1. Hjem
  2.  > 
  3. Anmeldelser

Newsletter

Få oppdateringer, og tilbuder informasjon. Abonner i dag!

Anmeldelser

Visning 1 til 25 (av 1362 anmeldelser)
 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10... Next  

  • Beskrivelse: Jeg mottok akkurat den nydelige aftenkjolen jeg bestilte fra Bridesire for noen dager siden. Jeg er imponert over rettidig levering. Kjolen ankom også i perfekt stand. Jeg tror jeg har funnet den nye favorittklesbutikken min. Jeg må anbefale dette til mine venner og familie.
    Dato lagt: 30-11-2019
    Etter: anh


  • Beskrivelse: Takk, Bridesire, for din raske service. Jeg bestilte tre kjoler for noen dager siden, og jeg har akkurat mottatt dem. Leveransen er ganske betimelig, og kjolene er i perfekt stand. Jeg syntes kjolene var utmerket valuta for pengene.
    Dato lagt: 30-11-2019
    Etter: candace


  • Beskrivelse: Bridesire er en skjult perle, med mange vakre kjoler for enhver alder, form og størrelse. Kundeservicen er den beste da staber alltid er ivrige etter å hjelpe og er villige til å gå en ekstra kilometer for deg.
    Dato lagt: 30-11-2019
    Etter: Jacqueline


  • Beskrivelse: Jeg elsker Bridesire. Personalet er vennlig og hjelpsom og kan ikke gjøre nok for deg. Kjolene deres er uvanlige og vakre og kommer til en veldig sjenerøs pris. Siden jeg først handlet på Bridesire, har jeg ennå ikke funnet en bedre butikk. Dette er den nye favorittbutikken min.
    Dato lagt: 30-11-2019
    Etter: Stefanie


  • Beskrivelse: Jeg besøkte denne nydelige klesbutikken i dag og kom ut med en haug med nye kjoler etter anbefalinger fra en venn. Bridesire har det mest varierte utvalget av kjoler. Kundeservicen deres er noe jeg ennå ikke har opplevd i en annen butikk. Jeg kommer tilbake for flere kjoler.
    Dato lagt: 30-11-2019
    Etter: ivonne


  • Beskrivelse: Har vært i Bridesire for første gang i dag, og jeg ble ikke skuffet. Det utmerkede kundeservicepersonalet hjalp meg med hver henvendelse jeg hadde. Det store utvalget av kjoler er imponerende. Prisene er verdt det, med tanke på kjolenes design og tekstiler.
    Dato lagt: 29-11-2019
    Etter: Rose


  • Beskrivelse: Jeg elsker Bridesire fordi de tilbyr så mye valg i stoff, stil og farge. Jeg trengte ikke engang bla i 10 sekunder før jeg fant drømmekjolen min. De har trendy kjoler, alt til gode priser. Jeg elsker også tilbudene Bridesire har på kjoler.
    Dato lagt: 28-11-2019
    Etter: anna-maria


  • Beskrivelse: Det er alltid en hyggelig opplevelse å bla gjennom Bridesire-butikken. Fra det hjelpsomme kundeservicepersonalet til det enorme utvalget av kvalitetskjoler, er det veldig få ting som begeistrer meg mer. Det er god tid til å bla gjennom, og du kan satse på at du alltid vil finne noe nytt på lager. Jeg vil for alltid være en lojal kunde hos Bridesire.
    Dato lagt: 28-11-2019
    Etter: Cindy


  • Beskrivelse: Har aldri besøkt en mer fabelaktig nettbutikk. Bridesire har et stort utvalg av kjoler, perfekt for alle aldre og størrelser. Kundeservicen til dette stedet er uten sidestykke. Jeg liker å skaffe meg kjoler herfra. Jeg har allerede anbefalt Bridesire til alle vennene mine.
    Dato lagt: 27-11-2019
    Etter: Kim


  • Beskrivelse: Jeg elsker hver siste kjole jeg så på dette nettstedet. Kvaliteten og detaljnivået i kjolene er blid. Jeg har omtrent et dusin kjoler, alle fra Bridesire og planlegger ikke å handle andre steder når som helst.
    Dato lagt: 27-11-2019
    Etter: jonna


  • Beskrivelse: Har aldri møtt så engasjert personale. Helen, fra kundeservice, hjalp meg gjerne med alle spørsmål og spørsmål jeg hadde. Ingenting var for mye trøbbel, og det elsket jeg. Jeg logget av siden, etter å ha kjøpt to herlige aftenkjoler.
    Dato lagt: 27-11-2019
    Etter: Katarzyna


  • Beskrivelse: Besøkte Bridesire-siden for første gang i dag. Jeg var ikke kjent med noen ting, men de fordelaktige og tilgjengelige kundebehandlingspersonene hjalp meg gjennom hele prosessen. Jeg er henrykt over at jeg oppdaget dette nettstedet. Alle vennene mine vil høre om dette.
    Dato lagt: 26-11-2019
    Etter: Shelley


