave? Vel, flere ting. Det er nyttig for personen eller for paret som mottar det, som identifiserer med smaken av det nye ekteskapet, men fremfor alt at det er originalt. Kan gaven bli minneverdig. Uten utmattende alle mulige alternativer, er dette en liste over 11 bryllupsgaver å huske:

Servise for Old Havana. De er stykker av god kvalitet, som tilbyr dekorasjoner av kolonialstil og er hovedsakelig av kvalitet. Motstår virkningen av mikrobølger og oppvaskmaskiner.

Komplett sett med reise kofferter. Hvis gifteparet er avhengig av å reise, velger du kvalitetsbagasje for å vare livet og kombinert med de fargene de liker kan være en god bryllupsgave.

En bok med matlagingrecept. Men ikke bare noen, det handler om å velge typen eller stilen av retter som paret liker mest. Bedre hvis det er en bok med oppskrifter av flott format, som kan nytes som en visuell guide.

Et abonnement på friske blomster. Tanken er å gi blomster hjemme for en tid, på bestemte datoer, sammenfallende for eksempel med fødselsdager eller bryllupsdagen. Miljøet i det nye hjemmet kommer til å vinne.

Kvalitet sengetøy sett. Vi snakker om koselige laken og dyner, for eksempel av 100% bomull, alt i naturlige fibre. Å takke den beste god natt.

Kit for å lage brød hjemme. Med ham kan paret tilberede hjemme det brød av alt liv som vi husker for alltid. En oppgave å gjøre sammen i løpet av for eksempel helgen.

Elektrisk korkskrue Hvis paret elsker viner, hva bedre ide enn å modernisere sin hobby med en elektrisk korketrekker. Et system som garanterer å fjerne pluggene med en enkelt bevegelse og automatisk.

En spa dag for paret. Det er en måte å gi helse og en invitasjon til å gjenopprette, spesielt hvis du går på jobb eller krevende oppgaver i løpet av uken.

En sovepose for to. Nei, det er ikke sjelden, produsentene av fjell- og fritidsutstyr har tenkt på de parene som vil ha glede av sine øyeblikk sammen. Liker hjemme, men med stjernene som baldakin.

En kajakk for to. Hvis paret liker utendørs sport, kan en tandem kajakk gi en uforglemmelig naturopplevelse.

Marmor sjakk Sjakk er en klassiker av lekestuen, for å gi det et materiale av kvalitet som marmor er å spille på et annet nivå, aldri bedre sagt.

Har noen av disse elleve gaver fanget din oppmerksomhet? Fortsett, la merke til kjærlighet i minnet om det nye paret som gifter seg.

Hvordan planlegger du et enkelt bryllup?

Et bryllupsfester må være uforglemmelig på grunn av koblingen og løfteloven som følger med, og enda bedre hvis vi unngår noen form for komplikasjoner, og vi kan til og med redusere kostnadene. Dette er noen nøkler for å oppnå det:

– Unngå å feste gjestelisten. Innbydende bekjente med lite forhold til gjestelisten til et bryllup er kanskje ikke en god ide. To ting du kanskje setter pris på er tapt: redusere kostnadene og forlat ideen og de gode følelsene som et intimt bryllup kan gi. Med folkene som virkelig betyr noe for deg.

– Be om hjelp til å organisere bryllupet i stedet for gaver. Det er ikke en dårlig ide. Det er sikkert venner og familiemedlemmer til bryllupet ditt som har noe talent. Med en vennlig sanger som gir deg sin stemme og hans opptreden, blir du involvert med folket, det som virkelig betyr noe for deg i tilfelle. Dette gjelder også for oppgaven med å lage videoer og bryllupsfotografier. Alt som også vil hjelpe deg med å inneholde bekostning av budsjettet.

– Utendørs feiring. En ekstra kostnad i et bryllupsfesten er kostnaden ved å leie stedet for godbit. Hvis du gjør det på et offentlig sted der du bare trenger å be om tillatelse, vil du spare deg selv for en utgift og kanskje til og med være et mer morsomt alternativ hvis du velger stedet godt. Vi tenker på et sted som er et naturlig miljø med attraktivitet.

– Hjemmehjelp. Familie og venner kan hjelpe deg med å lage bryllupsservicen selv. Eller, i alle fall, hvis du har tjenestene til en familie restaurant, tror du at dette kan være gaven, mattjenesten. Alt er å snakke det.

– Blomster til minimum Hvorfor bruke mye på blomster? Du kan lage deg selv eller noen av damene dine som buketten som ser ut i hendene dine. Det er også mulighet for å kjøpe kunstige blomster som kan brukes senere. Å verdsette.

– Invitasjoner fra egen håndskrift. Ideen om å invitere selv kan også fungere. Det kan til og med være mer autentisk å motta personlige invitasjoner.

– Hjemmemusikkutstyr. Det er heller ikke en dårlig ide når det gjelder å gjøre det lettere å organisere bryllupsfesten ved hjelp av det musikkutstyr vi har eller noen hjemme.

– Drikker til en redusert pris. En av de mest omfattende kostnadene er vanligvis drikkene som serveres på bryllupsfesten. Hvis vi er de som kjører med det kjøpet, vil vi spare. Og forresten, kan du være mer selektiv, velge utvalg av drikkevarer som vi vet at du vil like mest. Så enkelt som det.

– Bryllupsklær til rimelige priser. Kostnaden for partnerskap er en del av de utgiftene du også har råd til å kutte. Se nøye, som til tider kommer til å representere 1% av hele bryllupsbudsjettet. Det finnes originale alternativer – og til og med unike – det kan være mye billigere. Vi tenker på ringer for eksempel av 925 sterling sølv som er mye billigere enn gull, og det er også for livet.

9 nøkler for å gjøre et bryllupsfester enklere