Siste: 01/16-01/23
 1. Hjem
 2.  > 
 3. Spesielle Anledninger
 4.  > 
 5. 16 Års Bursdag
 6.  > 
 7. Shift/ Kolonne En Skulder Kort / Mini Ermeløs Sateng Kjole

Dette ferdig kjole var skreddersydd og fotografert av Bridesire.no. Alle rettigheter reservert. Uautorisert kopiering / reproduksjon dette bildet er strengt forbudt.

Shift/ Kolonne En Skulder Kort / Mini Ermeløs Sateng Kjole

    
  Mengde:Alle kjolene er skreddersydd. Se hvor lang tid det tar å fullføre kjolen din.
For å garantere perfekt passform og komfort, oppfordrer vi deg til å bruke "Egendefinerte målinger" alternativet.

Vi leverer til over 200 land over hele verden.

Skreddersyning: 7-15 virkedager. Se detaljer >>

Frakttid: 3-5 virkedager. Se detaljer >>


Oppmerksomhet:
Bridesire er verdens ledende bryllup klær leverandør, levere høykvalitets produkter med god service og best pris. Vi legger merke til at noen nettsteder gjør de lave kvalitetsprodukter under vårt navn. Vær forsiktig med å kjøpe fra disse nettstedene som kvalitet ikke kan garanteres. Klikk her for å se sammenligning kvalitet.

Beskrivelse:

Silhuett:Shift/ Kolonne
Utringing:En Skulder
Fald/Slep:Kort / Mini
Ermelengde:Ermeløs
Utsmykning:Kruser, Ruched, Paljetter, Krystall-detaljer
Bakside Detaljer:Glidelås
Fullt Foret:Ja
Stoff:Sateng
Vist Farge:Royal Bule (Farge & Stil representasjon kan variere fra skjerm.)Skreddersøm og frakttid
Ordren behandlingstid er lik kle skreddersy tid + frakttid. Se detaljer >>
Stoff & Farge
Det er mer enn 25 fargealternativer for våre produkter. For detaljer, vennligst se vår Farge Tabeller >>
Størrelse Tabeller
Du kan velge enten standard størrelse eller egendefinerte målinger. Sjekk vår Størrelse Tabeller >>
Hvordan måle
Nøyaktig måling er avgjørende for å garantere anfall av valget ditt. Se hvordan >>
Ofte Stilte Spørsmål
Har du spørsmål? Besøk vårt Ofte Stilte Spørsmål >>
Hvorfor folk liker Bridesire?
Våre kunder elsker Bridesire av mange grunner. Se selv >>

Produktomtaler: Skriv en anmeldelse

   2017/12/09 12:54:56
  khaoula
  Jeg er så glad for at jeg kom over nettstedet ditt mens du surfer på nettet for noen brudepike kjoler. Det kan være skremmende å handle i en formell slitasjebutikk. Ved å bruke nettstedet ditt ble det morsomt og enkelt å velge kjolen til brudepiker. Egentlig snudde vi det til et middagsfest. Hver brudepike tok med mat for å dele og en tavle eller bærbar datamaskin. Etter å ha spist besøkte vi Bridesire fra komforten av stuen min. Hver eneste var fornøyd med overflod av valg og beskjedne priser. Jeg hadde tidligere bestilt prøver fra deg. Jeg ville at jentene skulle vite at kjolene ble laget av kvalitetsmaterialer. Etter et par timer ble det tatt avgjørelser og det ble tatt målinger for vår bestilling. Det var så lett og avslappende å kunne bestille kjolen direkte fra hjemmet mitt.

   2017/11/01 04:09:34
  anke
  For noen uker siden bestilte jeg min brudekjole fra butikken din, og jeg var fornøyd med mitt kjøp. Jeg jobber hjemmefra og jeg bryr meg også om bestemoren min, så jeg kan ikke alltid gå i butikkene for å handle i disse dager. Heldigvis gjorde Bridesire det enkelt for meg å handle online. På deres hjemmeside så jeg noen brudekjole i pluss størrelse, og jeg var spent fordi jeg i de siste ukene søkte på ulike steder og jeg ikke kunne finne vakre pluss-størrelse kjoler som var egnet til figuren min. Fargevalget var også pent. Og jeg likte skovalg på dette nettstedet. Skoene jeg kjøpte var på salg, og det var et pluss. Noen av mine brudepiker venter, og jeg var glad for at de fant fabelaktige brudepike kjoler. Bridesire anbefales sterkt hvis du vil ha spesiell anledning kjoler til rimelige priser.

   2017/10/22 17:46:15
  Stefania
  Jeg elsker utseendet på halter topp kjoler og visste at dette var hva jeg måtte ha for hjemkomst. Jeg kunne ikke finne noen i min lille by som jeg elsket, mye mindre likte. Bridesire, dere hadde akkurat den kjole jeg lette etter. Alle de andre jentene var sjalu

Skriv en anmeldelse for Shift/ Kolonne En Skulder Kort / Mini Ermeløs Sateng Kjole:

La oss få vite hva du synes om dette elementet, eller dele inn anmeldelsen din med andre kunder. Vennligst gjør dine kommentarer fokusere på bare dette elementet. Vær oppmerksom på at upassende anmeldelser vil bli slettet og lagt ut.

Har noen spørsmål eller forespørsel for denne varen? Ta kontakt med Kundeservice. (Vår kunde representant vil komme tilbake til deg innen 24 timer.)

  Indikerer påkrevde felter*
  Rangeringen:
  Ditt navn: *
  Din e-post: *