1. Hjem
 2.  > 
 3. Spesielle Anledninger
 4.  > 
 5. 16 Års Bursdag
 6.  > 
 7. Shift/ Kolonne En Skulder Kort / Mini Ermeløs Sateng Kjole

Shift/ Kolonne En Skulder Kort / Mini Ermeløs Sateng Kjole

  Størrelse Tabeller
  • EU 32
  • EU 34
  • EU 36
  • EU 38
  • EU 40
  • EU 42
  • EU 44
  • EU 46
  • EU 46+
  • EU 48
  • EU 50
  • EU 52
  • EU 54
  • EU 56
  • Egendefinerte målinger
  Egendefinerte målinger (cm):
  Leter du etter den perfekte passformen? Våre skreddere vil bruke dine nøyaktige målinger for å lage en skreddersydd kjole for deg. Denne ekstra tjenesten er gratis frem til 10/07/2023
  • cm
  • inch
  (US$ 0.00)
  Mengde:




Beskrivelse:

Silhuett:Shift/ Kolonne
Utringing:En Skulder
Fald/Slep:Kort / Mini
Ermelengde:Ermeløs
Utsmykning:Kruser, Ruched, Paljetter, Krystall-detaljer
Bakside Detaljer:Glidelås
Fullt Foret:Ja
Stoff:Sateng
Vist Farge:Royal Bule



Produktomtaler: Skriv en anmeldelse

   2021/09/06 05:57:37
  James
  Jeg elsker denne kjolen så mye. Jeg har den på til både ball og bryllupet til to venner, en i mai og en annen i juni.

   2021/08/29 21:08:33
  Chieh
  As a plus-size wife, it was not easy to locate the perfect dresses. Your store made it easy for me to locate the right dresses. They are of the highest quality.

   2021/08/16 01:39:59
  Kristin
  The dress was delivered on time, and I couldn't be happier. Thank you, Bridesire, for your professionalism and for making my big day a memorable one. Cheers guys.

   2020/01/20 00:32:05
  Jennifer
  Denne kjolen var flott. Vi var ti av oss med forskjellige kroppsstørrelser og -typer, men kjolen så bra ut på alle. Min venn kommer til å handle sammen med dere. Du har mye av det jeg elsker.

   2019/11/16 03:59:14
  EDLE
  Jeg er så glad for å ha blitt vist denne shoppingsiden. Samlingen deres med aftenkjoler er ute av denne verden. Deres absolutt fantastiske kundeservice konkurrerer bare med deres utmerkede produkter. Bridesire har en mangeårig kunde i meg. Jeg vil uten tvil anbefale dette til alle som trenger en kvalitetskjole.

   2017/12/09 12:54:56
  khaoula
  Jeg er så glad for at jeg kom over nettstedet ditt mens du surfer på nettet for noen brudepike kjoler. Det kan være skremmende å handle i en formell slitasjebutikk. Ved å bruke nettstedet ditt ble det morsomt og enkelt å velge kjolen til brudepiker. Egentlig snudde vi det til et middagsfest. Hver brudepike tok med mat for å dele og en tavle eller bærbar datamaskin. Etter å ha spist besøkte vi Bridesire fra komforten av stuen min. Hver eneste var fornøyd med overflod av valg og beskjedne priser. Jeg hadde tidligere bestilt prøver fra deg. Jeg ville at jentene skulle vite at kjolene ble laget av kvalitetsmaterialer. Etter et par timer ble det tatt avgjørelser og det ble tatt målinger for vår bestilling. Det var så lett og avslappende å kunne bestille kjolen direkte fra hjemmet mitt.

   2017/11/01 04:09:34
  anke
  For noen uker siden bestilte jeg min brudekjole fra butikken din, og jeg var fornøyd med mitt kjøp. Jeg jobber hjemmefra og jeg bryr meg også om bestemoren min, så jeg kan ikke alltid gå i butikkene for å handle i disse dager. Heldigvis gjorde Bridesire det enkelt for meg å handle online. På deres hjemmeside så jeg noen brudekjole i pluss størrelse, og jeg var spent fordi jeg i de siste ukene søkte på ulike steder og jeg ikke kunne finne vakre pluss-størrelse kjoler som var egnet til figuren min. Fargevalget var også pent. Og jeg likte skovalg på dette nettstedet. Skoene jeg kjøpte var på salg, og det var et pluss. Noen av mine brudepiker venter, og jeg var glad for at de fant fabelaktige brudepike kjoler. Bridesire anbefales sterkt hvis du vil ha spesiell anledning kjoler til rimelige priser.

   2017/10/22 17:46:15
  Stefania
  Jeg elsker utseendet på halter topp kjoler og visste at dette var hva jeg måtte ha for hjemkomst. Jeg kunne ikke finne noen i min lille by som jeg elsket, mye mindre likte. Bridesire, dere hadde akkurat den kjole jeg lette etter. Alle de andre jentene var sjalu

Skriv en anmeldelse for Shift/ Kolonne En Skulder Kort / Mini Ermeløs Sateng Kjole:

Hvis du har noen gjennomgang på dette produktet for å dele med andre kunder, vær så snill å legge igjen en kommentar.

  Indikerer påkrevde felter*
  Rangeringen:
  Ditt navn: *
  Din e-post: *