Siste: 08/11-08/18
 1. Hjem
 2.  > 
 3. Spesielle Anledninger
 4.  > 
 5. Aftenkjoler
 6.  > 
 7. 2018 Stiler
 8.  > 
 9. Trumpet/ Havfrue Taft Gulvlengde En Skulder Brudepikekjole

Dette ferdig kjole var skreddersydd og fotografert av Bridesire.no. Alle rettigheter reservert. Uautorisert kopiering / reproduksjon dette bildet er strengt forbudt.

Trumpet/ Havfrue Taft Gulvlengde En Skulder Brudepikekjole

    
  Mengde:Alle kjolene er skreddersydd. Se hvor lang tid det tar å fullføre kjolen din.
For å garantere perfekt passform og komfort, oppfordrer vi deg til å bruke "Egendefinerte målinger" alternativet.

Vi leverer til over 200 land over hele verden.

Skreddersyning: 7-15 virkedager. Se detaljer >>

Frakttid: 3-5 virkedager. Se detaljer >>


Oppmerksomhet:
Bridesire er verdens ledende bryllup klær leverandør, levere høykvalitets produkter med god service og best pris. Vi legger merke til at noen nettsteder gjør de lave kvalitetsprodukter under vårt navn. Vær forsiktig med å kjøpe fra disse nettstedene som kvalitet ikke kan garanteres. Klikk her for å se sammenligning kvalitet.

Beskrivelse:

Silhuett: Trompet / Havfrue
Utringing: En Skulder
Fald/Slep: Gulvlengde
Midje: Naturlig
Ermelengde: Ermeløs
Sleeve Type: Ermeløs
Utsmykning: Lommer, Krystall Brosje
Bakside Detaljer: Glidelås
Fullt Foret: Ja
Innebygd BH: Ja
Boning: Ja
Stoff: Taft
Vist Farge: Mørk Navy (Farge & Stil representasjon kan variere fra skjerm.)Skreddersøm og frakttid
Ordren behandlingstid er lik kle skreddersy tid + frakttid. Se detaljer >>
Stoff & Farge
Det er mer enn 25 fargealternativer for våre produkter. For detaljer, vennligst se vår Farge Tabeller >>
Størrelse Tabeller
Du kan velge enten standard størrelse eller egendefinerte målinger. Sjekk vår Størrelse Tabeller >>
Hvordan måle
Nøyaktig måling er avgjørende for å garantere anfall av valget ditt. Se hvordan >>
Ofte Stilte Spørsmål
Har du spørsmål? Besøk vårt Ofte Stilte Spørsmål >>
Hvorfor folk liker Bridesire?
Våre kunder elsker Bridesire av mange grunner. Se selv >>

Produktomtaler: Skriv en anmeldelse

    2018/01/27 16:05:06
  Turkan
  For en uke siden bestilte jeg en grønn brudepike kjole fra butikken din og da jeg mottok det, var jeg fornøyd med det. Nettstedet ditt var lett å navigere, og jeg var også fornøyd med prisene. En annen flott ting om butikken din er utmerket kundeservice. Jeg sendte en epost angående bestillingen min, og spørsmålet ble løst med en gang. Jeg likte det mangfoldige utvalget av brudepike kjoler på nettstedet ditt, og jeg kjøpte nesten mer enn en. Prisene var rimelige og jeg så andre typer kjoler til andre anledninger som så fantastisk ut. Niesen min quinceanera kommer opp og jeg anbefalte bare nettstedet ditt til søsteren min. Quinceanera kjoler på nettstedet så elegant ut og jeg anbefalte bestemte til min søster. Samlet sett vil jeg anbefale nettstedet ditt til andre og takk for en god jobbing.
    2018/02/19 13:00:24
  dorothy
  For noen uker siden bestilte jeg min brudekjole fra butikken din, og jeg var fornøyd med mitt kjøp. Jeg jobber hjemmefra og jeg bryr meg også om bestemoren min, så jeg kan ikke alltid gå i butikkene for å handle i disse dager. Heldigvis gjorde Bridesire det enkelt for meg å handle online. På deres hjemmeside så jeg noen brudekjole i pluss størrelse, og jeg var spent fordi jeg i de siste ukene søkte på ulike steder og jeg ikke kunne finne vakre pluss-størrelse kjoler som var egnet til figuren min. Fargevalget var også pent. Og jeg likte skovalg på dette nettstedet. Skoene jeg kjøpte var på salg, og det var et pluss. Noen av mine brudepiker venter, og jeg var glad for at de fant fabelaktige brudepike kjoler. Bridesire anbefales sterkt hvis du vil ha spesiell anledning kjoler til rimelige priser.
    2018/02/24 09:05:15
  Giuliana
  I forrige måned besøkte jeg Bridesire for å kjøpe en kjole til en utmerkelsesmiddag, og jeg ble veldig imponert. Jeg er ikke motebevisst og faktisk har jeg ikke endret min stil om fem år. Jeg nevnte dette til selgeren og hun hjalp meg med å velge riktig kjole for min form og preferanse. Jeg hadde tatt bilder fra et blad med meg, så dette hjalp meg også. Jeg likte det mangfoldet av stiler og mønstre som var tilgjengelige, og jeg valgte en off-the-shoulder red chiffon blonder kjole, som var forskjellig fra hva jeg normalt ville kjøpe. En tur til Bridesire hjalp meg med å få stilen min tilbake, og jeg er takknemlig for det. Personalet var vennlig og klærne er av utmerket kvalitet. Bridesire tilbyr den hjelpen du trenger for å velge riktig kjole, og du kan ikke gå galt med denne butikken. Jeg vil besøke denne butikken igjen i fremtiden.

Skriv en anmeldelse for Trumpet/ Havfrue Taft Gulvlengde En Skulder Brudepikekjole :

La oss få vite hva du synes om dette elementet, eller dele inn anmeldelsen din med andre kunder. Vennligst gjør dine kommentarer fokusere på bare dette elementet. Vær oppmerksom på at upassende anmeldelser vil bli slettet og lagt ut.

Har noen spørsmål eller forespørsel for denne varen? Ta kontakt med Kundeservice. (Vår kunde representant vil komme tilbake til deg innen 24 timer.)

  Indikerer påkrevde felter*
  Rangeringen:
  Ditt navn: *
  Din e-post: *