1. Hjem
 2.  > 
 3. Bryllupsfest Kjoler
 4.  > 
 5. Brudepikekjoler
 6.  > 
 7. Trumpet/ Havfrue Taft Gulvlengde En Skulder Brudepikekjole

Trumpet/ Havfrue Taft Gulvlengde En Skulder Brudepikekjole

  Størrelse Tabeller
  • EU 32
  • EU 34
  • EU 36
  • EU 38
  • EU 40
  • EU 42
  • EU 44
  • EU 46
  • EU 46+
  • EU 48
  • EU 50
  • EU 52
  • EU 54
  • EU 56
  • Egendefinerte målinger
  Egendefinerte målinger (cm):
  Leter du etter den perfekte passformen? Våre skreddere vil bruke dine nøyaktige målinger for å lage en skreddersydd kjole for deg. Denne ekstra tjenesten er gratis frem til 06/01/2024
  • cm
  • inch
  (US$ 0.00)
  Mengde:
Beskrivelse:

Silhuett: Trompet / Havfrue
Utringing: En Skulder
Fald/Slep: Gulvlengde
Midje: Naturlig
Ermelengde: Ermeløs
Sleeve Type: Ermeløs
Utsmykning: Lommer, Krystall Brosje
Bakside Detaljer: Glidelås
Fullt Foret: Ja
Innebygd BH: Ja
Boning: Ja
Stoff: Taft
Vist Farge: Mørk NavyProduktomtaler: Skriv en anmeldelse

   2021/05/28 13:42:03
  Beth
  I am extremely amazed because of Bridesire's exceptional service. I wasn't sure about the measurements of my dress and the style that would fit me perfectly but the professionals guided me through to ensure that I received a wedding gown that would deliver the fit.

   2021/05/24 16:38:04
  Michela
  I would recommend these professionals to anyone. I had ordered an A-line long Satin V-neck Wedding Dress. The professionals did not let me down, thanks to the gorgeous dress I received.

   2021/05/16 02:02:49
  Emma
  One thing I liked most about this site was that it had plenty of dresses to choose from. You might end up picking more than one just because of how decent most of them are.

   2018/02/24 09:05:15
  Giuliana
  I forrige måned besøkte jeg Bridesire for å kjøpe en kjole til en utmerkelsesmiddag, og jeg ble veldig imponert. Jeg er ikke motebevisst og faktisk har jeg ikke endret min stil om fem år. Jeg nevnte dette til selgeren og hun hjalp meg med å velge riktig kjole for min form og preferanse. Jeg hadde tatt bilder fra et blad med meg, så dette hjalp meg også. Jeg likte det mangfoldet av stiler og mønstre som var tilgjengelige, og jeg valgte en off-the-shoulder red chiffon blonder kjole, som var forskjellig fra hva jeg normalt ville kjøpe. En tur til Bridesire hjalp meg med å få stilen min tilbake, og jeg er takknemlig for det. Personalet var vennlig og klærne er av utmerket kvalitet. Bridesire tilbyr den hjelpen du trenger for å velge riktig kjole, og du kan ikke gå galt med denne butikken. Jeg vil besøke denne butikken igjen i fremtiden.

   2018/02/19 13:00:24
  dorothy
  For noen uker siden bestilte jeg min brudekjole fra butikken din, og jeg var fornøyd med mitt kjøp. Jeg jobber hjemmefra og jeg bryr meg også om bestemoren min, så jeg kan ikke alltid gå i butikkene for å handle i disse dager. Heldigvis gjorde Bridesire det enkelt for meg å handle online. På deres hjemmeside så jeg noen brudekjole i pluss størrelse, og jeg var spent fordi jeg i de siste ukene søkte på ulike steder og jeg ikke kunne finne vakre pluss-størrelse kjoler som var egnet til figuren min. Fargevalget var også pent. Og jeg likte skovalg på dette nettstedet. Skoene jeg kjøpte var på salg, og det var et pluss. Noen av mine brudepiker venter, og jeg var glad for at de fant fabelaktige brudepike kjoler. Bridesire anbefales sterkt hvis du vil ha spesiell anledning kjoler til rimelige priser.

   2018/01/27 16:05:06
  Turkan
  For en uke siden bestilte jeg en grønn brudepike kjole fra butikken din og da jeg mottok det, var jeg fornøyd med det. Nettstedet ditt var lett å navigere, og jeg var også fornøyd med prisene. En annen flott ting om butikken din er utmerket kundeservice. Jeg sendte en epost angående bestillingen min, og spørsmålet ble løst med en gang. Jeg likte det mangfoldige utvalget av brudepike kjoler på nettstedet ditt, og jeg kjøpte nesten mer enn en. Prisene var rimelige og jeg så andre typer kjoler til andre anledninger som så fantastisk ut. Niesen min quinceanera kommer opp og jeg anbefalte bare nettstedet ditt til søsteren min. Quinceanera kjoler på nettstedet så elegant ut og jeg anbefalte bestemte til min søster. Samlet sett vil jeg anbefale nettstedet ditt til andre og takk for en god jobbing.

Skriv en anmeldelse for Trumpet/ Havfrue Taft Gulvlengde En Skulder Brudepikekjole :

Hvis du har noen gjennomgang på dette produktet for å dele med andre kunder, vær så snill å legge igjen en kommentar.

  Indikerer påkrevde felter*
  Rangeringen:
  Ditt navn: *
  Din e-post: *