1. Hjem
  2.  > 
  3. Brudekjoler
  4.  > 
  5. Plus størrelser
Stort utvalg av kjoler plus size. Sannsynligvis den største samlingen på Internett. Alle kjoler plus størrelser er skreddersydd for å sikre perfekt passform.
Visning 1 til 36 (av 332 produkter)

1  2345678910

 Gå til 

  •   Vise:  
  • Liste Grid Galleri
  • Alle Gratis Frakt
  • Sorter etter:
  • Vise:

1  2345678910

 Gå til 

Plus størrelser kjoler til lubben

Det skal være den beste dagen i livet ditt, og minnene om det vil følge deg gjennom hele livet ditt. I tillegg til drømmepartneren, med hvem du vil tilbringe resten av livet, er en vakker kjole avgjørende. Ikke bare for seremonien selv, men også i bildene, bør bruden være fokus og utstråle skjønnhet og femininitet med en nydelig kjole. Utvalget er så stort at du vanligvis kan velge hardt. Har du en veldig svingete, feminin figur? Oppdag fantastiske, nydelige brudekjoler selv i store størrelser!

Ballkjole - En drøm går i oppfyllelse!

Ballkjole refererer til kjoler i den klassiske prinsessedesignen. Toppet er tettsittende og corsage-lignende eller med korsett. Det understreker Dekolteé veldig bra og skjuler små klaffer på magen, hofter og lår gjennom det flared skjørtet. Som et resultat, gjør kappene visuelt en slankere figur og får små kvinner til å se større ut. Ofte er disse klærne også veldig forseggjort, for eksempel perler eller broderier. Det spiller ingen rolle om de er slitt med pelsskjørt eller uten, fordi de fremhever et eventyrlig utseende selv i store størrelser. Hvis du vil oppleve din beste dag i livet som en prinsesse, velg en av de romantiske kjoler Ballkjole.

Forførende Fishtail Bryllupskjoler

Havfrue kutt, også kjent som fiskestikk, er veldig egnet for kvinner som liker figuren deres og ønsker å understreke sin femininitet. Stramt om overkroppen til lårene, de omgir lekfullt sine ben og trekker øynene til kvinnekurvene. Alle som hevder at denne kuttet er bare egnet for slanke kvinner, er feil. Tross alt kan kurver bare vektlegges der de er, ikke sant? Derfor er denne kuttet veldig egnet for kvinner som ønsker å oppleve forførende og sexy sin store dag og føler seg virkelig rundt i huden. For det er vanskelig å skjule problemområder med denne kuttet.

Så hold din femininitet og dine kurver og vis selvsikkerheten gjennom en fantastisk kjole. Enten du foretrekker en enkel kjole eller en spesielt edel brodert og dekorert, et smalt eller bedre fallende langt kutt - for hver figur og hver kvinne er det den perfekte kjole. Selv ekstraordinære klær er tilgjengelige i store størrelser. Hvis du er usikker, la oss gi deg råd og fortelle bruden og brudgommen dine ønsker. Slik at du opplever den vakreste dagen i livet ditt i en kjole som nesten har sprang fra drømmene dine. Ikke bare for deg, det vil være et fantastisk syn, selv din brudgom vil ikke kunne avverge blikket!

Som i alle størrelser, kan kjoler i store klær størrelser tilpasses individuelt til figuren og ønsket av bruden.