1. Hjem
  2.  > 
  3. Anmeldelser

Newsletter

Få oppdateringer, og tilbuder informasjon. Abonner i dag!

Anmeldelser

Visning 1 til 25 (av 5223 anmeldelser)
 1 2 3 4 5 6... Next  

  • Beskrivelse: Den slankende silhuetten til denne kjolen er fantastisk! Det er så smigrende og får meg til å føle meg vakker.
    Dato lagt: 27-06-2022
    Etter: Oana Mihaela


  • Beskrivelse: High-low dresses have never been my style but this dress from Bridesire has changed my mind. The cut is so pretty and the fit is flattering.
    Dato lagt: 26-06-2022
    Etter: caitlyn


  • Beskrivelse: Jeg er vanligvis ikke en for kjoler, men dette pene, flytende nummeret fra Bridesire får meg til å revurdere. Jeg kan være en kjole person, tross alt!
    Dato lagt: 26-06-2022
    Etter: Jamie


  • Beskrivelse: Fargen på denne kjolen er til å dø for! Det er så levende og iøynefallende. Jeg elsker måten det ser ut på meg.
    Dato lagt: 25-06-2022
    Etter: Cynthia


  • Beskrivelse: Whenever I need a dress for a special occasion, I always head to Bridesire. They have the most beautiful selection of perfect dresses for any event. They have everything for any season and any style. I recently bought a dress for my friend's wedding, and it was just perfect. It fit me like a glove, and the quality was superb. Will be recommending Bridesire to all of my friends.
    Dato lagt: 25-06-2022
    Etter: Macarena


  • Beskrivelse: This is the best online store for dresses! From their line of dresses to their customer service, you will love everything about them. And the best part is that their gowns are all reasonably priced.
    Dato lagt: 25-06-2022
    Etter: Dalal


  • Beskrivelse: It takes a lot for a dress to impress me but this one did. I love the way the detail on the skirt flows, and the color is just perfect. It's definitely worth the price.
    Dato lagt: 24-06-2022
    Etter: EDLE


  • Beskrivelse: Jeg var nølende med å bestille en kjole på nettet, men jeg er så glad for at jeg tok steget med Bridesire. Det er som om denne kjolen ble laget for meg.
    Dato lagt: 24-06-2022
    Etter: Nazea


  • Beskrivelse: My red dress from Bridesire is everything I've ever wanted in a dress and more. It's flowy, flattering, and, most importantly, affordable.
    Dato lagt: 23-06-2022
    Etter: Laura


  • Beskrivelse: Jeg setter pris på hvordan Bridesire tilbyr et bredt spekter av størrelser. Jeg er ikke den letteste å passe, men jeg fant en kjole som passer meg som hånd i hanske. Takk skal du ha!
    Dato lagt: 23-06-2022
    Etter: Vanessa


  • Beskrivelse: I don't usually like to wear dresses but this blue dress from Bridesire changed my mind. It's so comfortable and flattering. I might just be a dress person now!
    Dato lagt: 23-06-2022
    Etter: Stefanie


  • Beskrivelse: Jeg er fortsatt sjokkert over hvor raskt kjøpet mitt kom fra Bridesire! Jeg bestilte en kjole for min kommende tur, og den kom 2 dager senere. Takk, brudesire.
    Dato lagt: 22-06-2022
    Etter: Patrice


  • Beskrivelse: Jeg var så fornøyd med kjøpet mitt fra Bridesire! Kjolen var enda vakrere personlig og passet meg perfekt. Jeg kommer tilbake for mer.
    Dato lagt: 22-06-2022
    Etter: rayan


  • Beskrivelse: Bridesire har raskt blitt min favorittbutikk for formell klær. Kjolene er alltid vakre og vellagde. Jeg er en fornøyd kunde!
    Dato lagt: 21-06-2022
    Etter: LAURA


  • Beskrivelse: This white party dress is unique and exquisite. The workmanship is very well done. I will definitely buy from Bridesire again.
    Dato lagt: 21-06-2022
    Etter: Serap


  • Beskrivelse: Dette pene rosa nummeret fra Bridesire har vunnet meg. Det er så feminint og smigrende. Jeg er kanskje bare en kjolemenneske nå!
    Dato lagt: 21-06-2022
    Etter: Karel


  • Beskrivelse: Jeg bestilte en off-white kjole til min venns bryllup, og den var perfekt! Kvaliteten er fantastisk, og den passet henne som hånd i hanske.
    Dato lagt: 20-06-2022
    Etter: Jessica


  • Beskrivelse: I recently bought a floor-length dress in chiffon for my graduation and it was just beautiful. It's airy and very well made. I'll definitely be a returning customer.
    Dato lagt: 20-06-2022
    Etter: Malorie


  • Beskrivelse: I'm short, so I was a bit worried about the length of this dress. But it fits me perfectly! It's just the right length.This store is a gem! The dresses are simply gorgeous at very affordable prices. I'm so glad I found it.
    Dato lagt: 20-06-2022
    Etter: Diandra


  • Beskrivelse: I'm in love with my new green dress from Bridesire! It's a beautiful mint color, and the design is so unique. I just adore it.
    Dato lagt: 19-06-2022
    Etter: Emanuela


  • Beskrivelse: Dette er den vakreste kjolen jeg noen gang har sett, enn si eid! Den passer for en prinsesse, og jeg gleder meg til å bruke den på min kommende galla.
    Dato lagt: 19-06-2022
    Etter: andrea


  • Beskrivelse: Get ready to be wowed by the selection of dresses at Bridesire. I was blown away by the variety of styles, colors, and sizes they offer. You're sure to find the perfect dress for any occasion.
    Dato lagt: 19-06-2022
    Etter: Karen


  • Beskrivelse: Vurderer å få denne kjolen i alle farger! Den er så smigrende og perfekt for enhver anledning. Det er en absolutt morder.
    Dato lagt: 18-06-2022
    Etter: Ivone


  • Beskrivelse: If you're looking for a dress that will make you stand out, look no further than Bridesire. Their selection of unique and beautiful dresses is second to none.
    Dato lagt: 17-06-2022
    Etter: morolene


  • Beskrivelse: Jeg var så fornøyd med kvaliteten på denne kjolen da jeg mottok den. Den er helforet og vakkert laget. Jeg gleder meg til å bruke den til mitt neste arrangement.
    Dato lagt: 17-06-2022
    Etter: Franziska

Visning 1 til 25 (av 5223 anmeldelser)
 1 2 3 4 5 6... Next