1. Hjem
  2.  > 
  3. Brudekjoler
  4.  > 
  5. Havfrue
Kjøp kjoler havfruefasong 2019 fra Bridesire og du vil bli overrasket av vår utrolige utvalg av kjoler havfrue til uslåelige priser!
Visning 1 til 36 (av 125 produkter)

1  234

 Gå til 

  •   Vise:  
  • Liste Grid Galleri
  • Alle Gratis Frakt
  • Sorter etter:
  • Vise:

1  234

 Gå til 

Hvorfor er mermaid kjoler så populære med bruder og brudgom?

Flere og flere par velger en kjole i havfrue. Det nestles nesten som en annen hud rundt overkroppen og midjen og forblir tett i hofte- og lårområdet. Fra da av fortsetter havfruen kjole i en feiende flytende konklusjon eller "fishtail", som ofte blir utarbeidet til toget. Mermaid stilen er derfor populær blant kvinner som ønsker å vise sin kroppsform spesielt feminin på sin store dag. I tillegg gir kjoler eleganse og et snev av eventyrlig romantikk. Jo mer hvis du velger en versjon med lange ermer og høy hals. Begge gir havfruen ser noe mystisk ut. Et design med en søt hals og en dyp décolleté samt ingen ermer og kanskje uten skulderstropper forsterker et forførende, sexy inntrykk. På noen modeller er ryggen også gratis her eller dekket bare med litt gjennomsiktig og brodert tulle. Derimot er det den sjenerøse "Fishtail", hvis ytterligere kutte øker vekten på den kvinnelige silhouetten. I kategorien av luksuriøse brudekjoler er mermaidstilen blant de mest spektakulære designene som mest effektivt bringer bruden.

Hva skal du se etter når du har på seg en brudepike kjole?

Så å ha litt mot er nok til å presentere deg selv i en brudepike kjole på bryllupsdagen. Det er viktig å merke seg at denne stilen ikke bare er spesielt uttrykksfulle, men etterlater heller ikke muligheten til å skjule en eller annen pute. Mermaids kjoler er derfor hovedsakelig for kvinner i spørsmålet, som fullt ut bekjenner sin figur og står trygt i hennes kropp. Selvfølgelig er kreasjonene best understreket med en feminin, slank figur. Dette gjelder spesielt når brukeren har vokst litt høyere eller er spesielt atletisk. Et annet poeng å huske på er aksentueringen av visse designelementer. Dette blir ofte behandlet for kjoler blonder. På den ene siden tjener dette til å legge til lekende detaljer og dermed forbedre klærne. På den annen side er det et annet aspekt forbundet med det. I tilfelle av kirkebrudd blir for sterk en fysisk vekt vanligvis oppfattet som upassende. Tips kan forsinke den erotiske effekten av havfruer kjole akkurat her at den sterke feminine uttrykk vedvarer uten å bryte en noe strengere etikette. I ett-skulder kuttet med en dyp hals kjole kan suppleres for å kaste Over i aktuelle situasjoner, med en matchende jakke. Oppsummert kjoler i havfrue stil for kroppen bevisste kvinner er en utmerket måte å vise seg på den vakreste dagen i ditt liv, så vel som kvinne og forførende, uttrykker noe magisk skjult.