1. Hjem
  2.  > 
  3. Anmeldelser

Newsletter

Få oppdateringer, og tilbuder informasjon. Abonner i dag!

Anmeldelser

Visning 1 til 25 (av 1698 anmeldelser)
 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10... Next  

  • Beskrivelse: Hver gang jeg bruker denne kjolen, får jeg så mange komplimenter. Siden komposisjonen er så fin, tiltrekker det seg herrer.
    Dato lagt: 24-01-2020
    Etter: Laura


  • Beskrivelse: Den kan brukes hele året, bortsett fra kanskje om vinteren. De har en rekke design du kan velge mellom
    Dato lagt: 24-01-2020
    Etter: annamma


  • Beskrivelse: Totalt sett kan jeg gi den en femstjerners. Den har en fin naturlig utseende, og den passer best for alle som liker kule farger.
    Dato lagt: 24-01-2020
    Etter: Rebecca


  • Beskrivelse: Disse kjolene er nydelige. Jeg ser enda yngre og bedre ut. Jeg kjøpte min størrelse, og siden har jeg vært deres lojale kunder.
    Dato lagt: 23-01-2020
    Etter: Katie


  • Beskrivelse: Det er en så behagelig og søt kjole. Jeg får alltid komplimenter når som helst. Jeg handler snart igjen
    Dato lagt: 23-01-2020
    Etter: Brooke


  • Beskrivelse: Det er en attraktiv kjole som jeg kjøpte til søsteren min under bursdagsfesten. Det er bare bedårende og uimotståelig
    Dato lagt: 23-01-2020
    Etter: Kellie


  • Beskrivelse: Kjolen har et friskt, varmt tema som er produsert ved å bruke fargerike design som kan brukes ved alle anledninger.
    Dato lagt: 23-01-2020
    Etter: Mario


  • Beskrivelse: En perfekt kjole som er akkurat på høyden min. Jeg ser så søt ut mens jeg har det. Stor takk til en venn som introduserte deg for meg.
    Dato lagt: 23-01-2020
    Etter: Joana


  • Beskrivelse: Jeg elsker hvordan den søte toppen hadde passform. Jeg prøvde som bekymret for at den ikke ville samsvare eller passet for den aktuelle anledningen
    Dato lagt: 23-01-2020
    Etter: Stacey


  • Beskrivelse: Kjolene kan vare i flere måneder. Jeg bruker det når som helst; Jeg blir lagt merke til og komplimentert på kontoret.
    Dato lagt: 22-01-2020
    Etter: Nicole


  • Beskrivelse: Den kjolen var så hyggelig for min lille datter. Det var hyggelig å se henne bli lagt merke til av venner og familie ved en anledning
    Dato lagt: 22-01-2020
    Etter: roselmaria


  • Beskrivelse: De har utmerket design for alle anledninger at alle kan bli forelsket i det. Du bør prøve det selv.
    Dato lagt: 22-01-2020
    Etter: Louise


  • Beskrivelse: Min kone elsket denne kjolen! Fargen var vakker, veldig behagelig da vi ventet vårt første barn. Hun hadde på seg den ved enhver anledning. Takk folkens
    Dato lagt: 21-01-2020
    Etter: Irena


  • Beskrivelse: De har en nydelig kjole for alle kroppstyper. Jeg hadde eksepsjonell kundeservice og brukte lite tid da de ga meg det jeg lette etter.
    Dato lagt: 21-01-2020
    Etter: Ida


  • Beskrivelse: De leverer over hele kloden. De er aller første, og du trenger ikke vente i en måned for å få kjolene dine
    Dato lagt: 21-01-2020
    Etter: Nikie


  • Beskrivelse: Kjolen jeg hadde kjøpt var veldig og så ikke ut som på bildet på nettstedet deres. De endret det lett. Det er perfekt. Takk skal du ha.
    Dato lagt: 21-01-2020
    Etter: Eva


  • Beskrivelse: Jeg hadde bestilt en kjole i siste øyeblikk siden designeren min hadde sviktet meg; de sendte den og hadde den her i tide. Tusen takk
    Dato lagt: 21-01-2020
    Etter: Yisandra


  • Beskrivelse: De sendte og leverte kjolen min aller først bare noen dager etter at jeg bestilte. Dette er ypperlig. Jeg elsker Bridesire.
    Dato lagt: 21-01-2020
    Etter: Carroll


  • Beskrivelse: Jeg hadde bestilt to kjoler fra Bridesire, kvaliteten var god, og de ser ut som på bildene. Glad de tilbyr.
    Dato lagt: 21-01-2020
    Etter: jessica


  • Beskrivelse: Kjolenes stoff er ikke tungt og passer fint på kurvene mine. Jeg var så trygg på at jeg jobbet på kontoret
    Dato lagt: 20-01-2020
    Etter: Kastilia


  • Beskrivelse: Jeg kjøpte en kjole fra Bridesire til kjæresten min fortalte meg en gang at det var den beste gaven jeg ga henne kjegle. For en fantastisk følelse!
    Dato lagt: 20-01-2020
    Etter: Joyce


  • Beskrivelse: Dette bringer litt touch, litt inspirasjon og stemning som gjør at du går ut for å få den naturlige brisen igjen når du bruker kjolen.
    Dato lagt: 20-01-2020
    Etter: Elke


  • Beskrivelse: Den har et mykt stoff som ikke reagerer på huden; Jeg husket at jeg kjøpte en aftenkjole jeg måtte ha på meg en gang da jeg reagerte på materialet. Godt jobbet!
    Dato lagt: 20-01-2020
    Etter: Donna


  • Beskrivelse: Totalt sett var jeg superfornøyd med ordren og ville med sikkerhet garantert foreslå andre klienter. Min enkle anbefaling inkluderer en Bridesire-kjole.
    Dato lagt: 20-01-2020
    Etter: Jeannette


  • Beskrivelse: Hvis sannheten ble fortalt, ble jeg overveldet over kundeservicen deres jeg fikk fra butikkene deres. Tjenestene deres er helt topp.
    Dato lagt: 20-01-2020
    Etter: Frances

Visning 1 til 25 (av 1698 anmeldelser)
 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10... Next