Siste: 05/30-06/06
 1. Hjem
 2.  > 
 3. Brudekjoler
 4.  > 
 5. Havfrue
 6.  > 
 7. Trompet / Havfrue Kjæreste Sweep slep Ermeløs Blonde

Dette ferdig kjole var skreddersydd og fotografert av Bridesire.no. Alle rettigheter reservert. Uautorisert kopiering / reproduksjon dette bildet er strengt forbudt.

Trompet / Havfrue Kjæreste Sweep slep Ermeløs Blonde

    
  Mengde:Alle kjolene er skreddersydd. Se hvor lang tid det tar å fullføre kjolen din.
For å garantere perfekt passform og komfort, oppfordrer vi deg til å bruke "Egendefinerte målinger" alternativet.

Vi leverer til over 200 land over hele verden.

Skreddersyning: 7-15 virkedager. Se detaljer >>

Frakttid: 3-5 virkedager. Se detaljer >>


Oppmerksomhet:
Bridesire er verdens ledende bryllup klær leverandør, levere høykvalitets produkter med god service og best pris. Vi legger merke til at noen nettsteder gjør de lave kvalitetsprodukter under vårt navn. Vær forsiktig med å kjøpe fra disse nettstedene som kvalitet ikke kan garanteres. Klikk her for å se sammenligning kvalitet.

Beskrivelse:

Silhuett:Trompet / Havfrue
Utringing:Kjæreste
Fald/Slep:Sweep slep
Ermelengde:Ermeløs
Utsmykning:Perlebroderi
Bakside Detaljer:Blonde-up
Fullt Foret:Ja
Stoff:Blonde
Vist Farge:Hvit (Farge & Stil representasjon kan variere fra skjerm.)Skreddersøm og frakttid
Ordren behandlingstid er lik kle skreddersy tid + frakttid. Se detaljer >>
Stoff & Farge
Det er mer enn 25 fargealternativer for våre produkter. For detaljer, vennligst se vår Farge Tabeller >>
Størrelse Tabeller
Du kan velge enten standard størrelse eller egendefinerte målinger. Sjekk vår Størrelse Tabeller >>
Hvordan måle
Nøyaktig måling er avgjørende for å garantere anfall av valget ditt. Se hvordan >>
Ofte Stilte Spørsmål
Har du spørsmål? Besøk vårt Ofte Stilte Spørsmål >>
Hvorfor folk liker Bridesire?
Våre kunder elsker Bridesire av mange grunner. Se selv >>

Produktomtaler: Skriv en anmeldelse

   2019/08/22 20:28:25
  Lindsay
  Datteren min var spent, og hun så fantastisk ut i kjolen. Hun har aldri fått så mange komplimenter som hun under ballfesten.

   2019/08/01 20:26:33
  Tina
  Jeg kjøpte en brudekjole her. Mange berømmer det fordi det har høy kvalitet. Jeg leier for tiden ut det for folk med bryllup. Jeg vil besøke Bridesire nettsted for mer valg av kjoler.

   2019/07/24 11:43:23
  Veronica
  Jeg er så forelsket i denne kjole! Jeg seriøst vil bruke det hver dag. Den silkeaktig stoffet føles elegant og kongelig. Takk for den vakre nye kjole for en spesiell dato jeg har kommet opp. Jeg er så spent på å ha det!

   2019/05/26 08:57:19
  Kigo
  Dette er en veldig pålitelig nettside hvis du leter etter en brudekjole. Vi fikk en til min beste venn, og jeg må si at den overgikk våre forventninger. Det var veldig bra designet, og prisen var rimelig.

   2019/04/23 08:01:23
  Ana belen
  Det var en glede å få deg til å levere promkjoler Bridesire. Jeg ønsker å si takk fordi de er ekstremt fremragende kjoler. Gud velsigne.

   2018/03/27 00:44:53
  debbie
  Jeg er en fullfalt gal som ofte sliter med å finne kjoler som passer meg rett og ser bra ut, så jeg var virkelig dreading søker etter en brudekjole. (Sad, jeg vet.) En venn fortalte meg å besøke nettstedet ditt. Bridesire, ditt utvalg av vakre kjoler overrasket meg. Jeg hadde ærlig talt vanskelig å bestemme seg for bare en. Jeg vet at det er en cliché, men jeg følte meg som en prinsesse på min bryllupsdag. Jeg plukket til og med noen cocktail kjoler til bryllupsreisen.

   2018/01/19 04:22:27
  andrea
  Det har vært en stund før jeg fikk det eksakte produktet jeg bestilte på nettet. Mesteparten av tiden måtte jeg sende pakken tilbake for å få tilbakebetaling. Jeg ga nesten opp til jeg bestemte meg for å handle på Bridesire. Jeg kunne ikke tro at det jeg så, var hva de leverte.3. Endelig har jeg kommet over en online klesbutikk som bryr seg dypt om sine kunder. Å være en brideszilla, jeg hadde en million spørsmål å spørre salgsrepresentanter på Bridesire. De lot meg føle at jeg forstyrret dem. Faktisk var de glade for å kunne tilby all den informasjonen jeg trengte. Min brudekjole er alt og en pose med chips. Jeg kan ikke vente med å rocke det denne lørdagen.

   2017/12/26 06:54:02
  Dolores
  Min venn klarte ikke å bestille en brudekjole i god tid. Han besøkte dette nettstedet for og laget en bestilling. Selskapets ansatte gjorde en innsats og fikk ham den beste kjole innen få uker før bryllupsdagen. Kostnaden var overkommelig, og tjenesten var behagelig. Jeg anerkjenner de beste tilbudene som tilbys av selskapet. Fra erfaring manglet han ord for å takke selskapet selv gjennom nettstedene, det var vanskelig. Bryllupsdagen var utmerket. Jeg anbefaler gode anmeldelser til selskapet for tjenestene det tilbyr til kundene.

Skriv en anmeldelse for Trompet / Havfrue Kjæreste Sweep slep Ermeløs Blonde:

La oss få vite hva du synes om dette elementet, eller dele inn anmeldelsen din med andre kunder. Vennligst gjør dine kommentarer fokusere på bare dette elementet. Vær oppmerksom på at upassende anmeldelser vil bli slettet og lagt ut.

Har noen spørsmål eller forespørsel for denne varen? Ta kontakt med Kundeservice. (Vår kunde representant vil komme tilbake til deg innen 24 timer.)

  Indikerer påkrevde felter*
  Rangeringen:
  Ditt navn: *
  Din e-post: *