1. Hjem
  2.  > 
  3. Anmeldelser

Newsletter

Få oppdateringer, og tilbuder informasjon. Abonner i dag!

Anmeldelser

Visning 1 til 25 (av 2083 anmeldelser)
 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10... Next  

  • Beskrivelse: Jeg liker hvordan denne kjolen ikke nødvendigvis er den tradisjonelle kjærestenes utringning og ballkjole-design. Off-loddet designet og korsryggen, sammen med det korte toget, var akkurat det jeg drømte om da jeg tenkte på brudekjolen min.
    Dato lagt: 27-03-2020
    Etter: Kenan


  • Beskrivelse: Dette er en slik bedårende kjole. Min femten år gamle datter så så pen ut under quinceaneraen hennes. Hun elsket kjolen og sparer penger hun fikk fra seremonien for å kjøpe en annen kjole.
    Dato lagt: 27-03-2020
    Etter: Melina


  • Beskrivelse: Jeg har en stor byste og valgte den tilpassede versjonen av denne kjolen for å sikre at den passet perfekt. Jeg er fornøyd med resultatene. Takk Bridesire for at du er villig til å hjelpe meg med å få den perfekte kjolen
    Dato lagt: 27-03-2020
    Etter: stephanie


  • Beskrivelse: Jeg tror denne kjolen er enhver bruds drøm. Det intrikate broderte mønsteret på tyllskjørtet og sølvkrystallene på kroppen fikk meg til å føle meg så vakker mens jeg prøvde det. Gleder meg til å bruke den på bryllupsdagen min.
    Dato lagt: 27-03-2020
    Etter: Dana


  • Beskrivelse: Jeg bestilte denne kjolen, men det var en miks i ordren og endte opp med å få feil kjole. Jeg er takknemlig for Bridesire-teamet, som byttet ut kjolen for meg og sørget for at jeg fikk den kjolen jeg ville ha.
    Dato lagt: 27-03-2020
    Etter: Augusto


  • Beskrivelse: Denne kjolen var helt fantastisk. Selv om det er en brudekjole, kjøpte jeg den i fargen champagne og ba om små justeringer fordi det var det datteren min ønsket å ha til skoleball.
    Dato lagt: 27-03-2020
    Etter: Lalawmpuii


  • Beskrivelse: Jeg elsket chiffon brudekjoler, spesielt når jeg planla et sommerbryllup. Denne kjolen så så vakker ut da jeg prøvde den på morgenen. Du er definitivt den beste nettbutikken for brudekjoler.
    Dato lagt: 27-03-2020
    Etter: Wofai


  • Beskrivelse: Jeg elsket denne svarte kjolen så mye. Min favorittdel var de korte ermene, som er laget av blonder og baksiden av kjolen, som også var dekorert med blonder. Jeg ser frem til å handle fra denne butikken igjen.
    Dato lagt: 27-03-2020
    Etter: Paula


  • Beskrivelse: Jeg elsket de forskjellige nyanser av elfenben som ble brukt på denne kjolen. Jeg setter også pris på teamet fordi de tilbød meg en skreddersydd kjole til en lavere pris enn det jeg hadde funnet i lokale butikker.
    Dato lagt: 27-03-2020
    Etter: raewyn


  • Beskrivelse: Jeg elsket brudepikekjolene mine brudepiker fikk fra denne nettbutikken så mye at jeg endte opp med å kjøpe en til meg selv. Kjolen kan brukes på forskjellige anledninger. Takk, Bridesire, for disse vakre kjolene.
    Dato lagt: 26-03-2020
    Etter: linda


  • Beskrivelse: Denne kjolen var så mye mer enn det jeg forestilte meg. Jeg elsket de rødfargede materialene i kjolen og blonder som ble brukt på kroppen. Det gjorde alle brudepikene mine glade og spente over det kommende bryllupet.
    Dato lagt: 26-03-2020
    Etter: sara


  • Beskrivelse: Jeg elsket kvaliteten på stoffet som ble brukt til å lage denne kjolen og måten havfrueskjørtet klamret seg fast til kurvene mine. Jeg vil absolutt anbefale Bridesire til andre mennesker som er interessert i å kjøpe unike brudekjoler til deres spesielle dag.
    Dato lagt: 26-03-2020
    Etter: Sylvia


