1. Hjem
  2.  > 
  3. Anmeldelser

Newsletter

Få oppdateringer, og tilbuder informasjon. Abonner i dag!

Anmeldelser

Visning 1 til 25 (av 1195 anmeldelser)
 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10... Next  

  • Beskrivelse: Ballkjolen min var den beste. Alle jentene spurte hvor jeg fikk den. Jeg var stolt da alle hodene snudde seg for å se hvor flink jeg var.
    Dato lagt: 22-10-2019
    Etter: WOFAI


  • Beskrivelse: Jeg er en kvinne i pluss størrelse og har slitt med å få en kveldskjole som passer meg. Da jeg fikk en av dere, ble jeg imponert. Du er butikken nummer én nå.
    Dato lagt: 22-10-2019
    Etter: Neydene


  • Beskrivelse: Jeg elsker hvor sterke materialene til kjolene er. Jeg har vasket aftenkjolen min i ganske lang tid, og det ser fremdeles som spektakulære.
    Dato lagt: 22-10-2019
    Etter: raechelle


  • Beskrivelse: Jeg har vunnet mine svigermødre helt siden jeg fikk en aftenkjole til 60-årsdagen hennes. Hun bærer det til enhver kveldsfest det er hennes beste så langt.
    Dato lagt: 22-10-2019
    Etter: Margit


  • Beskrivelse: Jeg elsket hvordan damene så på bursdagsfesten min. De var sexy i kveldskjolene dine. Dette er stedet jeg skal få slike kjoler til min kone. Jeg anbefaler!!!
    Dato lagt: 22-10-2019
    Etter: Diana


  • Beskrivelse: En ting jeg elsket med dette stedet, er det faktum at de ikke er partiske med den typen kjoler de selger. Jeg ble faktisk sjokkert over å finne en kjole som ville passe meg for en militær begivenhet jeg skulle til.
    Dato lagt: 21-10-2019
    Etter: Vesna


  • Beskrivelse: Jeg kjøpte cocktailkjolen min her, og jeg må si jeg bare har gode ting å si fra resultatene jeg fikk. Mannen min kunne ikke engang tro at det var meg. Jeg er en fornøyd kunde.
    Dato lagt: 21-10-2019
    Etter: Adelia


  • Beskrivelse: Jeg elsker kvaliteten på kjolene her. Spesielt stoffet de bruker. Jeg har lett etter en kjole til kjolen som passer til min størrelse, men jeg fikk ikke en før jeg kom hit. Jeg er glad for å anbefale dere til vennene mine.
    Dato lagt: 21-10-2019
    Etter: Cecileke


  • Beskrivelse: Jeg elsker måten tjenestene her blir gjort med å sette kundene i tankene. At jeg faktisk kan returnere kjolen min hvis den ikke passer, er faktisk veldig hensynsfull. Flott arbeid!
    Dato lagt: 21-10-2019
    Etter: iris


  • Beskrivelse: Kjolene her er tidløse pluss at de hjelper en med å få ut sin feminine side. Det spiller ingen rolle hva din stil er, du er trygg på at fra hyllene deres er det en kjole for deg.
    Dato lagt: 21-10-2019
    Etter: Heather


  • Beskrivelse: Du har de beste kundene omsorg. Første gang jeg kom på butikken din følte jeg at jeg var hjemme. Du var veldig hjelpsomme og vennlige mot meg.
    Dato lagt: 21-10-2019
    Etter: Leonie


  • Beskrivelse: Kundeservicene dine er prisverdige. Alle kjolene dine er av god kvalitet. Kjolene passet godt, jeg kommer snart.
    Dato lagt: 21-10-2019
    Etter: Maike


  • Beskrivelse: Jeg kjøpte datteren min hjemkjolen herfra. Transformasjonen jeg fikk var fantastisk. Datteren min kunne ikke slutte å snakke om hvor vakker hun så ut. Jeg er glad for tjenestene dine.
    Dato lagt: 20-10-2019
    Etter: michelle