  • Beskrivelse: Hver dame trenger å vite om Bridesire. Det er en kloss en blokk med utsøkte kjoler for enhver smak og størrelse. Sammenlignet med kvaliteten og detaljene i kjolene, er prisene deres veldig verdt det. Jeg er alltid fornøyd når jeg handler her. Beste klesbutikk ennå.
    Dato lagt: 26-11-2019
    Etter: Sylvia


  • Beskrivelse: Dette er første gang jeg handler på Bridesire, og jeg er strålende fornøyd. Jeg hadde noen fantastiske valg å velge mellom. Størrelsen var ikke noe problem da de tilbyr tilpasset montering. Kundeservicen til Bridesire er upåklagelig. Jeg kan ikke være lenge før jeg må logge inn og handle litt mer.
    Dato lagt: 26-11-2019
    Etter: Yuko


  • Beskrivelse: Jeg elsker Bridesire fordi jeg fant at kjolene deres vekker oppmerksomhet og gir meg et lite løft i selvtilliten når jeg bruker dem. Jeg liker også å bla gjennom nettstedet deres for å se hvilke nyinnkomne de har på lager. De oppdaterer alltid varelageret. Bridesire har et bredt utvalg og noe som passer de fleste budsjetter.
    Dato lagt: 26-11-2019
    Etter: Zisan


  • Beskrivelse: Jeg er en mann, og jeg har klart å skaffe datteren min en vakker kjole i gave fra Bridesire. Kundeservicen var veldig viktig for meg å finne den beste kjolen til datteren min. Jeg likte opplevelsen grundig da den var grei. Kjolen ble også levert i tide.
    Dato lagt: 26-11-2019
    Etter: zoe


  • Beskrivelse: Bridesire har magiske kjoler og utmerket kundeservice, jeg elsker dem. Jeg hyppig besøker Bridesire-siden for å se på deres nye lager og se hva jeg kan bestille videre. Jeg har aldri besøkt nettstedet deres og logget av uten kjøp; det er hvor gode produktene deres er.
    Dato lagt: 25-11-2019
    Etter: Olga


  • Beskrivelse: Bridesire har enestående kundeservice; ingenting er for mye trøbbel for dem når det gjelder kundene deres. Kjolene er laget av høykvalitets tekstiler og har kjeveløppende detaljer. Jeg handler aldri noe annet sted etter dette.
    Dato lagt: 25-11-2019
    Etter: nika


  • Beskrivelse: Jeg har kjøpt et par kjoler fra Bridesire, og jeg har aldri hatt noen problemer med dem eller deres tjenester. Alle kjøpene mine ble levert i tide. Bridesire-nettstedet er ganske enkelt å bruke, og personalet er alltid klar til å hjelpe, alt du trenger å gjøre er å sende dem beskjed.
    Dato lagt: 25-11-2019
    Etter: jullyvienska


  • Beskrivelse: Jeg la inn de første ordrene mine for noen dager tilbake, og jeg har akkurat samlet mine tre kjoler. Jeg kan ikke uttrykke hvor glad jeg er over tjenestene deres. Jeg skal handle på Bridesire fra nå av.
    Dato lagt: 24-11-2019
    Etter: James


  • Beskrivelse: En medarbeider av meg anbefalte Bridesire til meg. Jeg har brukt utallige timer på siden deres på å kjøpe kjoler siden den gang. De har ubegrensede alternativer når det gjelder kjoler, og kundeservice deres gjør ting mer behagelig og praktisk.
    Dato lagt: 23-11-2019
    Etter: Rosina


  • Beskrivelse: Bare skjedde med å snuble over Bridesire da jeg surfer på internett etter kvalitetskjoler. Min eneste beklagelse var at jeg ikke hadde nok penger. Jeg kom ut av siden, etter å ha kjøpt tre kjoler og fortsatt ønsket mer. De har en rekke kjoler hver med unik design og preg. Jeg vil være tilbake hit.
    Dato lagt: 23-11-2019
    Etter: MELANIE


  • Beskrivelse: Har aldri besøkt en butikk med så utmerket kundeservice. Samlingen av kjoler er også uten sidestykke. Jeg har aldri engang besøkt Bridesire og kom tomhendt ut. Handlekurven min har alltid en kjole eller tre når jeg logger av nettstedet. Jeg introduserte også søsteren min for Bridesire.
    Dato lagt: 23-11-2019
    Etter: Irina


  • Beskrivelse: Jeg kan ikke prise Bridesire nok. Kundeservicen deres er utover; hver kjole er unik og av høy kvalitet, pluss at prisene er rimelige. Hva mer kan du be om? Jeg kommer helt sikkert tilbake på lønningsdagen min.
    Dato lagt: 23-11-2019
    Etter: sonya


  • Beskrivelse: Bridesire har aldri sviktet meg. De har et bredt spekter av stiler som dekker et bredt spekter av størrelser. Jeg har aldri klart å få noe godt når jeg besøker nettstedet. Jeg har anbefalt Bridesire til alle vennene mine.
    Dato lagt: 23-11-2019
    Etter: Nadine

Visning 1 til 25 (av 1362 anmeldelser)
 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10... Next