1. Hjem
  2.  > 
  3. Anmeldelser

Newsletter

Få oppdateringer, og tilbuder informasjon. Abonner i dag!

Anmeldelser

Visning 1 til 25 (av 2156 anmeldelser)
 1 2 3 4 5 6... Next  

  • Beskrivelse: Nå som jeg fant dette selskapet har jeg ikke tenkt å kjøpe en kjole fra andre steder. Elegant, stilig og virkelig pent, samt blitt godt laget til en pris som gir utmerket verdi.
    Dato lagt: 08-04-2020
    Etter: Agnieszka


  • Beskrivelse: Du kan rett og slett ikke kjøpe en bedre kjole uten å bruke mye mer. Likevel trenger du ikke å gjøre ettersom denne butikken gir flotte kjoler til gode priser.
    Dato lagt: 08-04-2020
    Etter: tiziana


  • Beskrivelse: For en følelse av den nye kjolen min ga meg, følte at alle øyne var på meg. Fått herfra, og jeg elsker den rene kvaliteten på den.
    Dato lagt: 08-04-2020
    Etter: Anja


  • Beskrivelse: Bragte en liten svart kveldskjole til en familie sammen, og alle kommenterte hvor pen jeg så ut. Tusen takk for et kvalitetsplagg til en lav pris.
    Dato lagt: 08-04-2020
    Etter: Deborah


  • Beskrivelse: Kjolen jeg hadde med fra dette selskapet, må ha vært fantastisk, da den lot mannen min gå tapt for ord, og han vil kjøpe meg den samme kjolen i en annen farge.
    Dato lagt: 08-04-2020
    Etter: silvia


  • Beskrivelse: Jeg må innrømme at jeg følte meg så behagelig og så sofistikert ut i promekjolen som ble sendt av dette selskapet bare et par dager før selve promen. Anbefaler deres tjeneste på det sterkeste til en pris.
    Dato lagt: 08-04-2020
    Etter: Sherri


  • Beskrivelse: Bare elske kjolen jeg fikk fra dette selskapet, den passer bra, ser fantastisk ut og stoffet er av høy kvalitet. Det var så enkelt å kjøpe og totalkostnaden var et godt kjøp, vil brukes til neste gang.
    Dato lagt: 08-04-2020
    Etter: simona


  • Beskrivelse: Tusen takk til ditt firma for at du har gitt meg en kjole av høy kvalitet til en fantastisk pris. Jeg elsker det, og det hadde noen få beundrere på festen jeg hadde på meg den forrige uke.
    Dato lagt: 08-04-2020
    Etter: Heather


  • Beskrivelse: Dette selskapet bryter sammenhengen mellom topp kvalitet og å betale topppriser. Plukket en kjole fra dette nettstedet, begeistret for kvaliteten og designen, mens de lave kostnadene var en hyggelig overraskelse.
    Dato lagt: 07-04-2020
    Etter: david


  • Beskrivelse: Så en spesifikk kjole på nettstedet, og jeg måtte bare kjøpe den til promen min. Det var elegant og så bra ut som noen av de boutique som ble båret av vennene mine, men til en brøkdel av kostnadene. Prøver bare å tenke på flere unnskyldninger for å kjøpe flere kjoler herfra.
    Dato lagt: 07-04-2020
    Etter: Randy


  • Beskrivelse: Var nesten målløs på grunn av kvaliteten og utseendet på kjolen jeg fikk fra dette selskapet, fabelaktig kjole til en lavere pris enn noen butikk.
    Dato lagt: 07-04-2020
    Etter: keierra


  • Beskrivelse: For en fantastisk kjole jeg hadde med meg fra dette selskapet på nettet. Noen få mennesker fortalte at jeg hadde den beste kjolen på festen, et stort selvtillit løft til en pris som var ideell. Vil kjøpe herfra igjen, stole på det.
    Dato lagt: 07-04-2020
    Etter: Stina


