1. Hjem
 2.  > 
 3. Spesielle Anledninger
 4.  > 
 5. Cocktailkjoler
Kjøp cocktailkjoler fra Bridesire i dag for å spare penger. Vi har mer enn 1000 stiler av cocktailkjoler å velge mellom. Høy kvalitet, men lav pris.
Visning 1 til 36 (av 149 produkter)

1  2345

 Gå til 

 •   Vise:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Frakt
 • Sorter etter:
 • Vise:

1  2345

 Gå til 

Kunde anmeldelser
 1. A-linje Øse Knelengde Ermeløs Sateng Kjole

  Med et bilde av promkjole jeg ønsket, bestilte jeg en fra Bridesire. Jeg må bekjenne at kjolen var super fin og skreddersydd på samme måte som den så på bildet. Leveringstiden var også rask. Kort sagt, Bridesire er det vi kaller fagfolk. Takk så mye, og jeg vil snart kjøpe fra deg igjen!

  Kunde: Niecy

 2. A-linje Knelengde Stroppeløs Elastic Woven Sateng Chiffon Wedding Party Kjole

  Etter å ha bestilt for en promkjole fra Bridesire, begynte jeg å tenke på å lete etter noen til å endre det i tilfelle det ikke var passende slik jeg ønsket det. Overraskende nok kom kjole i tide, og det passet godt, fordi jeg aldri trengte noen endring. Hva en nydelig kjole å ha i garderoben din! Takk så mye Bridesire.

  Kunde: Hampus

 3. A-linje En Skulder Kort / Mini Ermeløs Chiffon Kjole

  Jeg ville ikke handle i alle de vanlige stedene for prom kjoler. De fleste av vennene mine visste ikke om Bridesire. De gjør det definitivt nå, og jeg fant virkelig den perfekte promkjole der.

  Kunde: Martina

 4. A-linje Chiffon V-hals Kort/ Mini cocktailkjole

  Jeg bestilte en egendefinert brudekjole fra Bridesire forventer det beste fra dem. Mine forhåpninger var ikke forgjeves, da jeg mottok en pakke som jeg var nervøs for å åpne. Til slutt, da jeg hadde sjansen til å sette den på, var den passende som en hanske; hva jeg egentlig ønsket. Sammenlignet med pengene jeg betalte for kjole, var det et mesterverk. En million takk for at bryllupet mitt blir en suksess!

  Kunde: Helen

Beste Tilbud

Cocktailkjoler

Når de inviterer oss til en feiring eller en gala, må vi ha rett når de velger hva de skal ha på seg. Tvilene ligger i utgangspunktet mellom å velge korte kjoler, lange kjoler eller cocktailkjoler. Det er ikke alltid lett å bestemme, selv om det generelt er den maksimale som vi bør vurdere, å føle seg komfortabel, naturlig og trygg. På denne måten vil vi utstråle en fullstendig omhyggelig skjønnhet.

Enten det er kveldsklær eller selskapskjoler, kan valget av en cocktailmodell være svært vellykket. Det er generelt et elegant og sensuelt alternativ som kjennetegnes ved kutt på kneets høyde, eller noen få inches under eller over det. Mulighetene som tilbys er enorme, enten du må gå til et etikettfest eller et møte eller en feiring av noe slag.

Tips å bære cocktailkjoler

Vi anbefaler deg å være oppmerksom på mote og nåværende trender, men ikke være en slave til dem. Du er bedre enn noen vet hva kroppen din er, og på denne måten kan du ta avgjørelser om halsen, midjen, snittene justert til livet, flyene, etc. avhengig av egenskapene til din fysiognomi. Velg modellen, fremfor alt, vurderer hvordan du passer, ikke utelukkende for å være trendy. Og selvfølgelig, ikke glem at elegansen er viktig i denne typen arrangement, så unngår unødvendige overskudd.

Midi cocktailkjoler, diskret og sofistikert, er et passende alternativ når du går på et møte hvor du vil være frisk uten å gi avslag på skjønn. Flygerne, derimot, følger med mye: de bringer originalitet og karisma og, som de har valgt, kan de hjelpe deg med å pynte figuren din. I tillegg er de asymmetriske kuttene også et utmerket alternativ, siden de tiltrekker seg oppmerksomhet og overfører en kreativ og transgressiv karakter som alltid er gunstig.

I forhold til farger er både hvit og svart tidløse og trygge spill, alltid i samsvar med protokollnormer for disse hendelsene. For øyeblikket tar de mye de røde, de grønne mynten og de blå, spesielt koboltene.

Når sekundæret er hoved

Når du danner disse spesielle antrekkene, må du passe på å velge tilbehør og tilbehør du vil bruke. Å treffe med juvelene og fremfor alt med skoene og håndvesken er viktig for å projisere det beundringsverdige bildet du vil ha.

Det grunnleggende rådet er å velge en liten pose, selv om det er attraktivt, helst som kontrast til klærens tone. Foreløpig er boksevesken - stivt og kvadratisk aspekt - en av de mest brukte av kjendiser og motehenvisninger.