1. Hjem
  2.  > 
  3. Frakt & Levering
  4.  > 
  5. Frakt & Levering Estimater

Frakt & Levering Estimater

Vårt forsendelsesestimat er et estimat på hvor lang tid det vil ta å forberede varen for forsendelse og datoen den forlater butikken vår. Vi beregner estimerte leveringsdatoer når betaling for en bestilling er bekreftet og vi begynner å behandle bestillingen. Du vil se et fraktestimat for bestillingen din i betalingsbekreftelsen vi sendte deg via e-post. Dette vil også vises på Bridesire.com-kontoen din når betalingen er bekreftet.


Forsendelsesgebyr starter fra USD 21,99 for standardbestilling og USD 32,99 USD for hastebestilling.


Vi oppgir også gjennomsnittlig leveringstid for produktene våre, slik at du kan beregne omtrent når varene dine når destinasjonen.


Hvordan beregnes fraktanslag?


Våre fraktanslag er basert på hvor raskt vi kan behandle og pakke varer for forsendelse – også kjent som “behandlingstid”. Behandlingstiden inkluderer valg av varer, kvalitetskontroller og emballasje.


For gjennomsnittlig behandlingstid for alle produktkategorier, se Anslått leveringstid

 

Når får jeg varene mine?


Du kan beregne den estimerte leveringstiden ved å bruke den gjennomsnittlige behandlingstiden for produktene dine og den gjennomsnittlige leveringstiden for fraktmetoden du valgte for bestillingen.


Hvis du for eksempel bestiller en vare som krever ca. 14 virkedagers behandlingstid, og velger Ekspedert levering (som vanligvis krever 3-5 dager), kan du beregne at bestillingen din skal ankomme ca. 17. -19 dager etter at betalingen er bekreftet.


For gjennomsnittlig leveringstid for alle produktkategorier, se Anslått leveringstid

 

Hva om jeg vil ha varene mine raskere?


Under kassen kan du velge mellom ulike frakthastigheter og kan velge alternativknappen ved siden av det alternativet. Hvis du trenger varene dine innen et bestemt tidspunkt, anbefaler vi at du bestiller varene dine tidlig og velger en fraktmetode som oppfyller leveringskravene dine.


Se vår veiledning for fraktmetoder for å finne ut mer.