1. Hjem
  2.  > 
  3. Retur & Refusjon
  4.  > 
  5. Retningslinjer for retur og refusjon

Vitensside

Retningslinjer for retur og refusjon

Før retur elementer til oss, kan du kontakte oss for å få et returautorisasjonskode. Du kan også ringe vår gratis nummer, der en av våre kunderepresentanter vil være glad for å hjelpe deg.

Vennligst sørg for at du forstår våre retningslinjer for retur og sikre at alle kriteriene er oppfylt før fysisk sender noen produkter tilbake til oss.

Tilbake for erstatning og tilbakebetaling

Alle returer må sendes innen 10 dager etter at forsendelsen blir levert. Vi godtar bare kjoler i sin opprinnelige tilstand - unworn, uvasket, uendret, og uskadet - og må ha kodene intakt og fortsatt festet. Vennligst gi en detaljert forklaring i returpakken.

1. Kvalitets problemer:

(1). Hvis våre medarbeidere finner at varene er defekt som beskrevet, vil du få refundert kjøpesummen pluss porto.

(2). Hvis vi finner ut at varene ikke er defekt på noen måte eller har blitt misbrukt, deretter varene vil bli sendt tilbake til deg uten refusjon.

2. Størrelse Errors:

Vær oppmerksom på at på grunn av naturen av håndarbeid som kreves, kan den ferdige kappe variere omtrent 1 "i begge retninger av angitte målinger.

(1). Alle kjolene er laget eller kommer med marginer for å endre og skreddersy hvis ønskelig. Hvis størrelsen kjolen ikke ankommer i spesifikasjonen som en bestilt, kan kunden velge å gjøre endring på en lokal skredder, i så fall vil vi refundere endringskostnadene så lenge kostnadene ikke overstiger den opprinnelige prisen på kjolen ved 50%. Hvis endringen kostnadene overstiger den opprinnelige prisen på kjolen med 50%, vil vi refundere bare opp til det beløpet som tilsvarer 50% av kjolen sin opprinnelige pris.

(2). Hvis størrelsen kjolen ikke ankommer i spesifikasjonen som en bestilt, gir vi en endring service for våre kunder gratis, som kan sende tilbake kjolen til oss og få kjolen endret innen 5 virkedager. I dette tilfellet er vi ansvarlig for alle fraktkostnader.

(3). Kundene kan også returnere en kjole hvis det ikke var skreddersydd i henhold til målinger kunde gitt, og vil få refundert for kjøpesummen pluss frakt.

Imidlertid vil eventuelle feil angående størrelse / farge som ble gjort under innkjøp av våre produkter ikke være kvalifisert for full refusjon. I dette tilfellet kan vi tilby en størrelse endring service til våre kunder gratis, med kunder kun betaler for frakt avgift. En kjole endring er normalt gjort i 5 virkedager.

4. Kunden ikke liker kjolen:

Kunden kan også returnere en kjole hvis hun ikke liker kjolen eller annen grunn, hvis kjolen ble bestilt med stardard størrelse. I dette tilfellet har kunden til å sende kjolen tilbake, og vi vil gjøre tilbakebetaling så snart kjolen er mottatt. Det vil være en 20% av den opprinnelige prisen for lageroppfylling gebyr og fraktkostnader er ikke refunderes. Hvis kjolen er bestilt med egendefinerte mål, kan kjolen ikke bli returnert for tilbakebetaling, men vi kan fortsatt tilby gratis endring / utskifting tjenester for slike bestillinger.

Avslutning av ordrer (Før levering)

1. Alle kjole ordrer kansellert innen 72 timer etter kjøpet vil være kvalifisert for en full refusjon.

2. Alle kjole ordrer kansellert etter 72 timer vil være kvalifisert for en 30% delvis tilbakebetaling.

forfalte produkter

Hvis en eller annen grunn, ble bestillingen ikke sendes innen oppsatt tid og kommer sent, men ikke med mer enn 10 dager, vil du være kvalifisert for en full refusjon pluss frakt hvis kjolen er returnert. Hvis produktet er forsinket med mer enn 10 dager, kunder er kvalifisert for en full refusjon.

What Do Our Customers Say?
"
Amazing services from you Bridesire! I was pleased to have shopped with you. My whole family is happy with the dresses I bought fo... "

Mary


Flere kundereferanser