Siste: 07/13-07/20
 1. Hjem
 2.  > 
 3. Spesielle Anledninger
 4.  > 
 5. Quinceanera Kjoler
 6.  > 
 7. Kjæreste Kapell slep Ermeløs Tyll Kjole

Dette ferdig kjole var skreddersydd og fotografert av Bridesire.no. Alle rettigheter reservert. Uautorisert kopiering / reproduksjon dette bildet er strengt forbudt.

Kjæreste Kapell slep Ermeløs Tyll Kjole

    
  Mengde:Alle kjolene er skreddersydd. Se hvor lang tid det tar å fullføre kjolen din.
For å garantere perfekt passform og komfort, oppfordrer vi deg til å bruke "Egendefinerte målinger" alternativet.

Vi leverer til over 200 land over hele verden.

Skreddersyning: 7-15 virkedager. Se detaljer >>

Frakttid: 3-5 virkedager. Se detaljer >>


Oppmerksomhet:
Bridesire er verdens ledende bryllup klær leverandør, levere høykvalitets produkter med god service og best pris. Vi legger merke til at noen nettsteder gjør de lave kvalitetsprodukter under vårt navn. Vær forsiktig med å kjøpe fra disse nettstedene som kvalitet ikke kan garanteres. Klikk her for å se sammenligning kvalitet.

Beskrivelse:

Silhuett:Ballkjole
Utringing:Kjæreste
Fald/Slep:Kapell slep
Ermelengde:Ermeløs
Utsmykning:Applikasjoner, Kruser
Bakside Detaljer:Blonde-up, Glidelås
Fullt Foret:Ja
Stoff:Tyll
Vist Farge:As picture (Farge & Stil representasjon kan variere fra skjerm.)Skreddersøm og frakttid
Ordren behandlingstid er lik kle skreddersy tid + frakttid. Se detaljer >>
Stoff & Farge
Det er mer enn 25 fargealternativer for våre produkter. For detaljer, vennligst se vår Farge Tabeller >>
Størrelse Tabeller
Du kan velge enten standard størrelse eller egendefinerte målinger. Sjekk vår Størrelse Tabeller >>
Hvordan måle
Nøyaktig måling er avgjørende for å garantere anfall av valget ditt. Se hvordan >>
Ofte Stilte Spørsmål
Har du spørsmål? Besøk vårt Ofte Stilte Spørsmål >>
Hvorfor folk liker Bridesire?
Våre kunder elsker Bridesire av mange grunner. Se selv >>

Produktomtaler: Skriv en anmeldelse

    2017/11/21 01:57:46
  Hans-olov
  Bridesire, jeg ville bare takke deg for at du var veldig tålmodig mens jeg plasserte bestillingen min på et rødt, sexy nummer. Kjæresten min fra Storbritannia var faktisk på vei her da jeg bestilte deg min kjole, og jeg ønsket å se varm på middagsdagen. Jeg er veldig glad for din hjelp og ditt produkt også fordi det passer meg godt og kjæresten min var bedøvet da han så meg i den. Jeg vil aldri se etter andre brudebutikker når han vil be meg om å gifte seg med ham snart. Så spent!
    2017/12/30 11:58:02
  Crystal
  Jeg er en veldig nøyaktig mamma på tre. Jeg sørger alltid for at alt er perfekt, spesielt når det kommer til mine døtre kjoler, så jeg var bekymret syk, min en av dem bestilte fra Bridesire. Jeg beklager, men jeg har aldri hørt et nettbasert selskap som heter Bridesire før. Jeg må si at det ikke er så populært som noen elektroniske selskaper der ute, men jeg er ganske imponert over selskapet. Jeg ringte dem faktisk en dag etter at jeg lærte at min eldste datter betalte 1.000€ pluss. Jeg fortalte dem at det var en feil, og at jeg måtte få pengene tilbake, men representanten var ganske adamant. Hun sa at datteren min allerede har bestilt bestillingen, og at de bare gir refusjon for feil, dårlig og tapt ordre. For å unngå å bli stresset, kuttet jeg av samtalen frekt og ventet på ankomsten av bestillingen. Jeg var sjokkert da vi fikk dem. Det var som 3 flotte kjoler i tyllskjørt med flotte farger. Hver kjole passer dem godt, og jeg var selv glad da jeg hørte min eldste si at Bridesire faktisk perfeksjonerte de modifikasjonene hun ønsket for kjolen hennes. Klærne så også langt dyrere ut enn $ 300 pluss pris. Puh! Så beklager Bridesire for ikke å stole på deg. Jeg skal anbefale deg til min gals. Takk så mye for å gjøre en god jobb.
    2018/03/01 15:31:19
  Kathy
  Min venn var riktig da han sa at butikken din er den beste nettbutikken det er. Den tilpassede tilpassede kjole var perfekt, og telefonsamtaler og e-post ble raskt besvart, noe som gir meg forsikring om at jeg handler med det rette selskapet. Utmerket jobb, Bridesire!
    2019/04/05 21:07:29
  Anna
  Jeg har ingen klager om dette nettstedet. Det har tjent meg godt og jeg liker å komme tilbake og se på de nye valgene så vel som salget.

Skriv en anmeldelse for Kjæreste Kapell slep Ermeløs Tyll Kjole:

La oss få vite hva du synes om dette elementet, eller dele inn anmeldelsen din med andre kunder. Vennligst gjør dine kommentarer fokusere på bare dette elementet. Vær oppmerksom på at upassende anmeldelser vil bli slettet og lagt ut.

Har noen spørsmål eller forespørsel for denne varen? Ta kontakt med Kundeservice. (Vår kunde representant vil komme tilbake til deg innen 24 timer.)

  Indikerer påkrevde felter*
  Rangeringen:
  Ditt navn: *
  Din e-post: *