1. Hjem
  2.  > 
  3. Frakt & Levering
  4.  > 
  5. Frakt & Levering Estimater

Frakt & Levering Estimater

Vår "frakt estimat" er et anslag over hvor lang tid det vil ta å forberede varen for forsendelse og datoen det vil forlate vår butikk. Vi beregner estimert frakt datoer når betaling for en ordre er bekreftet og vi begynne å behandle bestillingen. Du vil se en shipping estimat for bestillingen i betalingsbekreftelsen vi sendte til deg via e-post. Dette vil også vises i Bridesire.no konto når betalingen har blitt bekreftet.

Fraktavgift starter fra NOK179.36 for standardbestilling og NOK269.08 for rushordre.
Vi tilbyr også den gjennomsnittlige frakt ganger for våre produkter, slik at du kan beregne omtrent når varen vil nå sine mål.

Hvordan er shipping estimater beregnet?
Når får jeg min eks?
Hva om jeg ønsker å få min eks raskere?

Hvordan er shipping estimater beregnet?

Våre forsendelses estimater er basert på hvor raskt vi kan behandle og pakke varer for forsendelse - også kjent som "behandlingstiden". Behandlingstid inkluderer velger elementer, kvalitetskontroller, og emballasje.

For den gjennomsnittlige behandlingstiden for alle produktkategorier, se Estimert levering Times

Når får jeg min eks?

Du kan beregne din forventede leveringstiden bruker den gjennomsnittlige behandlingstiden for dine produkter og gjennomsnittlig shipping tid for shipping metoden du valgte for din bestilling.

For eksempel, hvis du bestiller en vare som krever ca 14 virkedager behandlingstid, og velg Fremskyndet Shipping (som vanligvis krever 3-5 dager), kan du beregne at bestillingen skal ankomme ca 17-19 dager etter at betalingen er bekreftet.

For gjennomsnitts frakt ganger for alle produktkategorier, se Estimert levering Time

Hva om jeg ønsker å få min eks raskere?

Under kassa, har du et utvalg av ulike leveringshastigheter og kan velge alternativknappen ved siden av det alternativet. Hvis du trenger varene innen en viss tid, anbefaler vi bestiller elementene tidlig og velge en leveringsmetode som oppfyller dine krav til levering.

Se vår Shipping Metoder guide for å lære mer.