1. Hjem
  2.  > 
  3. Feilsøking
  4.  > 
  5. Hva om jeg ønsker å kansellere bestillingen min?

Vitensside

Hva om jeg ønsker å kansellere bestillingen min?

Hvis du har lagt inn en bestilling og du har fullført betalingen, og du vil avbryte, kan du kontakte oss så snart som mulig.

Hvis du er usikker på noe på bestillingen din og du tror du ønsker å endre det, kan du kontakte oss og sette rekkefølgen på vent til du har gjort din beslutning. Dette vil sette din bestilling på vent slik at du fortsatt har en sjanse til å gjøre endringer.

Hvis varene er allerede levert vi ikke kan kansellere eller endre rekkefølgen.

Hvis du ønsker å kansellere en bestilling fordi du legger til ytterligere produkter, trenger du ikke å avbryte forrige elementene. Bare lage en ny ordre og fullføre betalingen og sørg for å kontakte oss så snart som mulig, vil vi kombinere ordrene og refundere gjentatte betaler frakt.

Alle kjoler bestilte fra oss kan avbestilles innen 24 timer gratis, ingen spørsmål. Men fordi din kjole er en one-off skreddersydd for din spesielle dag, ordrer kansellert etter 24 timer er underlagt et administrasjonsgebyr tilsvarende 30% av vareprisen. Vi takker på forhånd for din forståelse.


What Do Our Customers Say?
"
Amazing services from you Bridesire! I was pleased to have shopped with you. My whole family is happy with the dresses I bought fo... "

Mary


Flere kundereferanser