1. Hjem
 2.  > 
 3. Bryllupsfest Kjoler
 4.  > 
 5. Kjoler til brudens mor
Kjøp kjoler til brudens mor 2018 fra Bridesire, stort utvalg, lave priser og høy kvalitet. ❤ Sjekk ut vår kategori kjoler til brudens mor!
Visning 1 til 36 (av 334 produkter)

1  2345678910

 Gå til 

 •   Vise:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Frakt
 • Sorter etter:
 • Vise:

1  2345678910

 Gå til 

Kunde anmeldelser
 1. Trompet / Havfrue Stroppeløs Gulvlengde Sweep slep Halv-ermet Chiffon Kjole

  Det er veldig vanskelig for meg å finne kjoler som jeg liker. Jeg er ganske kresen om hva slags kjoler jeg skal ha på meg. Bridesire hadde en haug med kvelden kjoler som jeg likte, så jeg tror at jeg skal handle der i fremtiden.

  Kunde: Elisa

 2. Trumpet/ Havfrue Sateng Court slep V-hals Aftenkjole inspired by Eva Langoria at Gullen Globe Award

  Det var min tvillingers søsters bursdag, og jeg trengte å kjøpe henne en fantastisk gave. Jeg bestilte en promkjole og ba om at det ville komme ut som jeg ønsket. Når den ble sendt, måtte jeg bruke den for å bekrefte om målingene var i orden. Faktisk var det en fantastisk kjole som var perfekt laget. Takk skal du ha Bridesire for det gode arbeidet og holde det oppe alltid!

  Kunde: Heidi

 3. Kappe/ Column Chiffon Gulvlengde V-hals Kjole for Brudens Mor

  Jeg lærte at hvis du vil ha en kvalitetskjole til en god pris, så å gå gjennom Bridesire. Det er mange kjoler å velge mellom, og jeg elsket hver eneste av dem. Jeg brukte lenge på å prøve å bestemme hvilken jeg ønsket mer, men det er et tapende slag. Jeg planlegger å få alt jeg kan herfra.

  Kunde: Sabine

 4. Shift/ Kolonne V-hals Knelengde Ermeløs Sateng Kjole

  Å finne en brudekjole var et ekte problem for meg. Jeg hadde sett nesten overalt, og mine forhåpninger om å finne den beste kjolen var døende. Imidlertid rådde min beste venn meg til å prøve ut Bridesire og vi så på samlingen av kjoler sammen. Endelig fant jeg den perfekte kjole og er så fornøyd med tjenestene.

  Kunde: Alcinda

 5. A-linje Juvel Gulvlengde Ermeløs Stretch Sateng Kjole

  Datteren min ble 18 år og vi skulle gjøre henne lykkelig. Jeg gikk online og søkte etter et nettsted som ville lage en unik promkjole som ville være passende. Mine instinkter gjorde at jeg valgte Bridesire, og jeg lagde en ordre med de inkluderte målingene. Innen to dager ble promkjolen levert og overraskende nok, det var ikke nødvendig med endringer. Kudos Bridesire for den fantastiske kjole!

  Kunde: Jessica

Beste Tilbud

Finn den rette kjoler til brudens mor

Selvfølgelig, hvis datteren din blir med ekteskapet, trenger du riktig antrekk som mor. Som mor bør du aldri overgå bruden, men fremdeles se stilig og elegant ut. Selvfølgelig er det noen regler å følge. For eksempel er fargen hvit reservert for bruden. Selv svarte kjole er et tabu. Den svarte sorgsfarge har ingen virksomhet på et bryllup.

Stylist orientere på brudekjole

Selv om du vil unngå fargen hvit, kan du orientere deg stilistisk til bruden. Sørg derfor for at du kontakter datteren din tidlig på morgenen før bryllupet og spør henne om hun har noen ønsker om brudekjolen din. For eksempel, hvis bruden bestemmer seg for å ha på seg en vintage-kjole, kan du også velge et retro-look-antrekk for å skape et harmonisk generelt utseende. Brudekjoler kan også være minimalistiske eller romantiske. Derfor, før konsultasjon med bruden, er alltid en stor hjelp til å finne den rette brudekjole.

Den perfekte fargen

For Brautmutterkleid er mange farger i tvil. Med myke pastellfarger som rosa, mintgrønn eller aprikos, kan du ikke gå galt. De ser forsiktig og festlig ut på samme tid, selv har en litt romantisk aura. For et klassisk, tidløst utseende, er brudekjoler i farger som beige eller mørkblå ideelle. Sterke farger som rosa eller lilla er også velkomne på bryllup. Pass på at du ikke stjeler showet fra bruden.

Den ideelle brudekjolen til registret og kirken

Avhengig av om datteren din bare gis sivil eller kirkelig, kan du til og med trenge to Brautmutterkleider. På registerkontoret er eleganse og respektabilitet etterspurt. For eksempel er en skiftkjole, en bolerojakke og et par pumper kvalifisert. Ved kirkens bryllup kan antrekket være festlig. Lange kveldsklær, med korsetter, glitrende rhinestones eller delikat blonder er et godt valg. Med matchende tilbehør, for eksempel hansker eller hatter, kan du skikkelig avrunde ditt utseende. Du kan bære en elegant updo. Alternativt kan du velge en kortere kjole. Modeller som når like over kneet eller midtkalven er passende for et bryllup. Kortere klær hører ikke til i kirken. Hvis du velger en stroppeløs kjole, bør du også ha en blazer, en bolero eller en stol som du kan sette på under bryllupsseremonien. Under ingen omstendigheter bør du gå inn i kirken uten skulder. Plus, du vil være klar for kvelden hvis det blir kulere.