  • Beskrivelse: Gå aldri på en motebutikk igjen, bruk dette selskapet. Jeg tok med en nydelig kjole fra dem, den ypperste i kvaliteten selv på et begrenset budsjett.
    Dato lagt: 07-04-2020
    Etter: Joelle


  • Beskrivelse: Jeg syntes kjolen som ble bestilt på nettet så bra ut, den var enda bedre når jeg hadde på meg. Kvalitetsstoff og pent laget, en virkelig glede å bruke, vil bruke dette nettstedet igjen.
    Dato lagt: 07-04-2020
    Etter: Franziska


  • Beskrivelse: Nesten absolutt den beste kjoleopplevelsen jeg noensinne har hatt. Plukket kjolen på dette nettstedet og var strålende fornøyd med sin rene kvalitet og elsket de lave kostnadene. Følte meg glamorøs og anbefaler absolutt.
    Dato lagt: 06-04-2020
    Etter: Kelsie


  • Beskrivelse: Ville ha en kjole som alle andre ville legge merke til. Har brakt en fra dette nettstedet, og det merket alle de rette boksene, godt laget, god stil og rimelig.
    Dato lagt: 06-04-2020
    Etter: tinatin


  • Beskrivelse: Når det gjelder kjoler nekter jeg å stille opp med nest best. Derfor var jeg strålende fornøyd med kjolen jeg kjøpte fra denne nettbutikken, flott kvalitet til en lav pris.
    Dato lagt: 06-04-2020
    Etter: Tanja


  • Beskrivelse: Noen ganger kan du få høy kvalitet uten å betale topp dollar. Det gjorde jeg da jeg tok med meg promkjolen herfra, fantastisk kjole og mindre enn at de fleste klassekameratene mine betalte for deres.
    Dato lagt: 05-04-2020
    Etter: Jessica


  • Beskrivelse: For en nydelig og godt laget kjole jeg hadde med fra denne butikken. Det var en glede å kjøpe herfra, flott opplevelse og en god pris.
    Dato lagt: 05-04-2020
    Etter: Tamara


  • Beskrivelse: Jeg var opptatt av at jeg hadde forlatt det for sent å få en kjole på nettet etter en uventet festinvitasjon, men dette selskapet sendte ut kjolen jeg bestilte i tide. Det så fantastisk ut, og det er god kvalitet, vil kjøpe fra denne butikken i fremtiden.
    Dato lagt: 05-04-2020
    Etter: Michella


  • Beskrivelse: Løsningen på travle og dyre klesbutikker i high street var enkel, jeg tok med meg en kjole fra denne nettsiden. Ingen køer, ingen parkeringsplass, bare en stilig kjole som raskt ble levert og til en brøkdel av kostnadene.
    Dato lagt: 05-04-2020
    Etter: Karen


  • Beskrivelse: Min venn var en livredder for å fortelle meg om dette selskapet. Nettbutikken er det beste stedet å bestille kjoler fra. Bestilte en vakker kjole til en stor sosial sammenkomst, og det var ideelt, takk.
    Dato lagt: 05-04-2020
    Etter: Beth


  • Beskrivelse: Jeg ville ha en ny brudekjole uten en prislapp som var for dyr. Bla gjennom denne online klesbutikken og fant det jeg ville ha. Med pengene jeg sparte på denne vakre kjolen klarte jeg også å kjøpe brudepikekjolene.
    Dato lagt: 05-04-2020
    Etter: Hailey


  • Beskrivelse: Jeg tok med meg en kjole fra denne butikken på nettet da jeg jobbet hele uken og hadde ikke tid til å gå inn i en butikk. Vil nok bruke denne butikken fra nå av da kjolen var fantastisk og billigere enn butikken jeg normalt går til.
    Dato lagt: 05-04-2020
    Etter: angela


  • Beskrivelse: Fornøyd med kjolen jeg hadde med fra denne nettklesbutikken, den fungerte så bra som en kveldskjole nylig. Alt om det var helt riktig, inkludert prisen.
    Dato lagt: 05-04-2020
    Etter: carolyn

Visning 1 til 25 (av 2156 anmeldelser)
 1 2 3 4 5 6... Next