  • Beskrivelse: Disse burgunder kjolene var så pene. Jeg elsket blonder som ble brukt på den nedre delen av kjolen for å danne et kort tog. Jeg likte også hvordan designerne brukte samme blonder på ermene og den øvre delen av kjolen.
    Dato lagt: 26-03-2020
    Etter: Brenda


  • Beskrivelse: Først trodde jeg at dette synet bare hadde brudekjoler. Jeg elsket definitivt denne aftenkjolen, og jeg er takknemlig for kundeserviceteamet som var opptatt av å sikre at jeg fikk den perfekte tilpassede kjolen.
    Dato lagt: 26-03-2020
    Etter: Victoria


  • Beskrivelse: Denne kvelden kjolen er vakrere i person. Imidlertid anbefaler jeg å studere måleoversikten for å sikre at du bestiller riktig kjole fordi jeg endte med å bestille en mindre kjole og måtte gi den til søsteren min.
    Dato lagt: 25-03-2020
    Etter: Jörg


  • Beskrivelse: Jeg fikk den mørkegrønne versjonen av denne kjolen og elsket hvordan den så ut da jeg fikk den. Den har en fin flyt og design på skulderen og bakområdet. Jeg likte også ruflene på kjolen.
    Dato lagt: 25-03-2020
    Etter: sashka


  • Beskrivelse: Stoffet på denne kjolen er av god kvalitet. Den er tykk og den nedre delen har fire lag med forskjellige stoffer som skaper den perfekte ballkjolen. Det er den perfekte kjolen til vinterbryllupet mitt.
    Dato lagt: 25-03-2020
    Etter: Janni


  • Beskrivelse: Jeg anbefaler på det sterkeste å kjøpe prom-kjolen din fra dette nettstedet. Vi bestilte fire kjoler med vennene mine, og alle sammen passet perfekt. Vi sparte også rundt $ 200 til sammen på grunn av tilbudene som var på nettstedet da vi bestilte kjolene
    Dato lagt: 25-03-2020
    Etter: Susann


  • Beskrivelse: Jeg ELSKET denne kjolen så mye. Den passer akkurat som en hanske på overkroppsområdene og har en nydelig ballkjole-design. Jeg elsket også kjærestenes utringning og ville ikke bytte denne brudekjolen for noen andre.
    Dato lagt: 25-03-2020
    Etter: Sahar


  • Beskrivelse: Denne kjolen vil være perfekt for min kommende eksamen. Jeg elsker dets korte og ermeløse design. Jeg elsket den myke følelsen av satengstoffet som ble brukt til å designe det pluss plissene på kjolen.
    Dato lagt: 25-03-2020
    Etter: Linda


  • Beskrivelse: Denne kjolen er super søt. Jeg planlegger å ha det under bryllupet til søsteren min, fordi jeg vil være for gravid til å delta i alle de sprø aktivitetene og dansene som brudepiken skal gjøre.
    Dato lagt: 25-03-2020
    Etter: Hilda


  • Beskrivelse: Jeg elsket den subtile tradisjonelle designen til denne kjolen. Kjærestenes utringning, gullbroderi og korsettstykke var akkurat det jeg ville ha. Selv om jeg måtte forkorte stroppene litt, var jeg generelt imponert over kjolen.
    Dato lagt: 24-03-2020
    Etter: Rita


  • Beskrivelse: Etter å ha kjøpt en kjole på dette nettstedet, blir jeg fristet til å få minst tre til til fremtidige arrangementer. Denne kjolen blåste tankene mine helt av. Materialet var så mykt og fikk meg til å tro at jeg var kledd i dyrt silkestoff
    Dato lagt: 24-03-2020
    Etter: Elena


  • Beskrivelse: Denne kjolen var perfekt skreddersydd og hadde ingen løpsømmer eller kvalitetsproblemer. Jeg tok den med til skredderen min for en lett justering av stroppene, som var litt for lange.
    Dato lagt: 24-03-2020
    Etter: Rhonda


  • Beskrivelse: Jeg elsket den innebygde BH-en som fulgte med denne kjolen. Det fikk meg til å føle meg selvsikker mens jeg hadde den på, da jeg ikke trengte å investere i en ny stroppeløs bh som skulle matche denne aftenkjolen.
    Dato lagt: 24-03-2020
    Etter: Selma

Visning 1 til 25 (av 2083 anmeldelser)
 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10... Next