1. Hjem
  2.  > 
  3. Anmeldelser

Newsletter

Få oppdateringer, og tilbuder informasjon. Abonner i dag!

Anmeldelser

Visning 1 til 25 (av 918 anmeldelser)
 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10... Next  

  • Beskrivelse: Jeg la bestillingen min, mindre enn 21 dager til bryllupet mitt. Det var en enorm risiko og ville ikke råde noen til å løpe så sent med bryllupsforberedelsene sine. Men gudene var på min side, kjolen passet som en søt drøm. Jeg var fantastisk, og jeg er takknemlig for Bridesire for å være opptatt av størrelser og holde ordet sitt for leveranser.
    Dato lagt: 17-08-2019
    Etter: Annie


  • Beskrivelse: Da jeg bestilte kjolen min var jeg litt skeptisk. Jeg har hatt ekle opplevelser med online shopping. Til min overraskelse ble kjolen imidlertid levert og inkluderte en underkjole for å gi en perfekt form. Jeg anbefaler dem på det sterkeste for å være ærlige og raske i sine tjenester.
    Dato lagt: 17-08-2019
    Etter: Christina


  • Beskrivelse: De fornuftige prisene tiltrakk meg. Men jeg var også desperat etter en vakker brudekjole. Da jeg så hva Bridesire hadde til salgs, elsket jeg denne kjolen i det øyeblikket jeg så bestilte meg umiddelbart. Enhver brud som leter etter en unik kjole, handle her, og du vil ikke angre.
    Dato lagt: 17-08-2019
    Etter: Maria


  • Beskrivelse: Å være en modell i plussstørrelse, møtte jeg utfordringer med å finne riktig kjole. Jeg vet om klesdesign og kvalitet, så da jeg så hva Bridesire solgte, hoppet hjertet mitt over en takt. Hver kjole var fantastisk, og jeg valgte A-designskjoler, med vakre pyntegjenstander.
    Dato lagt: 17-08-2019
    Etter: silvia


  • Beskrivelse: Jeg visste nøyaktig hva jeg ville ha på bryllupet mitt, men prisen var for høy. Da jeg fant denne brudekjolen til en god pris i Bridesire, bestemte jeg meg for å risikere å kjøpe online; Jeg er glad jeg gjorde det.
    Dato lagt: 16-08-2019
    Etter: Theresa


  • Beskrivelse: Jeg dro til Bridesire for å passe kjolen min. Derfor var jeg den vakreste kvinnen i bryllupet mitt. Kjolen min er unik, og jeg er fortsatt forelsket i den. Jeg er sikker på at jeg kommer til å bruke den igjen, kanskje under et av mine fremtidige jubileer; Jeg anbefaler denne brudebutikken for en perfekt brudekjole.
    Dato lagt: 16-08-2019
    Etter: Rebekka


  • Beskrivelse: Jeg måtte sende den første kjolen tilbake fordi den var for stram for meg rundt hoftene. Damen snakket med var snill og ekstremt høflig, hun rådet meg til å legge inn en annen ordre, og overraskende nok fikk jeg kjolen min den dagen hun hadde lovet. Shoppingopplevelsen min med dem var stressfri.
    Dato lagt: 16-08-2019
    Etter: Cynthia


  • Beskrivelse: Jeg er en kort jente, og de fleste brudekjoler jeg fant var for lange for meg. Jeg var heldig som fant denne, og mine gjesters komplimenter var uendelige. De kunne ikke tro at jeg kjøpte den på nettet. Jeg anbefaler denne butikken på det sterkeste til andre brudepar.
    Dato lagt: 16-08-2019
    Etter: Camilla


  • Beskrivelse: Akkurat da jeg mistet håpet om å finne min drøm brudekjole, kom jeg over Bridesire. Min søsters venn anbefalte det, og det skuffet ikke. Det fliret nede vakkert; Jeg kan slutte å se på bryllupsbilder.
    Dato lagt: 15-08-2019
    Etter: Nina


  • Beskrivelse: Kvaliteten på kjolen er fantastisk. Jeg elsker det, og det er verdt hver krone jeg har betalt for. Bridedesire-teamet var så opptatt og fulgte for å vite om jeg hadde det bra med en kjole eller ønsket å velge en annen. Jeg skal definitivt handle her igjen.
    Dato lagt: 15-08-2019
    Etter: Sonja


  • Beskrivelse: Jeg var den lykkeligste bruden med kurver som dukket opp uten problemer. Å velge denne kjolen var den beste avgjørelsen jeg tok under bryllupsforberedelsene mine og butikken leverte inn til tiden. Takk skal du ha, Bridesire.
    Dato lagt: 15-08-2019
    Etter: Megan


