1. Hjem
  2.  > 
  3. Anmeldelser

Newsletter

Få oppdateringer, og tilbuder informasjon. Abonner i dag!

Anmeldelser

Visning 1 til 25 (av 705 anmeldelser)
 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10... Next  

  • Beskrivelse: Siden den øvre delen av kroppen min alltid er bred, hadde jeg bestemt måte der jeg ønsket at min kjole skulle se ut. Disse gutta har aldri skuffet meg. Det var verdt det jeg betalte for. Jeg elsket hvordan lommene ble pent gjort.
    Dato lagt: 25-06-2019
    Etter: Elly


  • Beskrivelse: Det var akkurat det jeg forventet. Kjole er behagelig og fantastisk. Selve materialet er kvalitet med et perfekt hem. Jeg anbefaler disse gutta 100%. De gjør en fantastisk jobb.
    Dato lagt: 25-06-2019
    Etter: Victoria


  • Beskrivelse: Jeg er juts floored med kvaliteten og god service tilbys av disse gutta. Jeg kjøper mange kjoler online, men denne har juts hevet baren til høy. Ganske god kvalitet med fin finish. Tusen takk.
    Dato lagt: 25-06-2019
    Etter: Rachele


  • Beskrivelse: Denne kjole passer perfekt! Det er fantastisk med en fabelaktig form. Enda mer ble korsetten tilbake gitt en nydelig berøring. Ser jeg ikke bare som en dronning i den? Alt takk til dere.
    Dato lagt: 25-06-2019
    Etter: judith


  • Beskrivelse: Jeg er imponert over tjenester i butikken din. Kjoler var godt laget og rimelig. Jeg kommer til flere av dem i begynnelsen av neste måned, du er flott! Bridesire.
    Dato lagt: 24-06-2019
    Etter: Meike


  • Beskrivelse: Bridesire du har unnlatt å forbause meg. For de siste tre kjolen jeg fikk fra dere, har de matchende min figur veldig bra. Jeg kommer til å handle her ofte. Som du har fine klær til damer.
    Dato lagt: 24-06-2019
    Etter: silviya


  • Beskrivelse: Takk Bridesire for å gjøre min luke vellykket. Jeg lurte på å få min brudekjole, men du kom med. Jeg var veldig glad. Jeg kan ikke vente å besøke butikken din for flere kjoler.
    Dato lagt: 24-06-2019
    Etter: Sandra


  • Beskrivelse: Du gjorde at jeg ble anerkjent av arrangørene for den vakre kjolen jeg hadde på seg. Jeg kommer for flere kveldskjoler fra dere. Ditt arbeid er perfekt.
    Dato lagt: 24-06-2019
    Etter: Shannon


  • Beskrivelse: Maids i mitt bryllup var ser varm ut. Jeg liker når alt ser bra ut. Jeg vil definitivt komme til flere kjoler fra dere som du har god kvalitet. Du har den beste avtalen.
    Dato lagt: 23-06-2019
    Etter: Paul


  • Beskrivelse: Jeg er glad for å motta promkjolen jeg bestilte i tide. Noen forsyninger har skuffet meg, men det har vært jevn å jobbe med dere. Kjoler er gode og vakre. Tusen takk
    Dato lagt: 23-06-2019
    Etter: Franziska


  • Beskrivelse: Jeg hadde en flott tid i butikken din. Kundeservice i butikken er på et annet nivå. Jeg var glad for hvordan du behandlet meg. Jeg vil sikkert kjøpe andre kjoler til datteren min måned.
    Dato lagt: 23-06-2019
    Etter: jennifer


  • Beskrivelse: Jeg har ikke noe annet valg for brudekjoler enn dere. Du tilbyr det beste i weeding kjole og jeg elsker det. Jeg skal få litt for søsters bryllup.
    Dato lagt: 23-06-2019
    Etter: Åsa


