Siste: 01/16-01/23
 1. Hjem
 2.  > 
 3. Spesielle Anledninger
 4.  > 
 5. Cocktailkjoler
 6.  > 
 7. Shift/ Kolonne En Skulder Kjæreste Chiffon Kort / Mini Cocktailkjoler

Dette ferdig kjole var skreddersydd og fotografert av Bridesire.no. Alle rettigheter reservert. Uautorisert kopiering / reproduksjon dette bildet er strengt forbudt.

Shift/ Kolonne En Skulder Kjæreste Chiffon Kort / Mini Cocktailkjoler

    
  Mengde:Alle kjolene er skreddersydd. Se hvor lang tid det tar å fullføre kjolen din.
For å garantere perfekt passform og komfort, oppfordrer vi deg til å bruke "Egendefinerte målinger" alternativet.

Vi leverer til over 200 land over hele verden.

Skreddersyning: 7-15 virkedager. Se detaljer >>

Frakttid: 3-5 virkedager. Se detaljer >>


Oppmerksomhet:
Bridesire er verdens ledende bryllup klær leverandør, levere høykvalitets produkter med god service og best pris. Vi legger merke til at noen nettsteder gjør de lave kvalitetsprodukter under vårt navn. Vær forsiktig med å kjøpe fra disse nettstedene som kvalitet ikke kan garanteres. Klikk her for å se sammenligning kvalitet.

Beskrivelse:

Silhuett: Shift/ Kolonne
Utringing: En Skulder, Kjæreste
Fald/Slep: Kort / Mini
Midje: Naturlig
Ermelengde: Ermeløs
Sleeve Type: Ermeløs
Utsmykning: Perlebroderi, Krystall-detaljer, Paljetter, Kryss & Tvers
Bakside Detaljer: Ryggløs
Fullt Foret: Ja
Innebygd BH: Ja
Boning: Ja
Stoff: Chiffon
Vist Farge: Grønn (Farge & Stil representasjon kan variere fra skjerm.)Skreddersøm og frakttid
Ordren behandlingstid er lik kle skreddersy tid + frakttid. Se detaljer >>
Stoff & Farge
Det er mer enn 25 fargealternativer for våre produkter. For detaljer, vennligst se vår Farge Tabeller >>
Størrelse Tabeller
Du kan velge enten standard størrelse eller egendefinerte målinger. Sjekk vår Størrelse Tabeller >>
Hvordan måle
Nøyaktig måling er avgjørende for å garantere anfall av valget ditt. Se hvordan >>
Ofte Stilte Spørsmål
Har du spørsmål? Besøk vårt Ofte Stilte Spørsmål >>
Hvorfor folk liker Bridesire?
Våre kunder elsker Bridesire av mange grunner. Se selv >>

Produktomtaler: Skriv en anmeldelse

   2017/12/16 11:31:04
  Lucia
  Bridesire gjorde mine bryllupsdrømmer til virkelighet. Jeg ble konfrontert med dilemmaet om å ha et begrenset budsjett. Jeg måtte avgjøre om jeg ville bruke alt mitt budsjett på en designer kjole eller kjøpe noen formelle kjoler til brudesalonger og middager før bryllupet. Prisene på Bridesire gjorde det mulig for meg å bære flere vakre kjoler. A-Line Princess Scoopneck-stilen var mitt favorittdesign. Jeg kjøpte denne stilen i forskjellige lengder til forskjellige anledninger. Jeg hadde på seg kneetlengekjole til min brudesalong, og jeg hadde te lengde til repetisjonsmiddagen. Den neste dagen var det tid for den store åpenbaringen. Jeg hadde samme stil i en gulvlange kjole. For mottaket gikk jeg litt mer flørtende og danset kvelden bort i en høyt lav kjole. Bridesire gjorde det mulig for meg å se utsøkt og ikke gå i gjeld. Takk så mye.

   2017/12/07 20:49:04
  Donna
  Jeg er helt fornøyd med nivået på kvalitet og fortreffelighet i kundeservice jeg mottok fra Bridesire. Hvis du er på utkikk etter en utmerket, pålitelig nettbutikk som ikke bare selger kjoler, men også tilbehør og sko, så se ikke lenger enn Bridesire. Det som skjedde, var at jeg var i desperat behov for rimelig bryllupskjole. Jeg må være ærlig her, jeg er ikke en for å tilbringe en stor mengde på klær, så trengte noe som ville være stilig, passe godt og være til en god pris. Etter å ha gjort noen online søk, fant jeg Bridesire og likte det jeg så. Nettstedet er bygget for enkelhets skyld. Du har enkel tilgang til kjoler etter stil, type, pris og størrelse. De selger også spesielle anledninger kjoler, mote kjoler, tilbehør og mottak favoriserer, åh, og la ikke glemme skoene! Ved hjelp av deres raffinerte søk fant jeg akkurat det jeg trengte, en gulvlengde sateng brudekjole med 1/2 ermer. Deres bestillingsprosess er ganske enkelt, og deres representanter er deres for å hjelpe deg dersom du trenger å snakke litt om din beslutning. Alt dette resulterte i en kjole med perfekt passform, og det ser helt nydelig ut på meg! Veldig glad og så spent på å få noe så nydelig til en så god pris!

   2017/11/28 01:43:46
  Valene
  Jeg tror at bestilling av varer på nettet er bølgen av fremtiden. Jeg ville bokstavelig talt bestille alt jeg trenger for livet på nettet og aldri forlate huset for å handle. Det var derfor da jeg oppdaget Bridesire, var jeg spent. Jeg trengte min prom kjolen til å være perfekt. Men jeg har bare ikke tid til å shoppe fordi jeg er involvert i så mange etterskoleaktiviteter. Dette stedet er fantastisk! Jeg så bra ut til prom og fikk så mange komplimenter.

Skriv en anmeldelse for Shift/ Kolonne En Skulder Kjæreste Chiffon Kort / Mini Cocktailkjoler:

La oss få vite hva du synes om dette elementet, eller dele inn anmeldelsen din med andre kunder. Vennligst gjør dine kommentarer fokusere på bare dette elementet. Vær oppmerksom på at upassende anmeldelser vil bli slettet og lagt ut.

Har noen spørsmål eller forespørsel for denne varen? Ta kontakt med Kundeservice. (Vår kunde representant vil komme tilbake til deg innen 24 timer.)

  Indikerer påkrevde felter*
  Rangeringen:
  Ditt navn: *
  Din e-post: *