  • Beskrivelse: Da jeg første brudekjole, syntes jeg prisen var for god til å være sann. Men jeg var sikker på at jeg ville ha bryllupet mitt. Det var for trangt, ba dem om å gjøre noen endringer, noe de gjorde, og det passet som et par hansker. Jeg sparte penger og så fantastisk ut på d-dagen min.
    Dato lagt: 15-08-2019
    Etter: Amanda


  • Beskrivelse: En venn henvendte meg til Bridesire nettsted for å kjøpe brudekjolen min. Jeg har ingen angrer siden jeg nå har den vakre kjolen min. Jeg vil ringe tilbake for flere tjenester.
    Dato lagt: 14-08-2019
    Etter: Jennifer


  • Beskrivelse: Jeg har ingenting annet enn ros for deg fordi jeg har hatt kjolene mine i tre år, og den ser fremdeles ny ut. Jeg stoler på produktene dine. Jeg vil kjøpe flere kjoler fra deg.
    Dato lagt: 14-08-2019
    Etter: Aida


  • Beskrivelse: Hva en kjole av høy kvalitet? Det trengte ikke endringer, alt gjorde er å få et par med høye hæler og jeg var god å gå. Kundestøtten svarte på meldingene mine i tide til jeg mottok kjolen. Jeg er glad og anbefaler dem på det sterkeste.
    Dato lagt: 14-08-2019
    Etter: Giuseppina


  • Beskrivelse: Det var utrolig; brudekjolen var akkurat det jeg så og ble forelsket i. Alt jeg gjorde var noen få endringer for en perfekt passform. Den raske leveransen var bemerkelsesverdig, og jeg vil beholde kjolen til datteren min, den er så fantastisk!
    Dato lagt: 14-08-2019
    Etter: Joy


  • Beskrivelse: Kjolene har god tekstur og produktene er fantastiske. Dette er det beste nettstedet for å kjøpe kjoler. Jeg liker arbeiderne dine når de er imøtekommende og jordnære.
    Dato lagt: 13-08-2019
    Etter: debby


  • Beskrivelse: Jeg har kjøpt dusinvis av kjoler de siste tre årene. Jeg er takknemlig for at det ikke er en eneste dag du la meg ned. Jeg ser etter å kjøpe fra deg i mange år til.
    Dato lagt: 13-08-2019
    Etter: Giancarla


  • Beskrivelse: Å få en passende kjole nå for tiden har blitt en slitsom ting. Jeg takker Bidesire for at de sørger for at de har kjoler i alle størrelser. Jeg er takknemlig fordi du aldri har skuffet meg når jeg besøkte nettstedet for å handle.
    Dato lagt: 13-08-2019
    Etter: Jennifer


  • Beskrivelse: Virksomheten min har virkelig vokst på grunn av smak og utvalg i Bridesire. Mange stoler på virksomheten min på grunn av kvalitetskjolene. Takk Bridesire for at du har gjort dette mulig.
    Dato lagt: 13-08-2019
    Etter: Angela


  • Beskrivelse: Jeg hadde et spørsmål om et nettsøppelnett nylig. Takk for kundeservicen, for de er alltid på topp for å sikre at de svarer på kundens spørsmål. Jeg er takknemmelig.
    Dato lagt: 12-08-2019
    Etter: yubelkis


  • Beskrivelse: Jeg har nylig kjøpt en veldig klassisk kjole og til en fornuftig pris. Alle mennesker i byen beundrer det og omtaler meg som dronningen av byen. Jeg er veldig glad og takknemlig. Med tillatelse fra Bridesire.
    Dato lagt: 12-08-2019
    Etter: Miriam


  • Beskrivelse: Jeg hadde nylig mistet interessen for stil da jeg fant lignende kjoler på forskjellige nettsteder. Jeg ble overrasket da jeg besøkte nettstedet ditt, og jeg fant veldig forskjellige vakre kjoler. Kjærligheten for stiler har vekket i meg.
    Dato lagt: 12-08-2019
    Etter: Tanya


  • Beskrivelse: Jeg hadde fest å delta på, og jeg manglet en kjole å ha på meg. Jeg kjøpte en fra Bridesire og var overhodet bekymret for om det ville komme til meg i tide. Jeg er takknemlig for at jeg på en uke fikk kjolen. Jeg er takknemmelig.
    Dato lagt: 12-08-2019
    Etter: Carola


  • Beskrivelse: Jeg sendte deg e-post angående klesordrene mine, og du svarte i tide. Dette er veldig bra av deg, da jeg ser at du virkelig mener forretninger. Jeg kjøper ofte fra deg når jeg handler med en butikk som selger kjoler av høy kvalitet. Takk.
    Dato lagt: 11-08-2019
    Etter: Simon

Visning 1 til 25 (av 918 anmeldelser)
 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10... Next