  • Beskrivelse: Tusen takk for de vakreste kjoler du har levert. De var nydelig og svært komfortable. Alle mine kjoler vil jeg få dem fra dere.
    Dato lagt: 22-06-2019
    Etter: Iman


  • Beskrivelse: Bridesire har du de beste tilbudene i byen. Jeg har handlet rundt, men jeg har ikke funnet en klesbutikk med vakre kjoler som de du har i butikken din. Jeg kjøper mer neste uke.
    Dato lagt: 22-06-2019
    Etter: Nelea


  • Beskrivelse: Du er aldri en letdown når det gjelder prom kjoler. Jeg bestilte tre kjoler forrige uke og de ble levert umiddelbart. Jeg liker hvor engasjert dere er i arbeidet ditt.
    Dato lagt: 22-06-2019
    Etter: Efua


  • Beskrivelse: Alle kjoler jeg handler fra deg, gjør meg til å se elegant ut. Jeg vil alltid shoppe mine kjoler fra dere. Du har fargene som passer perfekt til huden min. Du har en ekstraordinær designer jeg elsker det.
    Dato lagt: 22-06-2019
    Etter: Ute


  • Beskrivelse: Jeg er stolt av dere for kjole du gjorde meg. Det fikk meg til å få prisen som kjolen kjoler dame i festen. Jeg kan ikke glemme denne dagen at du gjorde det ser vakkert og fargerikt ut. Du er den beste!!!
    Dato lagt: 21-06-2019
    Etter: marisa


  • Beskrivelse: Familien min var glad for kjolen jeg fikk dem fra deg. De er unike og alle passer perfekt. Jeg er dine kunder nå. Du har fantastiske tjenester!
    Dato lagt: 21-06-2019
    Etter: Nunzia


  • Beskrivelse: Min prom kjole tiltrukket alles oppmerksomhet. Er glad for at du lager slike flotte og trendy moteklær. Jeg kommer til å få prom kjoler fra deg fra nå av.
    Dato lagt: 21-06-2019
    Etter: klaus


  • Beskrivelse: Du har eksepsjonelle kjoler !!! Jeg er ferdig med å bestille mine kjoler fra andre butikker. Farger og materialer er upåklagelig. Jeg elsker slike kjoler, jeg skal shoppe her neste måned.
    Dato lagt: 21-06-2019
    Etter: Keli


  • Beskrivelse: Jeg fortalte vennen min om deg da hun bestilte kjolen fra deg. Det passer godt, vi kommer til flere og flere kjoler fra dere. Din jobb er perfekt !!!
    Dato lagt: 20-06-2019
    Etter: Gerd


  • Beskrivelse: Tusen takk Bridesire. Jeg ble nominert som den vakreste damen i tilfelle som hadde kledd vakkert. Du gjorde meg stolt. Er takknemlig for jobben din, hold den oppe.
    Dato lagt: 20-06-2019
    Etter: Sophie


  • Beskrivelse: Jeg beklager å kjøpe mine tidligere kjoler fra andre butikker. Når jeg har lært av Bridesire, er jeg avslappet. I tilfelle av noe tilfelle bestiller jeg bare hva jeg liker som de leverer rettidig. Du er AWESOME !!!
    Dato lagt: 20-06-2019
    Etter: Giovanna


  • Beskrivelse: Prom kjole fikk meg til å se utestående om dagen. Jeg skal kjøpe flere og flere kjoler fra Bridesire. Hvordan jeg ønsket at jeg hadde kjent dere tidligere. Jeg ville se nydelig ut på alle hendelser.
    Dato lagt: 20-06-2019
    Etter: Teana


  • Beskrivelse: Kjoler vi bestilte var så komfortable. Alle likte hvordan de ga dem plass til å danse hele natten. De er bra. Du er den beste i slike kjoler. Bridesire !!!
    Dato lagt: 19-06-2019
    Etter: Lina

Visning 1 til 25 (av 705 anmeldelser)
 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10... Next