  • Beskrivelse: Hvis du tenker på å dra på ferie og ikke ser ut til å finne den perfekte kjolen, er dette stedet for deg. Jeg elsker hvordan kjolene passer til alle slags årstider.
    Dato lagt: 20-10-2019
    Etter: Tonya


  • Beskrivelse: Hvis du ønsker å overraske noen du er glad i, er dette stedet å være. Jeg kjøpte min kone en kjole her som en valentinsgave, og reaksjonen jeg fikk er en jeg ikke kan glemme. Jeg er fornøyd og en fornøyd kunde.
    Dato lagt: 20-10-2019
    Etter: Hera


  • Beskrivelse: Enten det er en kveldsarrangement eller en dagstur med vennene dine, alt du trenger er Bridesire. Kjolene kutter seg over alle slags arrangementer, og ikke glemte å sette klientens interesse på hjertet.
    Dato lagt: 19-10-2019
    Etter: Chery


  • Beskrivelse: Hver krone brukt på alle kjøp her er verdt det. Jeg trodde først de var for dyre, men fra produktene som ble levert er jeg ikke redd for å bruke alle kredittkortene mine her, fordi til slutt er jeg sikker på at jeg vil se fantastisk ut.
    Dato lagt: 19-10-2019
    Etter: Rachel


  • Beskrivelse: Det er ingenting som er så vakkert og enestående som en kjole som puster veltalenhet, stil og eleganse. Jeg må si at disse kjolene gjør det for meg. Jeg kan faktisk ikke få nok av dem.
    Dato lagt: 19-10-2019
    Etter: Deike


  • Beskrivelse: Jeg elsker hvordan disse kjolene er laget for å passe alles personlighet. Enten du elsker det sexy eller reservert, så er det en kjole for deg her. Jeg anbefalte det til alle vennene mine og gruppene.
    Dato lagt: 19-10-2019
    Etter: Linnea


  • Beskrivelse: En ting jeg elsker med kjolene her, er det at de får deg til å føle deg komfortabel i dem. For meg er det ingenting som er så viktig som komfort, og siden det er sortert her vil dette alltid være mitt shoppingsted.
    Dato lagt: 19-10-2019
    Etter: Rene


  • Beskrivelse: Jeg ble henvist hit av min kollega. Først var jeg redd kjolene ikke ville oppfylle forventningene mine. Men når jeg kjøpte brudepikekjolene mine her, må jeg holde resultatet var over det jeg trodde de ville være.
    Dato lagt: 18-10-2019
    Etter: deana


  • Beskrivelse: Jeg kan ikke tro at jeg har gått glipp av gode ting for alt dette mens. Stedet gjør at du vil kjøpe alle kjolene på en gang. Dette vil alltid være mitt kjøpesenter for hverdagens kjole.
    Dato lagt: 17-10-2019
    Etter: Errico


  • Beskrivelse: Du vil aldri hell i stil og eleganse når det kommer til kjoler hvis dette er din plass. Jeg vil sørge for å anbefale kjolene dine til alle mine venner og naboer. De bør ikke gå glipp av dette.
    Dato lagt: 16-10-2019
    Etter: Hilke


  • Beskrivelse: Jeg kjøpte brudekjolen min her, og jeg må være enig i at resultatene var mer enn jeg forventet. Faktisk holder jeg fortsatt kjolen slik at datteren min kan få den også.
    Dato lagt: 16-10-2019
    Etter: Madlene


  • Beskrivelse: Jeg elsker det faktum at de har forskjellige typer betalingsmetoder som betyr at jeg ikke trenger å sitte fast under betalingene. For ikke å glemme det store rabattilbudet på alle slags kjoler som er tilgjengelige.
    Dato lagt: 16-10-2019
    Etter: Cristiana

Visning 1 til 25 (av 1195 anmeldelser)
 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10... Next