Siste: 05/18-05/25
 1. Hjem
 2.  > 
 3. Spesielle Anledninger
 4.  > 
 5. Aftenkjoler
 6.  > 
 7. Kort
 8.  > 
 9. A-linje En Skulder Knelengde Ermeløs Sateng Kjole

Dette ferdig kjole var skreddersydd og fotografert av Bridesire.no. Alle rettigheter reservert. Uautorisert kopiering / reproduksjon dette bildet er strengt forbudt.

A-linje En Skulder Knelengde Ermeløs Sateng Kjole

    
  Mengde:Alle kjolene er skreddersydd. Se hvor lang tid det tar å fullføre kjolen din.
For å garantere perfekt passform og komfort, oppfordrer vi deg til å bruke "Egendefinerte målinger" alternativet.

Vi leverer til over 200 land over hele verden.

Skreddersyning: 7-15 virkedager. Se detaljer >>

Frakttid: 3-5 virkedager. Se detaljer >>


Oppmerksomhet:
Bridesire er verdens ledende bryllup klær leverandør, levere høykvalitets produkter med god service og best pris. Vi legger merke til at noen nettsteder gjør de lave kvalitetsprodukter under vårt navn. Vær forsiktig med å kjøpe fra disse nettstedene som kvalitet ikke kan garanteres. Klikk her for å se sammenligning kvalitet.

Beskrivelse:

Silhuett:A-linje
Utringing:En Skulder
Fald/Slep:Knelengde
Ermelengde:Ermeløs
Utsmykning:Kruser, Sløyfe(r)
Bakside Detaljer:Glidelås
Fullt Foret:Ja
Stoff:Sateng
Vist Farge:Svart (Farge & Stil representasjon kan variere fra skjerm.)Skreddersøm og frakttid
Ordren behandlingstid er lik kle skreddersy tid + frakttid. Se detaljer >>
Stoff & Farge
Det er mer enn 25 fargealternativer for våre produkter. For detaljer, vennligst se vår Farge Tabeller >>
Størrelse Tabeller
Du kan velge enten standard størrelse eller egendefinerte målinger. Sjekk vår Størrelse Tabeller >>
Hvordan måle
Nøyaktig måling er avgjørende for å garantere anfall av valget ditt. Se hvordan >>
Ofte Stilte Spørsmål
Har du spørsmål? Besøk vårt Ofte Stilte Spørsmål >>
Hvorfor folk liker Bridesire?
Våre kunder elsker Bridesire av mange grunner. Se selv >>

Produktomtaler: Skriv en anmeldelse

    2017/12/10 12:05:22
  Jennifer
  Jeg ville bare si tusen takk for at du hjalp meg med å få min drømme cocktail kjole. Jeg var desperat på jakt etter en elegant, men likevel veldig trendy cocktailkjole å gå med mine stilige hæler. Å bestille en kjole fra Bridesire var egentlig ikke den første i tankene mine, men siden firmaet ble anbefalt av min kollega, prøvde jeg å sjekke det ut. Jeg var ganske overveldet med tusenvis av kjoler på nettstedet, men denne knelengden kjære blå kjole med frynse detaljer på hemlinjen var helt nydelig. Det var den aller første kjole som fikk meg, så jeg ringte selskapet på en gang. Jeg trodde å plassere en bestilling med bridesire er tidkrevende, men det var ikke jeg snakket med en stab ved navn Lucy, og hun var veldig høflig og vennlig. Jeg fortalte henne min bestilling og hun behandlet lett alt uten oppstyr. Jeg var ekstatisk når kjole ankom. Jeg var enda mer ekstatisk når den passet meg veldig bra. Takk så mye bridesire for å gjøre min erfaring med deg minneverdig. Selskapet er prisverdig!
    2018/01/11 14:42:16
  Temel
  Shopping for brudeklær og andre typer kjoler har aldri vært så lett siden jeg oppdaget Bridesire. Jeg husker den siste kvelden kjole jeg bestilte. Wow! Jeg ser ikke ut til å se på det. Bridesire ser ut til å forstå hva som er riktig for meg. Representantene der er veldig høflig og forståelse. Emballeringen av produktene deres er fantastisk, og levering er veldig rask. Hva mer kan jeg be om?
    2018/03/27 01:09:13
  Sara
  Jeg bestilte min brudekjole fra deg for en måned siden, og jeg kunne ikke finne de perfekte ordene for å beskrive hvor glede jeg er da jeg mottok den i morges. Jeg vil gjerne sende min takk til dine ansatte fordi de har vært veldig tolerante under hele telefonsamtalen, og de ringte meg også at kjole skulle ankomme to dager senere enn forventet på grunn av noen forsendelsesproblemer. Det viser bare at selskapets endelige mål er å gi kundetilfredshet til enhver pris uten å lade mye på sine produkter.
    2019/03/21 17:36:49
  Cynthia
  Å finne de riktige klærne til vinteren var ikke noe problem. Deres store utvalg gjorde shopping en bris. De er mitt første shoppingvalg når jeg trenger noe igjen.
    2019/03/25 04:51:20
  Elvis
  Shopping på dette nettstedet er bare perfekt. Jeg får flotte klær å velge mellom, god kundeservice, og de forteller meg hva som nettopp har kommet inn. Det er god service.
    2019/04/08 07:49:44
  Roine
  Den eneste ulempen jeg har funnet på denne nettsiden er at den ikke har en kaffebar hvor jeg kan sitte med vennene mine og snakke om klærne vi har sett. Annet enn det, har min erfaring vært fantastisk

Skriv en anmeldelse for A-linje En Skulder Knelengde Ermeløs Sateng Kjole:

La oss få vite hva du synes om dette elementet, eller dele inn anmeldelsen din med andre kunder. Vennligst gjør dine kommentarer fokusere på bare dette elementet. Vær oppmerksom på at upassende anmeldelser vil bli slettet og lagt ut.

Har noen spørsmål eller forespørsel for denne varen? Ta kontakt med Kundeservice. (Vår kunde representant vil komme tilbake til deg innen 24 timer.)

  Indikerer påkrevde felter*
  Rangeringen:
  Ditt navn: *
  Din e-post: *